Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Τα δώρα της μαμάς του για το νεογέννητο τού θύμισαν τη μεγάλη του αγάπη

Τσακιρίδου Χριστίνα
Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Τα δώρα της μαμάς του για το νεογέννητο τού θύμισαν τη μεγάλη του αγάπη

Ο γνωστός σεφ βιώνει την απόλυτη ευτυχία αφού η σύντροφός του, Χρύσα Μιχαλοπούλου έφερε στον κόσμο το γιο τους πριν λίγες εβδομάδες.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει εδώ και δύο περίπου εβδομάδες ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η αγαπημένη του, Χρύσα Μιχαλοπούλου. Ο γνωστός σεφ και η ηθοποιός έγιναν γονείς για πρώτη φορά στις 16 Σεπτεμβρίου, με τον γιο τους να ολοκληρώνει τον έρωτά τους.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της ηθοποιού το ζευγάρι κρατούσε πολύ χαμηλούς τόνους και απέφευγε τις κοσμικές εμφανίσεις όμως πλέον δεν κρύβουν τη χαρά τους για το νέο μέλος της οικογένειας. Ο ευτυχής μπαμπάς έκανε πριν λίγες ημέρες μια τρυφερή ανάρτηση θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο για τις ευχές που του έστειλαν για το νεογέννητο.

Η μαμά του σεφ έκανε τα πιο ιδιαίτερα δώρα στο νεογέννητο

Πριν λίγες ώρες ο γνωστός σεφ δημοσίευσε μια φωτογραφία στα Instagram-stories του στην οποία μας δείχνει τα μπλουζάκια και τα αξεσουάρ που αγόρασε η μητέρα του για τον γιο του.

koutsopoulos_dwra.jpg

MasterChef 6: Η νέα φωτογραφία από τα γυρίσματα και το αστείο σχόλιο του Κουτσόπουλου

Όπως βλέπεις και στην παραπάνω φωτογραφία η γιαγιά του μωρού θέλει να τον κάνει «Πάνθηρα», όπως ο διάσημος μπαμπάς του. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει εκφράσει πολλές φορές δημόσια τη μεγάλη αγάπη που τρέφει για την ομάδα του, τον Πανιώνιο.

Η αγάπη του σεφ για το ποδόσφαιρο

Ο σεφ είναι ένθερμος υποστηρικτής του Πανιωνίου και παρακολουθεί πολλούς αγώνες από κοντά, όταν του το επιτρέπει το επιβαρυμένο πρόγραμμά του.

https://www.instagram.com/p/CBYnNu6JhuC

Ο κριτής του MasterChef είχε δημοσιεύσει μια throwback φωτογραφία από τα νεανικά του χρόνια που αγωνιζόταν ως δεξί χαφ, ξαφνιάζοντας τους θαυμαστές του.

koutsopoulos-panionios.jpg

«Μύρισε 90'ιλα...όταν το σύστημα 3-5-2 ήταν αποδοτικό... Δυνατό δεξί "χαφάκι" πολλά υποσχόμενο με 12 γράμματα... Αρχίζει από Κ......... Τελειώνει σε ς…», είχε γράψει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Η πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση του γιου του

https://www.instagram.com/p/CipYnFpIdVK


«Γνώρισα ένα καινούργιο "φιλαράκι" που είναι πολύ μικρός και δεν ξέρει ακόμη τίποτα, άλλα νοιώθω πως έχει να μας μάθει πολλά. Υγ. Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον και τις όμορφες ευχές. Τις επιστρέφω πολλαπλάσια σε όλους», έγραψε πριν λίγες εβδομάδες ο σεφ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η γνωριμία και ο έρωτας με την Χρύσα Μιχαλοπούλου

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι ζευγάρι περίπου δύο χρόνια και προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους κάνοντας σπάνια κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

«Γνωριστήκαμε μέσα από το Instagram, ήταν μια πολύ βαρετή συζήτηση που πάλι καλά δεν συνέχισε να είναι βαρετή. Πήγαμε θέατρο, σε ένα πολύ ωραίο έργο. Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, δεν καταλαβαίνει πόσο ωραίος τύπος είναι και πάλι καλά, είναι πανέξυπνος. Ένας υπέροχος άνθρωπος. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Έχει πολύ ωραία φωνή και παίζει και πολύ ωραία κιθάρα. Τα “1.000 περιστέρια” είναι το αγαπημένο μου τραγούδι, που μου έχει τραγουδήσει», έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Χρύσα Μιχαλοπούλου.

koutsopoulos_mixalopoulou.jpg

Σε ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το εάν ο έρωτας περνάει από το στομάχι η νεαρή ηθοποιός είχε αναφέρει: «Ε, δεν περνάει από το στομάχι o έρωτάς μου; Αλίμονο! Και ξέρω να μαγειρεύω πολύ καλά. Μαγειρεύω φανταστικά. Υπάρχει άνθρωπος που μου μαγειρεύει και τρώω. Και τρώω πάρα πολύ. Παλιά ήμουν πιο αδύνατη».

Πηγή κεντρικής: chef_koutsopoulosleonidas