H «πληρωμένη» απάντηση της Δανάης Μπάρκα στις φήμες για την προσωπική της ζωή

Τσακιρίδου Χριστίνα
H «πληρωμένη» απάντηση της Δανάης Μπάρκα στις φήμες για την προσωπική της ζωή

Η παρουσιάστρια μίλησε για τον Τίμο Ζαχαράτο, την πολυετή σχέση που είχε και την επόμενη ημέρα στα αισθηματικά της.

Στα καλύτερά της είναι η Δανάη Μπάρκα αφού εδώ και περίπου έναν μήνα επέστρεψε στους δέκτες μας μέσα από τη συχνότητα του MEGA. H οικοδέσποινα της πρωινής εκπομπής «Πάμε Δανάη» συνεχίζει για 3η συνεχόμενη χρονιά να μας κρατά συντροφιά και να μας ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις στον κόσμο της showbiz.

Η 29χρονη ηθοποιός-παρουσιάστρια παραχώρησε μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον Νίκο Γεωργιάφη όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τη φημολογούμενη σχέση της με τον σεφ, Τίμο Ζαχαράτο.

Ο 32χρονος έγινε ευρέως γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό από την συμμετοχή του στην εκπομπή του MEGA «Πάμε Δανάη». Το ευχάριστο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα της εκπομπής τόσο μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες είχε πυροδοτήσει διάφορες φήμες για τη σχέση του με την Δανάη Μπάρκα.

H Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε εάν είναι ζευγάρι με τον Τίμο Ζαχαράτο

Όταν ρωτήθηκε για τη χημεία που έχει με τον σεφ της εκπομπής η Δανάη Μπάρκα απάντησε: «Υπάρχει. Το πιο αστείο είναι με τον κόσμο που ενθουσιάζεται όταν μας πετυχαίνουν έξω. «Τι ωραία που σας βλέπουμε μαζί!» φωνάζουν. Μετά τη μεγάλη σχέση που είχα, δεν έχει υπάρξει κάτι τελεσίδικο, οπότε τα μετατρέπω όλα σε χιούμορ. Έχω μάθει να κρατάω μικρό καλάθι», απάντησε η 29χρονη.

Η παρουσιάστρια ανέφερε ότι μετά τον χωρισμό της από τον Πάνο Αδαμόπουλο προσπαθεί να προστατεύσει την προσωπική της ζωή αναφέροντας: «Η έκθεση που είχαμε περιοριζόταν σε συγκεκριμένες περιστάσεις, όπως οι πρεμιέρες της μαμάς μου. Ούτε για εκείνον μιλούσα εύκολα στις συνεντεύξεις. Γενικά δεν θεωρώ ότι νοιάζεται και κανείς ιδιαίτερα για την προσωπική μου ζωή. Εμείς τους έχουμε κάνει να νοιάζονται γιατί τα λέμε. Αν σταματήσουμε να μιλάμε για τη ζωή μας και λέμε άλλα αντ’ άλλα, αυτά θα θέλουν να ακούν. Μου αρέσει να μοιράζομαι τη χαρά μου αλλά δεν έχει συμβεί κάτι σοβαρό για να το ανακοινώσω. Ενώ φαίνεται ότι τα ξέρουν όλοι όλα για μένα, μπορεί να μην ισχύει».

Η απάντηση του Τίμου Ζαχαράτου για τη σχέση τους

Ο Τίμος Ζαχαράτος παραχώρησε πριν λίγους μήνες μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο. Ο νεαρός σεφ μίλησε με ειλικρίνεια για το εάν είναι ζευγάρι με την γνωστή παρουσιάστρια-ηθοποιό και μοιράστηκε τα συναισθήματά του για την έκθεση στα media.

Η Δανάη Μπάρκα ποζάρει με μαγιό και στέλνει νέα «ηχηρά» μηνύματα - Το άλμπουμ των διακοπών της

«Το να πάρω την απόφαση να είμαι με έναν άνθρωπο στη ζωή μου, αποτελεί επιλογή μου. Αν αυτή είναι η επιλογή μου, θα την στηρίξω και θα βγω και θα το πω δυνατά. Από τη στιγμή που δεν το έχω κάνει αυτό… Με τη Δανάη είμαστε πολύ καλοί φίλοι», ανέφερε ο σεφ.

Σε ερώτηση του Γιώργου Πράσινου εάν θα φλέρταρε έξω στον δρόμο τη Δανάη Μπάρκα ο Τίμος Ζαχαράτος δήλωσε: «Ε, γενικά είμαι πολύ εγκεφαλικός τύπος, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά με τον κάθε άνθρωπο αρκεί να υπάρχει ταύτιση απόψεων, βλεμμάτων και αγγιγμάτων».

«Η Δανάη ίσως είναι ο μοναδικός άνθρωπος που έχω συναντήσει στη ζωή μου που έχει τόση θετική ενέργεια. Μπορεί να είσαι στα πατώματα και να σε ανεβάσει στον ουρανό», συμπλήρωσε ο σεφ.

Το lovestory με τον Πάνο Αδαμόπουλο

Μετά από 8 χρόνια κοινής πορείας και 6 χρόνια συγκατοίκησης, η Δανάη Μπάρκα και ο Πάνος Αδαμόπουλος αποφάσισαν το 2021 να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή τους. Η Δανάη Μπάρκα μιλώντας στον Θέμη Γεωργαντά είχε αναφέρει: «Μία σχέση είναι ένας ζωντανός οργανισμός που θέλει κοινή προσπάθεια. Ποτέ δεν ξέρεις πού θα καταλήξει, πάντα ονειρεύεσαι όταν είσαι με έναν άνθρωπο το “όσο περισσότερο γίνεται” και το “για πάντα”. Δεν ξέρεις πόσο θα διαρκέσει. Σε στιγμές βοηθάει να σου φωτίσει τα θετικά που έχει ένας άνθρωπος που από τη ρουτίνα φεύγουν».

https://www.instagram.com/p/CG4v2d4MyXN

«Οπότε ναι, σε ένα βαθμό βοηθάει. Από την άλλη, είναι και μια δεύτερη προσπάθεια που πολλές φορές σαφώς έχεις αναρωτηθεί: Μπορεί να λειτουργήσει; Δεν μπορεί; Πάντα σκέφτομαι τα πράγματα αισιόδοξα και ότι ό,τι κι αν γίνει, είναι όλα είναι για καλό» είχε αναφέρει η Δανάη Μπάρκα.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να παντρευτούν η παρουσιάστρια είχε δηλώσει: «Δεν είμαι αρνητική. Άλλωστε δεν αλλάζουν πολλά. Δηλαδή εγώ 8 χρόνια σε σχέση σαν παντρεμένη δεν είμαι; Νομίζω ότι τον γάμο ως γάμο θα τον έκανα μόνο για το πάρτι. Να μαζευτούμε να γιορτάσουμε μια βραδιά τη σχέση μου με τους φίλους μου. Να πιούμε, να χορέψουμε, και να με δει και η γιαγιά μου, γιατί είναι ο καημός της. H γιαγιά μου αυτό θέλει μόνο, φοράω άσπρα και μου λέει: “Πώς σου πάνε τα λευκά! Αλλιώς όχι δεν καίγομαι, δεν με ονειρεύομαι νυφούλα».

Πηγή κεντρικής: danai_barka