Χρύσα Μιχαλοπούλου και Λεωνίδας Κουτσόπουλος προετοιμάζονται για τον ερχομό του γιου τους

Κατερίνα Μπούσιου
Χρύσα Μιχαλοπούλου και Λεωνίδας Κουτσόπουλος προετοιμάζονται για τον ερχομό του γιου τους

Τα τελευταία ψώνια στην Αθήνα εν αναμονή του Κουτσόπουλου junior. Αρχές Σεπτεμβρίου ο σεφ και κριτής του MasterChef και η σύντροφός του αναμένουν την «άφιξη» του γιου τους.

Το πιο συναρπαστικό καλοκαίρι του ζει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, καθώς με την σύντροφό του Χρύσα Μιχαλοπούλου, σε λιγότερο από ένα μήνα θα καλωσορίσουν το πρώτο τους παιδί. Από την Αντίπαρο όπου βρίσκονται από τις αρχές Ιουνίου, τις τελευταίες ημέρες έκαναν ένα μικρό ταξίδι στην Αθήνα για τα τελευταία ψώνια και τις ετοιμασίες του παιδικού δωματίου, για να υποδεχτούν όπως πρέπει, τον Κουτσόπουλο Junior.

https://www.instagram.com/p/CQwIJM8JAOJ

Ο θείος Λεωνίδας χαρούμενος που θα γίνει μπαμπάς

Από τις αρχές του καλοκαιριού, το ζευγάρι βρίσκεται στην Αντίπαρο, εκεί που διατηρεί το εστιατόριο του Samano Antiparos, ο γνωστός σεφ. Εκεί έχει μεταφέρει και το μικρό του στούντιο από τον ιντερνετικό ραδιοφωνικό σταθμό του Samano Radio και συνεχίζει κανονικά να κάνει τις μουσικές του εκπομπές. Φυσικά η Χρύσα η οποία είναι πια στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της, είναι μαζί με τον Λεωνίδα - όπως λένε και όσοι τους έχουν δει από κοντά - να είναι πάντα υπερπροστατευτικός και τρυφερός μαζί της και ιδιαίτερα χαρούμενος που θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς.

https://www.instagram.com/p/CfenDqaLNdT

Η ηθοποιός φαίνεται πως διανύει μία εύκολη εγκυμοσύνη, αν κρίνουμε και από τις αναρτήσεις της στο προφίλ της στο Instagram, γιατί έκανε με (σχετική) άνεση τα καλοκαιρινά της μπάνια και κάποιες μικρές βόλτες με το φουσκωτό του αγαπημένου της, τουλάχιστον τους πρώτους μήνες της κύησης της.

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η σύντροφος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου με μαγιό στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της

https://www.instagram.com/p/CgZ_-jaLyv2

Το ζευγάρι ωστόσο έπρεπε να ετοιμάσει και το βρεφικό δωμάτιο για αυτό και τις τελευταίες ημέρες, επέστρεψαν στην Αθήνα. Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Χρύσα Μιχαλοπούλου (με αρκετά φουσκωμένη κοιλιά), έκαναν τα ψώνια τους σε γνωστό βρεφικό κατάστημα αλλά και σε μαγαζί με ηλεκτρονικά είδη και φαίνεται πως είναι πανέτοιμοι. Αν κρίνουμε από τα λεγόμενα του Πάνου Ιωαννίδη, ο οποίος είχε αποκαλύψει πως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος περιμένει τον γιο του στις αρχές του Σεπτεμβρίου, είχαν την ευκαιρία και τον χρόνο για να κάνουν με ηρεμία τις ετοιμασίες τους, στο σπίτι τους στο Μαρκόπουλο. Και επειδή ως γνωστόν ο σεφ αποφεύγει να μιλά για αυτό το θέμα, αναμένουμε από την Χρύσα να μας ενημερώσει για το ευτυχές γεγονός της ζωής τους, όταν με το καλό έρθει στον κόσμο το παιδί τους.