Η Μαρία Καβογιάννη σε «κόντρα» με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και αιτία είναι ο Maestro

Κατερίνα Μπούσιου
Η Μαρία Καβογιάννη σε «κόντρα» με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και αιτία είναι ο Maestro

Τι της υποσχέθηκε ο Χριστόφορος και τι έγινε τελικά; Παπακαλιάτης και Καβογιάννη σε ένα απίθανο βίντεο λίγο πριν την πρεμιέρα του Maestro. 

Λίγο πριν την επίσημη τηλεοπτική πρεμιέρα του Maestro, την Πέμπτη στις 13 Οκτωβρίου στις 22.30 από το Mega, η Μαρία Καβογιάννη αποφάσισε με το θάρρος της φιλίας τους, να κάνει τα παράπονά της στον καλό της φίλο και δημιουργό της σειράς, Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Άλλα της είχε τάξει και άλλα έγιναν. Εκείνος την άκουγε απορημένος, αλλά όπως θα δείτε στο video υπήρχε σοβαρός λόγος!

https://www.instagram.com/p/Ci-vPCCtW3V

Από την Νέα Υόρκη στην Νέα Ιωνία!

Η Μαρία Καβογιάννη είχε δηλώσει στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου του Maestro, πως μετά την κινηματογραφική συνεργασία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στην ταινία «Ένας άλλος κόσμος», ένιωθε άδεια και γυμνή. Αυτή η ταινία εκτός από εμπορική επιτυχία, δυνάμωσε και την φιλία τους. Μαζί άλλωστε είχαν ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο για την προώθηση της ταινίας τους. Από αυτά τα ταξίδια δεν σταματούσαν να κάνουν αναρτήσεις άκρως χιουμοριστικές. Οι δυό τους έχουν τρομερή χημεία και το απέδειξαν και στα παρασκήνια των γυρισμάτων της νέας σειράς, που έγιναν την περσινή χρονιά στους Παξούς.

https://www.instagram.com/p/CT61MOGqUSU

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μας μιλάει για τον Maestro του - Τα απίθανα περιστατικά στα γυρίσματα

Και τώρα ήρθε η στιγμή με το θάρρος της γνώμης της, αλλά και της πολύχρονης φιλίας τους, να του κάνει τα παράπονά της. Άλλα της είχε τάξει, άλλα έγιναν. Η Μαρία διαφορετικά ονειρευόταν αυτή την στιγμή και εντελώς διαφορετική είναι η πραγματικότητα. Μαζί με τον Χριστόφορο συναντήθηκαν σε ένα στούντιο μαζί με τους υπόλοιπους ηθοποιούς του Maestro, για την επίσημη φωτογράφηση των συντελεστών της σειράς. Βρήκε λοιπόν την ευκαιρία να του τα πει και η αντίδραση του Παπακαλιάτη, ήταν επική. Δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια του. Από τα red carpet και τις πρεμιέρες, από την Νέα Υόρκη στην Νέα Ιωνία! Φυσικά αυτοί οι δύο δεν θα μπορούσαν για κανένα λόγο, να τσακωθούν στην πραγματικότητα.

https://www.instagram.com/p/CjI2qhegiFg

Η ηθοποιός καλείται να διεκπεραιώσει έναν δύσκολο ρόλο στην τηλεοπτική σειρά. Ο Maestro, ασχολείται με την ουσία και όχι τον απόηχο, στην γυναικεία κακοποίηση. Η ηρωίδα που θα σηκώσει αυτό το βάρος, η Μαρία Καβογιάννη, είναι συγκλονιστική και καθόλου υπερβολική στην απόδοση, ως μητέρα και ως σύζυγος, η οποία κακοποιείται κατά συρροή. Την μόνη διέξοδο που θα βρει στο δράμα της, θα την προσφέρει ο νέος δάσκαλος μουσικής που έρχεται στους Παξούς, ο Ορέστης, τον οποίο και υποδύεται ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Θα έχει όμως να αντιμετωπίσει και μία δύσκολη κατάσταση με τον μονάκριβο γιο της. Τα διλήμματα θα είναι πολλά.

https://www.instagram.com/p/CjKuV90DT5d

Στο σπουδαίο καστ συμμετέχει και η Χαρούλα Αλεξίου. Η ερμηνεύτρια μας είχε εξομολογηθεί πρόσφατα, ότι είχε μεγάλο τρακ για αυτή την πρώτη απόπειρα υποκριτικής στην τηλεόραση και ειδικά όταν έκανε κοινή σκηνή με την Μαρία Καβογιάννη, θεωρώντας πως είναι πολύ λίγη μπροστά στην εμπειρία της. Τιμητικό και υπέροχο αυτό το σχόλιο.