Η πρώτη φωτογραφία της Λάουρα Νάργες με τον νεογέννητο γιο της στην αγκαλιά της

Η πρώτη φωτογραφία της Λάουρα Νάργες με τον νεογέννητο γιο της στην αγκαλιά της

Μία εβδομάδα μετά τη γέννηση του γιου της με τον Χρήστο Σαντικάι, η Λάουρα κάνει την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram με το μωρό στην αγκαλιά της.

Στις 21 Σεπτεμβρίου ήρθε στον κόσμο ο γιος της Λάουρα Νάργες και του Χρήστου Σαντικάι. Η 32χρονη παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός και ο 28χρονος τραγουδιστής εδώ και μία εβδομάδα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας κρατώντας το παιδάκι τους στην αγκαλιά τους.

Η ανακοίνωση του Χρήστου Σαντικάι

Εκείνη την ημέρα, ο Σαντικάι ενημέρωσε το κοινό για τη γέννηση του γιου τους, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία στην οποία κρατούσε το χεράκι του, ευχαριστώντας τη Λάουρα που τον έφερε στη ζωή.

santikai.jpg

«Καλώς ήρθες αντράκο μας», έγραψε ο τραγουδιστής πάνω στην τρυφερή φωτογραφία.

Η πρώτη φωτογραφία της Λάουρα Νάργες με τον νεογέννητο γιο της

Τώρα, ήρθε η ώρα της Λάουρας να κάνει τη δική της ανάρτηση έχοντας το μωρό στην αγκαλιά της.

https://www.instagram.com/p/CjCxv8oDPNk

Στη φωτογραφία, η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός κρατάει στην αγκαλιά της τον νεογέννητο γιο της, τον κοιτάει γεμάτη αγάπη, ενώ γράφει στο caption την ημερομηνία της γέννησής του μέσα σε καρδούλες.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Η Λάουρα Νάργες ανακοίνωσε ότι περιμένει το μωράκι της στις 6 Μαΐου. Η ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram περιλάμβανε μία φωτογραφία με τον Χρήστο Σαντικάι να κρατάει το υπερηχογράφημα του μωρού καθώς και ένα πολύ τρυφερό caption.

«Θα γίνουμε γονείς 🍼🎉 και πετάμε από την χαρά και την ευτυχία μας! Ανυπομονούμε σαν τρελοί να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας το αγγελουδάκι μας! Είμαστε τόσο τυχεροί και νιώθουμε ευλογημένοι», έγραψε η Νάργες για να εκφράσει την ευτυχία και την ανυπομονησία που ένιωθαν.

https://www.instagram.com/p/CdN4XzcD8_u

Φωτογραφίες από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η Λάουρα δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες μοιράζοντας το ταξίδι της με το κοινό της και δείχνοντας την κοιλίτσα της που φούσκωνε. Η ευτυχία της δεν μπορούσε να κρυφτεί.

Δες εδώ: