Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι δύο αιώνιοι έφηβοι που ζουν τον έρωτά τους

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι δύο αιώνιοι έφηβοι που ζουν τον έρωτά τους

Η νέα ανάρτηση της ηθοποιού με τον σύζυγό της στα social media ξεχειλίζει από αγάπη.

Ήλιος, θάλασσα και έρωτας. Ένας συνδυασμός που συνοδεύει τις πιο ξέγνοιαστες και γεμάτες ζεστασιά στιγμές. Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος, για παράδειγμα, φαίνεται πως πιστεύουν στο παραπάνω τρίπτυχο, γι’ αυτό και πόζαραν για μία σειρά από φωτογραφίες, τις οποίες έπειτα ανέβασαν στα social media.

Το ερωτευμένο ζευγάρι ποζάρει στον φακό

Η 42χρονη ηθοποιός και ο διάσημος σεφ, αφού γιόρτασαν τα γενέθλια του συζύγου της Αθηνάς Οικονομάκου, Φίλιππου Μιχόπουλου, πόζαραν για τον φακό και τράβηξαν πολλές φωτογραφίες με τους δυο τους. Κοίταξαν τρυφερά τον φακό, έκαναν γκριμάτσες, έδωσαν γεμάτο αγάπη φιλί και γενικά έδειξαν πόσο ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι είναι.

https://www.instagram.com/p/Cg_ddIUrnO9

Η Λασκαράκη έκανε τη δημοσίευση των πληροφοριών, ενώ, μόλις την είδε ο Σουλτάτος, άφησε και σε σχόλιο ερωτευμένα emojis.

laskaraki_soultatos_selfies.jpg

Ο γάμος του ζευγαριού

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος παντρεύτηκαν το 2019 στην Αγία Ειρήνη, στα Σπήλια των Χανίων, σε κλειστό κύκλο, προστατεύοντας την προσωπική τους ζωή από τα αδιάκριτα βλέμματα. Κουμπάρες ήταν η Ρίτσα Παπακαλιάτη και η Λένια Παπακαλιάτη, σύζυγος του αδερφού του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ενώ την ηθοποιό συνόδευσε στην εκκλησία η κόρη που έχει αποκτήσει από τον προηγούμενο γάμο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, Εύα.

Ακριβώς δύο μήνες μετά τον γάμο τους, στις 29 Ιουνίου του 2019, Λασκαράκη και Σουλτάτος πραγματοποίησαν ένα μεγάλο γαμήλιο πάρτι στη Νάξο και γλέντησαν μέχρι το πρωί με τους φίλους τους.

Το story της Λασκαράκη

Τη Δευτέρα του Πάσχα, η ηθοποιός είχε κάνει ένα story με το οποίο αποκάλυπτε ουσιαστικά πως παντρεύτηκε τον αγαπημένο της.

laskaraki_soultatos_gamos.jpg

«Η αγάπη του φώναξε πιο δυνάτα από τους δαίμονές της», έλεγε το story της, το οποίο συνοδευόταν από τη λεζάντα «Just Married» και την ημερομηνία του γάμου.

Η ανάρτηση για την επέτειο γάμου

Τον περασμένο Απρίλιο, το ζευγάρι είχε την τρίτη επέτειο γάμου και η Λασκαράκη τη γιόρτασε κάνοντας μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση στον λογαριασμό της.

https://www.instagram.com/p/Cc7kePQNHVB

«Όσα 'χει ο Απρίλης λούλουδα κι η Κρήτη χελιδόνια

εύχομαι αγάπη μου να ζήσουμε ευτυχισμένα χρόνια

29/04/2019 Κρήτη ❤️

#loveyoutothemoonandback @lefteris.soultatos

#ourmarriage 😉», έγραψε η 42χρονη ηθοποιός.