Ο Νίκος Χατζηνικολάου παραμένει full in love με την Κρίστη Τσολακάκη και το λέει (ξανά) δημοσίως

Ο Νίκος Χατζηνικολάου παραμένει full in love με την Κρίστη Τσολακάκη και το λέει (ξανά) δημοσίως
Instagram

Η σύζυγος του δημοσιογράφου έχει γενέθλια και εκείνος ήθελε να της ευχηθεί και δημόσια για τη σημαντική αυτή ημέρα. 

Ο Νίκος Χατζηνικολάου μιλάει συχνά δημόσια για τη σύζυγό του με πολύ τρυφερά και συγκινητικά λόγια. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 βιώνει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό της Κρίστης Τσολακάκη τα τελευταία 18 χρόνια, με την οποία έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια.

Τα γενέθλια της Κρίστης Τσολακάκη και οι ευχές του Νίκου Χατζηνικολάου

Τα γενέθλιά της είχε χθες (04/07) η Κρίστη Τσολακάκη και ο αγαπημένος της σύζυγος θέλησε να της ευχηθεί δημόσια.

https://www.instagram.com/p/CfmtSvnMuCA

Ο διάσημος anchorman πόσταρε μια φωτογραφία τους στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram και έγραψε: «Χρόνια σου πολλά μωρό μου! Σε λατρεύω! #birthdaygirl #loveyou #adoreyou».

Νίκος Χατζηνικολάου: Η ερωτική εξομολόγηση στη σύζυγό του για τα 18 χρόνια γάμου τους

H 18η επέτειος γάμου και η τρυφερή αφιέρωση

Δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια γάμου με την Κρίστη Τσολακάκη μετρά φέτος ο Νίκος Χατζηνικολάου και ανήμερα της επετείου τους δημοσίευσε μια υπέροχη throwback φωτογραφία τους.

Ο διάσημος δημοσιογράφος- παρουσιαστής θέλησε να γράψει μερικά λόγια αγάπης προς την σύζυγό του με το εξής μήνυμα: «24 Ιουνίου 2004… Δεκαοχτώ χρόνια γάμου και είκοσι χρόνια μαζί! Τη λατρεύω! Είναι και θα είναι πάντα το μωρό μου! #loveyou #adoreyou #forever».

To λαμπερό ζευγάρι έχει αποκτήσει τρία παιδιά (2 γιους και 1 κόρη) και παραμένει full ερωτευμένο μέχρι και σήμερα.

https://www.instagram.com/p/CfL5MX5MVK5

Η πρωτότυπη πρόταση γάμου

«Εγώ όταν έκανα πρόταση γάμου στην Κρίστη, τράβηξα ένα βράδυ το χειρόφρενο σε φανάρι που μόλις είχε ανάψει πράσινο, γύρισα με τεράστια ηρεμία ενώ κόρναραν εκατοντάδες αυτοκίνητα από πίσω, της έκανα πρόταση, τη φίλησα, εκείνη είχε αγχωθεί πάρα πολύ, ίδρωνε γιατί μας κόρναρε και μας μούτζωνε η μισή Αθήνα και μετά το κατέβασα και έφυγα στο επόμενο φανάρι. Με διάφορους τύπους να με μουτζώνουν γύρω γύρω και εγώ να γελάω», έχει αποκαλύψει ο Νίκος Χατζηνικολάου.