Ο Νίκος Χατζηνικολάου μιλά με λατρεία για τις δύο γυναίκες της ζωής του και τα αγόρια του

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Νίκος Χατζηνικολάου μιλά με λατρεία για τις δύο γυναίκες της ζωής του και τα αγόρια του

Photo credits NDP photo agency 

Τα 4 παιδιά του, οι μπαλαδόροι, η σταρ της οικογένειας και το...μωρό του. Ο Νίκος Χατζηνικολάου σε μία σπάνια εξομολόγηση για την οικογένειά του. 

Ο δημοσιογράφος και anchorman του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 δίνει σπάνια συνεντεύξεις, αλλά όταν το κάνει, ανακαλύπτουμε και το ιδιαίτερο χιούμορ του. Χθες το βράδυ, ο Νίκος Χατζηνικολάου, για πρώτη φορά εμφανίστηκε στο The 2night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου και ήταν αποκαλυπτικός τόσο για την πολύχρονη καριέρα του, όσο και για την οικογένειά του. Ειδικά όταν μίλησε για την σύζυγό του Κρίστη Τσολακάκη, τα 4 παιδιά του και τα ξεχωριστά ταλέντα τους.

undefined

Το μωρό του, ο μπαλαδόρος και η στάρ της οικογένειας

Στις 24 Ιουνίου του 2004, ο Νίκος Χατζηνικολάου έκανε τον γάμο του με την σύζυγό του Κρίστη Τσολακάκη, το μωρό του, όπως συνεχίζει να την αποκαλεί όταν σπάνια μιλά για εκείνη και όταν με κάθε αφορμή βρίσκει λόγο να της αφιερώνει ένα του post του στο Instagram. «Δεκαοχτώ χρόνια γάμου και είκοσι χρόνια μαζί! Την λατρεύω! Είναι και θα είναι πάντα το μωρό μου», όπως έγραψε φέτος το καλοκαίρι την ημέρα της επετείου του γάμου τους.

https://www.instagram.com/p/CfL5MX5MVK5

Η πρόταση γάμου που της έκανε λίγους μήνες μετά την γνωριμία τους υπήρξε επεισοδιακή, όπως είπε για πρώτη φορά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Για να εκμαιεύσει την γρήγορη απάντησή της, σταμάτησε σε ένα φανάρι με το αυτοκίνητο και εκεί της πρόσφερε το μονόπετρο. Το φανάρι άναψε πράσινο και πριν του πει το «ναι», οι υπόλοιποι οδηγοί άρχισαν να κορνάρουν και να διαμαρτύρονται. Εκείνος όμως ζούσε μαζί με την αγαπημένη του, την ωραιότερη στιγμή τους και δεν έδινε σημασία στα σχόλια και στις αντιδράσεις. Αντίθετα άνοιξε το παράθυρό του και τους...χαμογέλασε.

Μαζί της απέκτησε τρία παιδιά. Τον μεγαλύτερο Κωνσταντίνο 15 ετών, τον Αλέξανδρο 13 ετών και τη μικρή Εύα που έχει κλείσει τα δέκα της χρόνια και μοιάζει εκπληκτικά με την μητέρα της. Η κόρη τους, είναι η σταρ της οικογένειας, καθώς μπορεί να την περιμένουν για ώρα μέχρι να αποφασίσει πως θα ντυθεί, όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος. Είναι όμως η αδυναμία του. Χαρακτηριστικά, ανέφερε πως είχε πει στην σύζυγό του, πως ήθελε διακαώς να αποκτήσει κόρη και ακόμη και αν το τρίτο τους παιδί ήταν αγόρι, θα έκαναν και τέταρτο! «Η Κρίστη όταν έκανε τον υπέρηχο και άκουσε από το γιατρό ότι θα αποκτούσαμε κόρη, πανηγύρισε από τη χαρά της».

Ο Νίκος Χατζηνικολάου παραμένει full in love με την Κρίστη Τσολακάκη και το λέει (ξανά) δημοσίως

https://www.instagram.com/p/ChHIMoSMxf-

Ο Νίκος Χατζηνικολάου μίλησε με λατρεία για τα 4 παιδιά του και τον μεγαλύτερο γιο του Πάνο από τον γάμο του με την Έλενα Κατρίτση, ο οποίος είναι 28 χρονών, απόφοιτος του London School of Economics στο Λονδίνο και ήδη εργάζεται. Ανέφερε πως τα δύο του άλλα αγόρια, ο Κωνσταντίνος και ο Αλέξανδρος, είναι άριστοι μαθητές, αλλά και άριστοι μπαλαδόροι, όπως είπε. Μάλιστα ο μικρότερος γιος του έχει μεγάλη αγάπη για το αθλητικό ρεπορτάζ και από ότι φαίνεται μάλλον θα ακολουθήσει το δρόμο του πατέρα του στην δημοσιογραφία.

Αυτό πάντως που έχει καταφέρει ο γνωστός δημοσιογράφος, είναι η συνοχή της οικογένειας, αφού από τις διακοπές και τις οικογενειακές συγκεντρώσεις δεν λείπει ποτέ ο πρωτότοκος γιος του Πάνος, ο οποίος λατρεύει τα αδέλφια του.

https://www.instagram.com/p/CFSC2jinkaf

Φέτος ο Νίκος Χατζηνικολάου εκτός από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, θα συνεχίσει για μία ακόμη χρονιά το «Ενώπιος Ενωπίω» το οποίο ξεκίνησε το 1991 στο Mega, άλλαξε μορφή όταν ο δημοσιογράφος ήταν στον Alpha και επανήλθε εδώ και δύο χρόνια στον ΑΝΤ1. Αλλά θα προστεθεί κάθε Πέμπτη βράδυ και μία νέα εκπομπή πολιτικού περιεχομένου, όπως ανακοίνωσε για πρώτη φορά, με τίτλο «Πρόσωπο με πρόσωπο».