Βάσω Λασκαράκη: Η «μάχη» που κέρδισε μετά το διαζύγιο & η απουσία του Λευτέρη Σουλτάτου από το σπίτι

Μαρία Ροδίτη
Βάσω Λασκαράκη: Η «μάχη» που κέρδισε μετά το διαζύγιο & η απουσία του Λευτέρη Σουλτάτου από το σπίτι

Για το διαζύγιό της από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και τον «οδοστρωτήρα» Λευτέρη Σουλτάτο μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» η Βάσω Λασκαράκη.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τη Δέσποινα Καμπούρη παραχώρησε η Βάσω Λασκαράκη. Η ηθοποιός, που θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά του MEGA «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», μίλησε για το διαζύγιό της από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και τη «μάχη» που κατάφεραν να κερδίσουν, αποκάλυψε πόσο γρήγορα ένιωσε ασφάλεια στην αγκαλιά του συζύγου της, Λευτέρη Σουλτάτου, αλλά και το πώς νιώθει όταν εκείνος λείπει από το σπίτι κι εκείνη κοιμάται μόνη της στο άδειο κρεβάτι.

Το epic σχόλιο του Λευτέρη Σουλτάτου στο post της Βάσως Λασκαράκη δεν έμεινε απαρατήρητο

Η «μάχη» που κέρδισε η Βάσω Λασκαράκη μετά το διαζύγιο

«Φθίνουν οι άνθρωποι που έχουν φέρει στον κόσμο παιδιά και δεν συνεχίζουν τη ζωή τους μαζί. Και είμαι πολύ κάθετη σε αυτό. Και μακάρι οι άνθρωποι να βοηθηθούν και να καταλάβουν ότι τα παιδιά δεν είναι κανένα αντικείμενο διεκδίκησης ή εκδίκησης ο ένας προς το πρόσωπο του άλλου», δήλωσε η Βάσω Λασκαράκη στη Δέσποινα Καμπούρη.

Και συνέχισε μιλώντας για το διαζύγιό της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και τη «μάχη» που έχει καταφέρει να κερδίσει: «Ένα διαζύγιο ποτέ δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα. Προφανώς, υπάρχει δρόμος μεγάλος για να αρχίσουν να εξομαλύνονται οι καταστάσεις. Νομίζω ότι είναι το μεγαλύτερο κέρδος που μπορείς να έχεις με έναν άνθρωπο με τον οποίο δεν κατάφερες να πορευτείς μαζί σε όλη σου τη ζωή και τι καλύτερο να πεις ''θα κερδίσω αυτή τη μάχη, ρε φίλε. Αυτή τη μάχη δεν θα τη χάσω, γιατί είναι η πιο σημαντική’’».

Ο «οδοστρωτήρας» Λευτέρης Σουλτάτος και η απουσία του από το σπίτι

Και σε άλλες συνεντεύξεις της η Βάσω Λασκαράκη έχει παραδεχθεί ότι όλα έγιναν πολύ γρήγορα ανάμεσα σε εκείνη και τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο. Γρήγορα ερωτεύτηκαν, γρήγορα παντρεύτηκαν. Και στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», η ηθοποιός το παραδέχθηκε για ακόμη μια φορά λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πολύ γρήγορα το κατάλαβα (σ.σ. ότι η αγκαλιά του Λευτέρη είναι μεγάλη). Δεν με άφησε να μην το καταλάβω. Ο Λευτέρης είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ… Ένα κι ένα κάνουν δύο. Είναι πολύ τεχνοκράτης σε αυτά τα πράγματα, αλλά είναι και πολύ δοτικός σαν άνθρωπος… Είναι οδοστρωτήρας. Δεν θα αφήσει τίποτα να φύγει από τις κεραίες και από την αγκαλιά του».

https://www.instagram.com/p/CgHaUXBt3Kn

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η 42χρονη ηθοποιός εξομολογήθηκε πως ο σύζυγός της της λείπει πολύ ορισμένες φορές. Κι αυτό, γιατί ο Λευτέρης Σουλτάτος εργάζεται την καλοκαιρινή σεζόν στην Κρήτη ως σεφ. «Δεν παθαίνω πανικούς, ούτε ταράζομαι. Υπάρχουν, βέβαια, μέρες που το βράδυ ξαπλώνω και λέω ''αχ, να ήσουν εδώ τώρα ρε παιδί μου’’. Είναι κάποια βράδια που θες να ήταν ο άλλος εκεί».