Η 1η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα μετά από δύο μήνες συνοδεύτηκε από έντονο εκνευρισμό

Η 1η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα μετά από δύο μήνες συνοδεύτηκε από έντονο εκνευρισμό

Η τραγουδίστρια εθεάθη σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας και οι κάμερες «έπεσαν» πάνω της.

Τους τελευταίους μήνες, δε βλέπουμε συχνά την Ελένη Φουρέιρα. Οι δημόσιες εμφανίσεις της έχουν περιοριστεί κατά πολύ και επαγγελματικώς απέχει ακόμα και από γεγονότα που έχουν συνδεθεί με το όνομά της, όπως η Ημέρα Θετικής Ενέργειας, στην οποία δεν έχει προγραμματιστεί να εμφανιστεί.

Τα μόνα νέα που επί της ουσίας μαθαίνουμε είναι μέσα από τις αναρτήσεις που κάνει στον λογαριασμό της στο Instagram, εξ ου και οι φήμες περί εγκυμοσύνης φουντώνουν όσο περνάει ο καιρός.

Η πρώτη εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα μετά από δύο μήνες

Η εκπομπή Mega Καλημέρα, ωστόσο, κατάφερε να τραβήξει με την κάμερα πλάνα της 35χρονης Φουρέιρα, την ώρα που απολάμβανε το δείπνο της με φιλικά της πρόσωπα σε μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας.

«Η κάμερά μας συνάντησε μετά από πολλούς μήνες την Ελένη Φουρέιρα. Η τραγουδίστρια βρέθηκε με πολύ καλούς της φίλους σε γνωστό μαγαζί του κέντρου για φαγητό. Έχουμε να τη δούμε πολύ καιρό και μαθαίνουμε νέα της μόνο μέσα από τα social media. Φήμες στο περιοδικό You έγραφαν ότι δε βρίσκεται αυτήν τη στιγμή επαγγελματικά κάπου γιατί έχει έρθει πάρα πολύ κοντά με τον επί 7 χρόνια σύντροφό της, ότι θέλει να ξεκουραστεί», είπε δημοσιογράφος της εκπομπής.

Η ενόχληση και τα νεύρα

Η Φουρέιρα ήταν φανερά ενοχλημένη που οι κάμερες είχαν στρατοπεδεύσει έξω από το μαγαζί στο οποίο έτρωγε και δεν την άφηναν να απολαύσει το φαγητό με την ησυχία της.

«Χτες δεν έκανε κάποια δήλωση, ήταν, όμως, λίγο ενοχλημένη. Γιατί εκεί που κάθεσαι με την παρέα σου να φας, ξαφνικά βλέπεις απέναντι κάμερες να σε τραβάνε και δε γίνεται λίγο διακριτικά. Εκείνη τη στιγμή, έτυχε εγώ να φεύγω και έπεσα πάνω της», είπε.

Η δημοσιογράφος, τελικά, πέτυχε την τραγουδίστρια την ώρα που εκείνη πλήρωνε και η τελευταία τής εξέφρασε ανοιχτά την ενόχλησή της για την κατάσταση.

«Είμαι ενοχλημένη αυτήν τη στιγμή. Γιατί να είναι απέναντι οι κάμερες και να κοιτάνε; Δύο τραπέζια πιο πέρα είναι ο Λάκης Λαζόπουλος και θέλω να πάω να τον χαιρετήσω», είπε η Φουρέιρα.

Η Ελένη Φουρέιρα έδειξε την κοιλίτσα της & τα σχόλια των fans της περί εγκυμοσύνης μιλούν μόνα τους

Οι δηλώσεις της Ελένης Φουρέιρα για την οικογένεια

Η Ελένη ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη της για την οικογένεια αλλά και την επιθυμία της κάποια στιγμή να γίνει μαμά.

«Ιδανικά θα ήθελα να έχω ήδη δύο παιδιά. Το θέλω πάρα πολύ, ιδανικά θα ήθελα να έχω γίνει μητέρα. Δεν είναι εύκολο για όλες τις γυναίκες αυτό, ο γάμος με το παιδί είναι δύο διαφορετικά πράγματα, ένα χαρτί, μια σύμβαση είναι ο γάμος και μπορεί να ταλαιπωρηθείς στο τέλος», είχε πει η τραγουδίστρια στον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Είμαι πολύ καλά. Βρίσκομαι σε μια σταθερή σχέση (με τον Αλμπέρτο Μποτία). Αισθάνομαι πολύ όμορφα γιατί αυτή η σταθερότητα με ηρεμεί. Επίσης, πάντα είχα στο μυαλό μου την οικογένεια, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μπορείς να επιλέξεις πότε ακριβώς θα έρθει στη ζωή σου. Η δημιουργία οικογένειας δεν είναι εύκολη για όλες τις γυναίκες. Επειδή, λοιπόν, δεν είναι εύκολη ούτε για εμένα στην περίοδο που διανύω τώρα, λέω ότι, αν είναι να έρθει, θα έρθει. Προτεραιότητά μου είναι κυρίως η απόκτηση ενός παιδιού και όχι ο γάμος. Δόξα τω Θεώ, εδώ και πολλά χρόνια είμαι με έναν άνθρωπο που πληροί απόλυτα αυτή την προϋπόθεση», είχε πει σε άλλη συνέντευξη.