H αποκατάσταση για την Ιωάννα Παλιοσπύρου συνεχίζεται - Τα νέα πλάνα από την πιο αληθινή της πλευρά

H αποκατάσταση για την Ιωάννα Παλιοσπύρου συνεχίζεται - Τα νέα πλάνα από την πιο αληθινή της πλευρά

«Πάντα θα σας δείχνω και την άλλη πλευρά, που είναι και πιο αληθινή.. και μέρος της ζωής μου», έγραψε η 37χρονη πριν μπει στο χειρουργείο και εμείς θυμηθήκαμε όλες εκείνες τις φορές που μας ενέπνευσε. 

Τον Μάιο του 2020 η ζωή της Ιωάννας Παλιοσπύρου έμελλε να αλλάξει για πάντα μετά την απάνθρωπη επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε από την Έφη Κακαράντζουλα. Χρειάστηκαν αρκετοί μήνες νοσηλείας και αμέτρητα χειρουργεία για να μπορέσει η Ιωάννα να επανέλθει στους ρυθμούς της καθημερινότητας.

Η 37χρονη παρέδωσε μαθήματα ψυχικής δύναμης όταν πέρασε την πόρτα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας (τον Σεπτέμβριο του 2021) στην έναρξη της πολύκροτης δίκης για το βιτριόλι.

«Δεν νιώθω άνετα να ακουμπήσω τον εαυτό μου, δεν είναι καθόλου ευχάριστη η αίσθηση όταν με ακουμπάω, ούτε η εικόνα μου όταν με βλέπω. Η όψη μου μέχρι και σήμερα με τρομάζει. Οι ψυχολόγοι στο νοσοκομείο με πίεζαν να κάνω την κίνηση αυτή πιο νωρίς. Έχω τραύματα παντού», δήλωνε τότε η Ιωάννα.

Η απόφαση του δικαστηρίου επέβαλε στην κατηγορούμενη ποινή κάθειρξης 15 ετών για την απόπειρα ανθρωποκτονίας. Σήμερα η Ιωάννα έχει γυρίσει σελίδα και προσπαθεί να αφήσει πίσω της τις δύσκολες στιγμές που βίωσε. Η ανανεωμένη της εμφάνιση (έβγαλε τη μάσκα και απέκτησε νέο κούρεμα) την βοηθά να απολαμβάνει στο έπακρο τη ζωή και να ονειρεύεται το μέλλον με αισιοδοξία, στο πλευρό του νέου της συντρόφου.

Η 37χρονη το τελευταίο διάστημα πραγματοποιεί συχνά δημόσιες εξόδους και δεν διστάζει να μιλήσει ανοιχτά για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε και τη νέα της καθημερινότητα.

Oι νέες φωτογραφίες μέσα από την κλινική αποκατάστασης

Πριν λίγες ώρες η Ιωάννα Παλιοσπύρου δημοσίευσε στο Instagram νέες φωτογραφίες και βίντεο από την κλινική αποκατάστασης, θέλοντας να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της στους γιατρούς που την περιέθαλψαν με στοργή και αγάπη.

«Δεν πιστεύω να σας κακόμαθα και να με βαρεθήκατε με την μπλε πόδια..😛 Πάντα θα σας δείχνω και την άλλη πλευρά, που είναι και πιο αληθινή..και μέρος της ζωης μου. Η αποκατάσταση συνεχίζεται, με τους γιατρούς στο πλευρό μου και με εμένα να μην εγκαταλείπω. Ευχαριστώ τον υπέροχο γιατρό μου Dr. Γιάννης Γκούρας και το προσωπικό του. Καθώς και την κλινική #therapisgeneralhospital για την φροντίδα και την ευγένεια τους. Εις το επανιδείν», έγραψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου κάτω από το post της.

https://www.instagram.com/p/Ci0YYrJsnip

Τα συγκινητικά λόγια της Ιωάννας Παλιοσπύρου στη βράβευσή της στο ΑΠΘ

Οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να της χαρίσουν χιλιάδες likes και αμέτρητα κολακευτικά σχόλια, με το post να ξεπερνά τις 33.000 likes.

https://www.instagram.com/p/Cgbx0NTMp9A

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου η 36χρονη έδωσε το παρών στην Athens Exclusive Designers Week, κάνοντας την πρώτη μεγάλη δημόσια εμφάνισή της. Φορώντας ξανθιά περούκα και τη μάσκα της, η Ιωάννα πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με αυτοπεποίθηση, φορώντας custom made ολόσωμη φόρμα, δημιουργία του Τάσου Μητρόπουλου.

«Αγαπώ πολύ τη μόδα, είναι τιμή μου που με κάλεσε ο Τάσος Μητρόπουλος και ήρθα να στηρίξω την Αννίτα Ναθαναήλ που άνοιξε το show. Νιώθω πολύ άνετα, αυτό ήταν το ζητούμενο, να νιώσω την αυτοπεποίθηση, να μπορέσω να παρευρεθώ εδώ και αυτό νομίζω το πετύχαμε», είχε δηλώσει η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Έκτοτε ακολούθησαν πολλές δημόσιες εμφανίσεις της 36χρονης, όπως αυτή στο ΑΠΘ και στα Mad Video Music Awards. Τα 10 χειρουργεία που έχει κάνει τα τελευταία δύο χρόνια για να αποκαταστήσει τα σοβαρά τραύματα από τον εμπρησμό της από βιτριόλι, φαίνεται ότι απέδωσαν και σταδιακά η Ιωάννα Παλιοσπύρου ξανακερδίζει την παλιά της ζωή.

To καλοκαίρι η 36χρονη πόζαρε με μαγιό στο Instagram και οι ακόλουθοί της έσπευσαν να την συγχαρούν για το μεγαλείο της ψυχής της. Αυτό το φθινόπωρο η Ιωάννα θα υποβληθεί σε μία σειρά νέων εξετάσεων και ενδεχομένως και σε νέο χειρουργείο για να αποκαταστήσει πλήρως τις βλάβες στο δέρμα της.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές ακόμη inspiring φωτογραφίες της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Πηγή κεντρικής: paliospirou.joanna