H Λάουρα Νάργες μόλις έφερε στον κόσμο τον γιο της - Η πρώτη ανάρτηση από τον Χρήστο Σαντικάι

H Λάουρα Νάργες μόλις έφερε στον κόσμο τον γιο της - Η πρώτη ανάρτηση από τον Χρήστο Σαντικάι

Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι έγιναν γονείς και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Γονείς έγιναν η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι και το ζευγάρι κρατάει πλέον το μωράκι του στην αγκαλιά του. Η 32χρονη παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός και ο 28χρονος τραγουδιστής πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Το καλοσώρισμα από τον μπαμπά του

Ο τραγουδιστής προφανώς συγκινημένος και αρκετά χαρούμενος κρατά στην παλάμη του το χεράκι του γιου του και μας χαρίζει την πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο με το «Καλώς ήρθες αντράκο μας» και ευχαριστώντας τη Λάουρα για το μεγαλύτερο δώρο της ζωής τους.

santikai.jpg

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Η Λάουρα Νάργες ανακοίνωσε ότι περιμένει το μωράκι της στις 6 Μαΐου. Η ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram περιλάμβανε μία φωτογραφία με τον Χρήστο Σαντικάι να κρατάει το υπερηχογράφημα του μωρού καθώς και ένα πολύ τρυφερό caption.

«Θα γίνουμε γονείς 🍼🎉 και πετάμε από την χαρά και την ευτυχία μας! Ανυπομονούμε σαν τρελοί να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας το αγγελουδάκι μας! Είμαστε τόσο τυχεροί και νιώθουμε ευλογημένοι», έγραψε η Νάργες για να εκφράσει την ευτυχία και την ανυπομονησία που ένιωθαν.

https://www.instagram.com/p/CdN4XzcD8_u

Το baby shower

Στις αρχές του Ιουλίου, η Νάργες και ο Σαντικάι έκαναν το baby shower για το αγοράκι τους. Το κείμενο που έγραψε η παρουσιάστρια για την ημέρα ήταν ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένο.

«Σε αγαπάω - Πόσα έχουν συμβεί μέσα σε έναν χρόνο μαζί σου 😍😪 @xristos.santikai

Χθες γιορτάσαμε με τις οικογένειες μας και τους φίλους μας μία πολύ ξεχωριστή για εμάς στιγμή! Μας τίμησαν με την παρουσία τους (κάποιοι μάλιστα ταξίδεψαν μάλιστα μόνο και μόνο για εμάς), μοιράστηκαν μαζί μας με όλη τους την καρδιά την χαρά για τον μικρό μας που έρχεται επιτέλους τον Οκτώβριο! Φόρεσαν μπλε ρούχα - το dress code του baby shower - και τα προσωπάκια τους έλαμπαν από πραγματική ευτυχία και αγάπη! Η ημέρα αυτή ήταν τόσο σημαντική για τον Χρήστο και εμένα και καταλήξαμε επίσης πως ήταν μέχρι στιγμής μία από τις πιο ωραίες που έχουμε ζήσει! Σας ευχαριστούμε τόσο πολύ και σας αγαπάμε τόσο μα τόσο πολύ!», έγραψε ανάμεσα στα άλλα.

https://www.instagram.com/p/CfhQxTnDsPh

Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι άρχισαν να συγκατοικούν ήδη από τους πρώτους μήνες της σχέσης τους και πρόσφατα μετακόμισαν σε ένα νέο, μεγαλύτερο σπίτι που να μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός μωρού. Ο Σαντικάι, μάλιστα, είναι πολύ ενεργός τόσο στις δουλειές του σπιτιού όσο και σε μερεμέτια.

santikai2.jpg

«Ο αντρούλης μου μας ετοιμάζει τη νέα μας φωλίτσα και εμείς με τον μικρό τον θαυμάζουμε», έγραψε η 32χρονη πριν λίγο καιρό στο Ιnstagram.