Μπορεί να απέχουμε 4 μήνες από το Halloween αλλά η Heidi Klum προετοιμάζεται από τώρα

Μαρία Ροδίτη
Μπορεί να απέχουμε 4 μήνες από το Halloween αλλά η Heidi Klum προετοιμάζεται από τώρα

Έτσι εξηγείται γιατί η Heidi Klum είναι Halloween queen! Διότι ξεκινά τις προετοιμασίες 4 μήνες νωρίτερα.

Όχι δεν ήρθε ο Οκτώβριος! Ακόμα καλοκαίρι είναι και θα είναι για καιρό ακόμα. Απλώς η Heidi Klum αποφάσισε να αποδείξει για ακόμη μια φορά γιατί θεωρείται Halloween queen. Διότι ξεκινά τις προετοιμασίες για το… κυνήγι της κολοκύθας πολύ καιρό πριν και συγκεκριμένα 4 ολόκληρους μήνες νωρίτερα.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσα από το Instagram της ενημερώνοντας τους fans της ότι είναι σε διαδικασία προετοιμασίας για την πιο spooky εποχή.

Heidi Klum: Τα εντυπωσιακά πλάνα του GNTM στη Μύκονο με plus size μοντέλα και 60+ (video)

Το βίντεο και η προετοιμασία της Klum για το Halloween

Ένα ασπρόμαυρο fast forward video ανέβασε στο Instagram της η Heidi Klum με την ίδια να απεικονίζεται καθήμενη σε μια καρέκλα την ώρα που ένας άνδρας σκανάρει το σώμα της. Επιπλέον, όπως θα δεις, δεν δίστασε να κάνει και μερικές κινήσεις που θύμιζαν μπαλαρίνα στο τέλος του clip.

https://www.instagram.com/p/CfItN25DbKd

Το μοντέλο φορά, όπως βλέπεις, μπουρνούζι, το οποίο μετέπειτα βγάζει για να αποκαλύψει το σουτιέν της αλλά και το δίχτυ μέσα στο οποίο έχει τυλίξει τα μαλλιά της. Για να δώσει και τον ανάλογο τόνο, η Klum έβαλε το κλιπ στο «This is Halloween», την κλασική επιτυχία από το The Nightmare Before Christmas.

«Και κάπως έτσι ξεκινά @heidihalloween2022», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της μαζί με ανάλογα Halloween emojis.

Δικαίως θεωρείται Halloween queen

Μπορεί ακόμα να μην είναι ξεκάθαρο τι ετοιμάζει η Heidi Klum για το Halloween 2022, όμως σίγουρα θα ξεχωρίσει και πάλι. Όπως όλα αυτά τα χρόνια, άλλωστε, που επιμελείται με μεγάλη προσοχή τις μεταμφιέσεις της.

https://www.instagram.com/p/CG_5hk8jELa

Από τότε που ξεκίνησε το ετήσιο αποκριάτικο πάρτι της το 2001 - για το οποίο ντύθηκε Lady Godiva - η 49χρονη Klum έχει επιμεληθεί έναν μεγάλο αριθμό κοστουμιών που ξεπερνούν και τα καλύτερα shows όλα αυτά τα χρόνια. Το super model, όπως καταλαβαίνεις, φροντίζει κάθε σεζόν να μεγαλουργεί. Τόσο σε concepts και κοστούμια όσο και...σε καλεσμένους. Ναι, η Heidi καλεί μεγάλα ονόματα στα parties τους, όπως οι Drew Barrymore, Lupita Nyong'o, Owen Wilson, Bella Hadid, Paris Hilton και πολλοί άλλοι.

Ακόμα και το 2020, που όλος ο κόσμος ήταν σε lockdown λόγω Covid-19, η Heidi Klum κατάφερε να μπει σε Halloween mood και να ξεχωρίσει. Πώς; Γύρισε με την οικογένειά της μια ταινία τρόμου μικρού μήκους. «Με lockdown σε όλο τον κόσμο φέτος, χωρίς Halloween πάρτι ή κόλπα, ήξερα ότι ήθελα να κάνω ένα διασκεδαστικό έργο στο σπίτι με την οικογένειά μου. Έτσι, σκέφτηκα να γυρίσω μια ταινία τρόμου μικρού μήκους στην οποία όλοι θα μπορούσαμε να πρωταγωνιστούμε», είχε δηλώσει τότε η Klum στο PEOPLE.

Τι να ετοιμάζει άραγε για το Halloween 2022;