Γεννημένη μοντέλο! Η κόρη της Heidi Klum δεν χρειάστηκε ποτέ τις συμβουλές της

Γεννημένη μοντέλο! Η κόρη της Heidi Klum δεν χρειάστηκε ποτέ τις συμβουλές της

H 18χρονη Leni Klum ακολουθεί τα χνάρια της μαμάς της και διαγράφει ανοδική πορεία στο χώρο του modeling.

Όταν η μητέρα σου είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα στον κόσμο είναι απολύτως λογικό όλοι να έχουν μεγάλες προσδοκίες από εσένα, που αποφάσισες να ακολουθήσεις τα χνάρια της. Η Leni Klum κουβαλάει στις πλάτες της ένα βαρύ όνομα, αφού η μητέρα της, Heidi Klum θεωρείται ένα από τα top models της γενιάς της.

Η κόρη του διάσημου μοντέλου ασχολείται επαγγελματικά με το modeling και δεν είναι λίγοι εκείνοι που σπεύδουν να τονίσουν πόσο πολύ μοιάζει στη μητέρα της.

Η Leni Klum είναι γεννημένη μοντέλο και η μαμά της το επιβεβαιώνει

Η 18χρονη Leni Klum είναι ο καρπός του έρωτα της Heidi Klum με τον επιχειρηματία, Flavio Briatore. Η ξανθιά καλλονή κάνει τα πρώτα της βήματα στο modeling με απόλυτη επιτυχία και όλοι την χαρακτηρίζουν ένα νέο αστέρι στον χώρο της μόδας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις της Heidi Klum, η Leni δεν χρειάστηκε τις συμβουλές της αφού έδειχνε έτοιμη να κατακτήσει τις πασαρέλες, από πολύ μικρή ηλικία.

«Η Leni ζει και αναπνέει για το modeling από τότε που βγήκε από την κοιλιά μου», ανέφερε η 49χρονη καλλονή σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο HollywoodLife.

«Δεν χρειάστηκε ποτέ καμία από τις συμβουλές μου. Είναι απλά έτοιμη. Ήταν πάντα έτοιμη», συμπλήρωσε η Γερμανίδα σταρ.

Το νεαρό μοντέλο είναι βιολογικό παιδί του Ιταλού επιχειρηματία όμως σαν μπαμπά της γνώρισε τον Seal, τον πρώην σύζυγο της Heidi Klum, ο οποίος την υιοθέτησε σε ηλικία 5 ετών. Η Leni έχει επίσης 3 ετεροθαλή αδέρφια τους Henry, Johan, και Lou που η μητέρα της απέκτησε από τον γάμο της με τον Seal.

Μπορεί να απέχουμε 1 μήνα από το Halloween αλλά η Heidi Klum προετοιμάζεται από τώρα

Μαμά και κόρη έχουν φωτογραφηθεί μαζί στο παρελθόν για τις ανάγκες γνωστού περιοδικού και το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό.

https://www.instagram.com/p/CIqUgoNIzWB

Η Leni Klum και ο γιος του Σπύρου Πώρου είναι #couplegoals

Η 18χρονη Leni Klum και ο 19χρονος Άρης Ραξέφσκι, ο οποίος είναι παίκτης χόκεϊ, είναι ζευγάρι τα τελευταία 3 χρόνια, με τη σχέση τους να γίνεται ευρέως γνωστή όταν αντάλλαξαν ρομαντικά Instagram-stories ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

https://www.instagram.com/p/CZ-eGftPgYa

«Τρίτος Βαλεντίνος μαζί σου», έγραψε χαρακτηριστικά η Leni Klum κάτω από την τρυφερή selfie που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram. O Άρης Ραξέφσκι είναι γιος του γνωστού φωτογράφου Σπύρου Πώρου, καρπός του έρωτά του με τη Ρωσίδα διευθύντρια φωτογραφίας, Ρία Ραξέφσκι.

Πηγή κεντρικής: Heidiklum