Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έκανε μια τρυφερή αφιέρωση στη μαμά της με ένα σημαδιακό τραγούδι

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έκανε μια τρυφερή αφιέρωση στη μαμά της με ένα σημαδιακό τραγούδι

Τις δύσκολες στιγμές που έζησε το 2020, δεν ξεχνά ποτέ η Ιωάννα Παλιοσπύρου και η αφιέρωση που έκανε στη μητέρα της ήταν όλο νόημα.

Πριν από μερικές ημέρες, η Ιωάννα Παλιοσπύρου, μας έδειξε την διαδικασία αποκατάστασης που συνεχίζεται για την ίδια με ένα ακόμα χειρουργείο.

Δεν πιστεύω να σας κακόμαθα και να με βαρεθήκατε με την μπλε πόδια. Πάντα θα σας δείχνω και την άλλη πλευρά, που είναι και πιο αληθινή..και μέρος της ζωης μου. Η αποκατάσταση συνεχίζεται, με τους γιατρούς στο πλευρό μου και με εμένα να μην εγκαταλείπω. Ευχαριστώ τον υπέροχο γιατρό μου Dr. Γιάννης Γκούρας και το προσωπικό του. Καθώς και την κλινική #therapisgeneralhospital για την φροντίδα και την ευγένεια τους. Εις το επανιδείν», έγραψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου κάτω από το post της.

Το τραγούδι - αφιέρωση στη μαμά της

Μετά το πρόσφατο χειρουργείο της, η Ιωάννα βρέθηκε στη μεγάλη συναυλία του Γιώργου Σαμπάνη στην Αττική και είχε σημαντικό λόγο.

Βλέπεις, ένα τραγούδι του Γιώργου, στιγμάτισε την Ιωάννα στις δύσκολες ώρες στο νοσοκομείο τον Μάιο του 2020 μετά από εκείνη την αποτρόπαια επίθεση με βιτριόλι.

paliospirou.jpg

«Κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2020. Πάλευα στο νοσοκομείο. Είναι πάντα αφιερωμένο στη μαμά μου», έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα για το τραγούδι Άγρια Θάλασσα.

Οι στίχοι μιλούν μόνοι τους:

«Μέσα στη δίνη ψάχνω γαλήνη κι αγάπη να βρω, κράτα με εσύ ασφαλή σε έναν κόσμο σκληρό. Με ένα δικό σου φιλί κάθε φόβο βαθιά μου να άλλαζα, να μην έχω ψυχή σαν άγρια θάλασσα. Πες μου εσύ σ' αγαπώ τον ανίκητο να υποκρίνομαι και το ιδανικό για σένα να γίνομαι. Εγώ γεννήθηκα στα κύματα, όλη η ζωή μου συναισθήματα. Να με ημερέψεις μες στα χέρια σου, μέσα στα καλοκαίρια σου. Εγώ γεννήθηκα άγρια θάλασσα κι όμως στο χάος μου σε διάλεξα, να με ημερέψεις στην αγάπη σου, τριαντάφυλλο κι αγκάθι σου, να' μαι εγώ... Πώς να συνεχίσω, τι να προσπαθήσω για μένα να πω, που είμαστε ίδιοι βαθιά εσύ κι εγώ. Σε έψαχνα όταν νύχτα ερχόταν σαν κρύο νερό, κράτα μου εσύ στην άμμο έναν πύργο αληθινο».

Όταν η Ιωάννα Παλιοσπύρου βραβεύτηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης με θέμα: «Δύναμη Ψυχής, Φύση και Υγεία» που διοργάνωσε το Τελλόγλειο, το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών «Εφαρμογές της Ψυχολογίας στην Υγεία» του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ, είχε συγκλονίσει τους πάντες μιλώντας για τη φρικτή περίοδο που βίωσε μετά την επίθεση με βιτριόλι, προκαλώντας συγκίνηση στους παρευρισκόμενους.

«Τις πρώτες ημέρες στο νοσοκομείο δεν μιλούσα ούτε στη μητέρα μου. Φανταστείτε πώς είναι για έναν γονιό να βλέπει το παιδί του λιωμένο και καμμένο. Όμως δεν με άφησε, ήταν συνεχώς δίπλα μου», είπε αρχικά.

Αναφερόμενη στις ημέρες αφού πήρε εξιτήριο από το δημόσιο νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύτηκε, η Ιωάννα είπε το αυτονόητο - ότι γύρισε στο σπίτι της με κατάθλιψη. Ωστόσο, η ίδια παραδέχτηκε ότι η φαρμακευτική αγωγή που της χορηγήθηκε, την οποία λαμβάνει μέχρι και σήμερα, τη βοήθησε πολύ και θα πρέπει να καταρριφθούν τα ταμπού για την ψυχική υγεία. «Οφείλουμε να απευθυνόμαστε στους ψυχολόγους και στους ψυχιάτρους μας», τόνισε.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου σημείωσε στη συνέχεια της ομιλία της πως η αγάπη και η στήριξη που έχει δεχτεί από τον κόσμο τής έδωσε το θάρρος να σταθεί και πάλι στα πόδια της και να προσπαθήσει να ενταχθεί και πάλι στην κοινωνία, με θάρρος και τόλμη.

«Όλα αυτά τα μηνύματα του κόσμου με έκαναν να μην θέλω να τα παρατήσω για να μην τους απογοητεύσω», υποστήριξε και πρόσθεσε πως ο κόσμος τη βοήθησε να κάνει τόσα βήματα και να αποδεχτεί την εμφάνιση και τον εαυτό της, παροτρύνοντας όλους να ακούνε και να νιώθουν περισσότερο τους γύρω τους.