Η Μαρία Αναστασοπούλου στην πιο αμήχανη στιγμή της με το τηλεφώνημα - έκπληξη στον σύντροφό της

Κατερίνα Μπούσιου
Η Μαρία Αναστασοπούλου στην πιο αμήχανη στιγμή της με το τηλεφώνημα - έκπληξη στον σύντροφό της

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την προκάλεσε και για πρώτη φορά, πήρε τηλέφωνο live τον σύντροφό της και δημοσιογράφο Γιάννη Κολοκυθά. Τι είπε η Μαρία Αναστασοπούλου για την σχέση τους. 

Μπορεί η Μαρία Αναστασοπούλου να χειρίζεται με άνεση την πολιτική επικαιρότητα, από το νέο της πόστο στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στο «Καλημέρα Ελλάδα», αλλά όταν προκαλείται να μιλά για την προσωπική της ζωή, είναι φειδωλή και αρκετά ντροπαλή. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την προσκάλεσε χθες στην εκπομπή του και την προκάλεσε εκτός από το να μιλήσει εκείνη για τον σύντροφό της, να το πάρει στο τηλέφωνο. Και έτσι είχαμε και την πρώτη αποκάλυψη.

https://www.instagram.com/p/ChKpaEEMkmJ

Το δύσκολο ωράριο και η ευγνωμοσύνη για την προσωπική της ζωή

Η δημοσιογράφος έκανε αποκαλύψεις για την παιδική της ηλικία μιλώντας για το κεραυνοβόλο έρωτα των γονιών της, αστυνομικών στο επάγγελμα, οι οποίοι γνωρίστηκαν σε αστυνομικό τμήμα και παντρεύτηκαν 3 μήνες μετά την γνωριμία τους. Αναγκάστηκαν βάσει κανονισμών να βρίσκονται σε διαφορετικό χώρο, αλλά πολλά καλοκαίρια, η Μαρία επισκεπτόταν την μητέρα της στο αστυνομικό τμήμα όπου εργαζόταν. Και σε αυτό το σημείο ξεκίνησε η συζήτηση και για την δική της προσωπική ζωή, αφού όπως είναι γνωστό, η συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Παπαδάκη στο «Καλημέρα Ελλάδα» έχει σχέση εδώ και 5 χρόνια με τον δημοσιογράφο και ραδιοφωνικό της παρτενέρ μέχρι πρόσφατα, στην εκπομπή «Τα παιδιά της αλλαγής»στον ΣΚΑΙ, Γιάννη Κολοκυθά.

anastasopoulou_sintrofos.jpg

Η Μαρία Αναστασοπούλου κάποια στιγμή πάνω στην ροή της συζήτησης της με τον Γρηγόρη, του μετέφερε ένα μήνυμα από τον αγαπημένο της προς εκείνον, για το ότι είναι ο καλύτερος παρουσιαστής. Κλήθηκε όμως να απαντήσει στην ερώτησή του, για το πως καταφέρνει το ζευγάρι να έχει ελεύθερο χρόνο, αφού εκτός από το Καλημέρα Ελλάδα, έχει κάθε Σαββατοκύριακο και ραδιοφωνική εκπομπή στον Real Fm. Και με αρκετή δόση χιούμορ αλλά και ειλικρίνεια είπε χαρακτηριστικά: «Γίνεται. Βρισκόμαστε, έχουμε χρόνο μαζί καθημερινά, το έχουμε λύσει αυτό και σε κάποιες διακοπές ή στις αργίες. Είμαι ευγνώμων για την προσωπική μου ζωή».

https://www.instagram.com/p/BoTofbwAlGP

Ένα ταξίδι και διακοπές με τον σύντροφό της για την Μαρία Αναστασοπούλου λίγο μετά την μεταγραφή της

Μάλιστα αποκάλυψε πως δεν ζηλεύει τον σύντροφό της και ούτε του έχει κάνει ποτέ σκηνή ζηλοτυπίας και εκείνος το έχει ως...παράπονο.

Εκείνο όμως που δεν περίμενε, είναι την έκπληξη που της επεφύλαξε ο Γρηγόρης, αφού λίγα λεπτά αργότερα, της έκανε ένα χαριτωμένο λογοπαίγνιο με την τηλεφωνική συσκευή και την προκάλεσε να πάρει τηλέφωνο τον αγαπημένο της για να δει που βρίσκεται. H Mαρία παρακάλεσε να μην απαντήσει, αλλά ο Γιάννης Κολοκυθάς απάντησε στην κλήση του Γρηγόρη και μίλησε μαζί του. Το μίλησε είναι σχετικό, γιατί ο παρουσιαστής, προφανώς γνωρίζοντας πως θα αισθανόταν αμήχανα, άρχισε έναν μονόλογο, δίνοντάς του συγχαρητήρια, λέγοντας ότι έχει καταλάβει ότι το παίζει άνετος στην σχέση του με την Μαρία και του δήλωσε τον θαυμασμό του. Τον προσκάλεσε μάλιστα και στην εκπομπή με τον δημοσιογράφο να αντιλαμβάνεται το χιούμορ του και να τον προσκαλεί με την σειρά του να βρεθούν εκτός τηλεόρασης για να τα πουν. Φυσικά με τον τρόπο του παραδέχτηκε πόσο τυχερός είναι στην σχέση του με την Μαρία.

Η δημοσιογράφος με την σειρά της δεν πίστευε αυτό που άκουγε, γιατί γνωρίζει ότι ο σύντροφός της είναι χαμηλών τόνων και αποφεύγει την δημοσιότητα και τα social media. Η Μαρία μίλησε βέβαια και για την δύσκολη απόφαση να φύγει από το πλευρό του Δημήτρη Οικονόμου για να βρεθεί στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, ο οποίος την πολιορκούσε εδώ και 2 χρόνια για να κάνει την μεταγραφή. Αλλά αναφέρθηκε με θερμά λόγια στον πρώην συνεργάτη της στον ΣΚΑΙ.