Μια πόζα του Mente Fuerte με την Ελένη Φουρέιρα άνοιξε πάλι την κουβέντα περί εγκυμοσύνης

Μια πόζα του Mente Fuerte με την Ελένη Φουρέιρα άνοιξε πάλι την κουβέντα περί εγκυμοσύνης

Μετά την ξαφνική ανακοίνωση της ακύρωσης όλων των εμφανίσεών της το καλοκαίρι, η Ελένη Φουρέιρα επιστρέφει στο Instagram και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις πιο μετρημένα από ποτέ και όλοι μιλούν για μια ιδιαίτερη περίοδο στη ζωή της.

Το καλοκαίρι υπήρξε περίεργα ήσυχο για την Ελένη Φουρέιρα, η οποία με μια ανακοίνωση ακύρωνε όλες τις εμφανίσεις της για προσωπικούς λόγους.

Από τότε και ως σήμερα, η τραγουδίστρια κάνει επιλεκτικές εμφανίσεις στα social media, κυρίως με throwback πόζες ενώ τελευταία βλέπουμε τη Φουρέιρα κυρίως σε πόζες πορτρέτου.

Η 1η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα μετά από δύο μήνες συνοδεύτηκε από έντονο εκνευρισμό

Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για την προσωπική ζωή της τραγουδίστριας, σίγουρα έχει κάνει τους παπαράτσι κυνηγούς οι οποίοι διεκδικούν μια ολόσωμη πόζα της τραγουδίστριας η οποία σε πρόσφατη εμφάνισή της μετά από δύο μήνες, σε βραδινή έξοδο με φίλους δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της για το κυνηγητό που δέχεται.

https://www.instagram.com/p/CjDjvd2MbYG

Κι ενώ δεν απαντά σε όσα γράφονται, η Ελένη έχει αποφύγει την εμφάνιση στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας στην οποία συμμετέχει, θα απέχει για πρώτη φορά φέτος από τη συναυλία για την ημέρα θετικής ενέργειας αλλά μην προτρέχεις, γιατί στα σκαριά είναι το νέο βιντεοκλίπ για το ρεμίξ του τραγουδιού El Telephone.

Ακόμα και στις φωτογραφίες από το backstage, ένα τεράστιο σακάκι κάλυπτε το σώμα της τραγουδίστριας. Υπήρξε μια λήψη πάντως, στο προφίλ του Mente Fuerte που συμμετέχει στο νέο remix που μας έδειξε τη Φουρέιρα σε μια πιο ολόσωμη πόζα κι όλοι μιλούν για μια φωτογραφία που χαντάκωσε την τραγουδίστρια ενώ άλλοι βλέπουν μια κοιλίτσα που καλύπτεται έξυπνα.

https://www.instagram.com/p/CjDVBNGskgu

Πάντως, μια άλλη εγκυμονούσα, η Μαίρη Συνατσάκη, μίλησε πριν μερικές ημέρες στην Ελένη Μενεγάκη και εξήγησε γιατί αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της μετά τον πέμπτο εγκυμοσύνης τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν είχα φίλες να έχουν εγκυμοσύνες με εμετούς και ζαλάδες. Ήμουν πολύ περίεργα στην αρχή της εγκυμοσύνης. Τέσσερις μήνες ήμουν άρρωστη σαν με γαστρεντερίτιδα. Ήταν κάτι που συνέβη με χαρά αλλά όχι με ευκολία. Με ενδιαφέρει να το πω, στα 33 μου κατάλαβα πως δεν θα είναι ομαλός ο δρόμος, έπρεπε να λύσω κάποια θέματα, με νοιάζει αυτό το κομμάτι της ενημέρωσης. Όταν είσαι 25 δεν το έχεις στο μυαλό σου αλλά πρέπει να το δεις και αυτό το κομμάτι, τον προγεννετικό έλεγχο. Στην εποχή που ζούμε όλο και πιο συχνά συμβαίνουν αυτά τα προβληματάκια, ίσως φταίει η διατροφή, ίσως το άγχος», εξομολογήθηκε η Μαίρη με την Ελένη να εξηγεί πως είναι σημαντικό να το λέει αυτό μια νεαρή γυναίκα.

Η συμμετοχή στην ταινία:

Η Ελένη Φουρέιρα ξεδιπλώνει το υποκριτικό της ταλέντο, μέσα από μία κινηματογραφική ταινία και κλέβει τις εντυπώσεις! Συγκεκριμένα, συμμετέχει στο καστ της ταινίας «Broadway», που έχει αποσπάσει θετικές κριτικές και έχει προβληθεί σε διεθνή φεστιβάλ.

Στο «Brodway», η Ελένη Φουρέιρα, η κορυφαία pop star των no1 επιτυχιών και των μεγάλων ρεκόρ που έχει ξεπεράσει τα σύνορα της Ελλάδας, υποδύεται τον εαυτό της και... προκαλεί ανατροπές.

Το «Brodway», που προβάλλεται αυτή την περίοδο στις ελληνικές αίθουσες, είναι η πρώτη μεγάλου μήκους ταινίας του Χρήστου Μασσαλα.

Πρόκειται για ένα συναρπαστικό θρίλερ, στο οποίο μία συμμορία πορτοφολάδων και χορευτών φέρνει τα πάνω - κάτω στην Αθήνα, καθώς, με έδρα τον κινηματογράφο Broadway, χρησιμοποιεί τα θεάματα που στήνει για να μαζέψει θύματα.

Η επιθυμία να γίνει μαμά:

«Ιδανικά θα ήθελα να έχω ήδη δύο παιδιά. Το θέλω πάρα πολύ, ιδανικά θα ήθελα να έχω γίνει μητέρα. Δεν είναι εύκολο για όλες τις γυναίκες αυτό, ο γάμος με το παιδί είναι δύο διαφορετικά πράγματα, ένα χαρτί, μια σύμβαση είναι ο γάμος και μπορεί να ταλαιπωρηθείς στο τέλος», είχε πει η τραγουδίστρια στον Νίκο Χατζηνικολάου, ενώ σε άλλη της δήλωση είχε πει χαρακτηριστικά:

«Είμαι πολύ καλά. Βρίσκομαι σε μια σταθερή σχέση. Αισθάνομαι πολύ όμορφα γιατί αυτή η σταθερότητα με ηρεμεί. Επίσης πάντα είχα στο μυαλό μου την οικογένεια, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μπορείς να επιλέξεις πότε ακριβώς θα έρθει στη ζωή σου. Η δημιουργία οικογένειας δεν είναι εύκολη για όλες τις γυναίκες. Επειδή, λοιπόν, δεν είναι εύκολη ούτε για εμένα στην περίοδο που διανύω τώρα, λέω ότι αν είναι να έρθει, θα έρθει. Προτεραιότητά μου είναι κυρίως η απόκτηση ενός παιδιού και όχι ο γάμος. Δόξα τω Θεώ, εδώ και πολλά χρόνια είμαι με έναν άνθρωπο που πληροί απόλυτα αυτή την προϋπόθεση».

Ελένη Φουρέιρα: Η εξομολόγηση για τον γάμο και τη δυσκολία στο να γίνει μαμά