Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έκανε την πιο fresh ανανέωση στην εμφάνισή της για το φθινόπωρο

Μαρία Ροδίτη
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έκανε την πιο fresh ανανέωση στην εμφάνισή της για το φθινόπωρο

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου επισκέφθηκε το κομμωτήριο για το απαραίτητο pampering στον εαυτό της και για να φρεσκάρει τα μαλλιά της.

Αν κάτι έχει αποδείξει τα τελευταία δύο χρόνια που βρίσκεται στο προσκήνιο και μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, είναι ότι έχει περίσσεια δύναμης και θάρρους. Δεν το βάζει ποτέ κάτω και… όχι μόνο αυτό. Προσπαθεί πάντα να βλέπει με θετική ματιά τα πράγματα.

Η Ιωάννα- μετά την περιπέτειά της και τον αγώνα που έδωσε με τους ιατρούς για να είναι καλά στην υγεία της- πλέον χαμογελά και κάνει ό,τι θα έκανε μια κοπέλα στην ηλικία της. Βγαίνει με τις φίλες της, διασκεδάζει, χαμογελά, περνά όμορφα και, βέβαια, φροντίζει τον εαυτό της. Και αυτό έκανε χθες (8/9) που επισκέφθηκε το κομμωτήριο. Περιποιήθηκε τα μαλλιά της και έκανε το τέλειο φρεσκάρισμα για το φθινόπωρο.

Η Κωνσταντίνα Κούνεβα στην Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Το βιτριόλι συνεχίζει να καίει έως και 20 μέρες»

Η ανανέωση στα μαλλιά της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Εδώ και λίγους μήνες η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει υιοθετήσει ένα καρέ σε σκούρο καστανό χρώμα, που φτάνει στο ύψος των ώμων και είναι πολύ κομψό. Τα φυσικά μαλλιά της, όπως έχουμε δει σε φωτογραφίες που η ίδια ανεβάζει στο Instagram, είναι ελαφρώς σπαστά, πράγμα που σημαίνει εύκολο φριζάρισμα το φθινόπωρο και τον χειμώνα.

Γι’ αυτό ακριβώς η Ιωάννα επισκέφθηκε χθες (8/9) τον κομμωτή της και έκανε την τέλεια θεραπεία για sleek μαλλιά όλο το φθινόπωρο. Τι δοκίμασε; Κερατίνη, η οποία διατηρεί ίσια και smooth τα μαλλιά για τουλάχιστον 3 με 4 μήνες. Η 37χρονη, μάλιστα, έκανε και χιούμορ με τους followers της στο Instagram βάζοντας poll και ρωτώντας τους αν… θα κάνει ξανθά τα μαλλιά της ή αν κάνει πλάκα.

Μάλιστα, οι διαδικτυακοί της φίλοι ενθουσιάστηκαν με την αλλαγή στα μαλλιά, αλλά και τη διάθεση της Ιωάννας, και της έστειλαν σωρεία ενθαρρυντικών και ενδυναμωτικών μηνυμάτων.

Οι ανέμελες καλοκαιρινές διακοπές της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Το πιο ανέμελο καλοκαίρι της μετά τα απανωτά χειρουργεία πέρασε φέτος η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Το κορίτσι που είδε τη ζωή του να αλλάζει από τη μια μέρα στην άλλη μετά την επίθεση με βιτριόλι, έζησε ένα υπέροχο ελληνικό καλοκαίρι φέτος στην Ίο, παρέα με τις φίλες της.

https://www.instagram.com/p/Cg6cNAysroK

Μάλιστα, σε post που έκανε η 37χρονη με ολόσωμο μαγιό στην παραλία, αποκάλυψε ότι επιτέλους μπορεί να χαίρεται και να απολαμβάνει τον ήλιο. Γιατί μην ξεχνάς ότι λόγω των επεμβάσεων και των φαρμακευτικών αγωγών που ακολουθούσε, αλλά και της ευαισθησίας στο δέρμα της, ο ήλιος ήταν απαγορευτικός.

«Η χαρά μου απερίγραπτη 😀 όταν αργά το απόγευμα, που πέφτουν τα επικίνδυνα UV.. μπορώ και εγώ πλέον να απολαύσω λίγο τον ήλιο και τις όμορφες παραλίες της χώρας μας!😍», έγραψε σε post στο Instagram η Ιωάννα γεμάτη χαρά κι ευγνωμοσύνη.