Kate Winslet: η πιο gay friendly μαμά

Kate Winslet: η πιο gay friendly μαμά

Ένα κορίτσι με πολλά ταλέντα και χωρίς ταμπού.

Η 36χρονη Kate εκτός από το να υποδύεται γυναίκες που χαράζονται ανεξίτηλα στις μνήμες των θεατών και να κάνει συλλογή από υποψηφιότητες αλλά και βραβεία ερμηνείας έχει και έναν ακόμα ρόλο: αυτόν της μαμάς. Η Βρετανίδα βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μεγαλώνει τα δύο παιδιά της στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη οπου ζουν αλλά και σε όποιες άλλες πόλεις βρίσκεται για τις ανάγκες των γυρισμάτων των ταινιών της, σε αστικό περιβάλλον, πάντως. Και είναι πολύ ευχαριστημένη γι αυτό γιατί έτσι τους δίνεται η ευκαιρία να έχουν πολλές και διαφορετικές επιρροές και προσλαμβάνουσες και να διατηρούν τα μάτια, τα αυτιά και το μυαλό τους ανοιχτά.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό V, του οποίου κοσμεί το εξώφυλλο στο τεύχος Οκτωβρίου, είπε για τον επτά ετών γιο της Joe: «Μου αρέσει η ποικιλία στην οποία εκτίθενται καθημερινά τα παιδιά μου μεγαλώνοντας στην πόλη. Ο Joe γύρισε τις προάλλες και μου είπε: 'Μια μέρα θα έχω ένα κορίτσι ή ένα αγόρι, darling. Τι θα προτιμούσες;'. Και του απάντησα: 'Αγάπη μου, αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από εσένα και δεν μου κάνει καμία διαφορά εμένα'. Το ότι ξέρει, όμως, είναι ένα τεράστιο προνόμιο. Μιλάμε για την καλύτερη μόρφωση».

Αυτό σημαίνει μαμά χωρίς προκαταλήψεις. Αλλά δεν αμφιβάλλαμε ποτέ για την ταλαντούχα κυρία Kate Winslet, εδώ που τα λέμε. Δεν μας έχει απογοητεύσει και ποτέ μέσα από τις συνεντεύξεις της. Και πόσο χαρακτηριστικά βρετανικό το ότι ο 7χρονος γιος της την αποκαλεί «darling», δεν βρίσκετε;