Η Ευγενία Σαμαρά αποκάλυψε την αλήθεια για τον Σασμό λίγο πριν όλοι...χωρίσουν

Κατερίνα Μπούσιου

Το μυστικό του Αστέρη και τα μυστικά όλων των άλλων τα οποία γνωρίζει ο Παύλος Βρουλάκης, ο οποίος αποφασίζει να τους χωρίσει...όλους. 

Η δικηγορίνα του Σασμού, δεν έχει ζήσει μέχρι στιγμής τις πιο ευτυχισμένες μέρες της στον Σασμό και ούτε αυτό προβλέπεται στο άμεσο μέλλον της σειράς. Ωστόσο η Ευγενία Σαμαρά μας έκανε μία αποκάλυψη για τα όσα θα γίνουν. Και αυτά είναι πολλά και ξεκινούν από το έκτακτο επεισόδιο σήμερα το βράδυ (Σάββατο 1/10). Στο σπιτικό των Βρουλάκηδων θα έχουμε δύο χωρισμούς ενώ ο Αστέρης αντιμετωπίζει την δυσκολότερη στιγμή της ζωής του.

Κάτι ξέρει η Στέλλα

Ήταν προδιαγεγραμμένο πως το μεγάλο μυστικό του Αστέρη στον Σασμό - το οποίο μόνο ο Μαθιός γνώριζε - πως έχει γίνει δότης νεφρού για να σώσει την Αργυρώ, θα έρχονταν κάποια στιγμή στο φως. Η Βασιλική υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει και η μόνη που επίσης το γνωρίζει είναι η μαμά της Αργυρώς, η Μαρίνα. Ε, σήμερα το μαθαίνει η Στέλλα και σοκάρεται. Εν ολίγοις μας το αποκάλυψε σήμερα η Ευγενία Σαμαρά με ένα της story στο Instagram. «Κάτι ξέρω», γράφει χαρακτηριστικά.

Η Στέλλα που έχει συνοδέψει τον Αστέρη στο νοσοκομείο, θα μάθει από μία νοσοκόμα ότι είναι μονόνεφρος (αυτή είναι η λέξη που χρησιμοποιεί) και θα συνδυάσει τα γεγονότα, μιλώντας και με την Βασιλική. Το σοκ που παθαίνει είναι μεγάλο και αυτή είναι η πρώτη φορά που αντιλαμβάνεται το πόσο πολύ αγαπά την Αργυρώ ο πρώην αρραβωνιαστικός της. Εκείνος θα την παρακαλέσει να μην το μαρτυρήσει, αλλά σύντομα θα το μάθει και η Καλλιόπη. Μετά την έκρηξη στο σπίτι τους και την εσπευσμένη είσοδο του Αστέρη σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Θα μας τον πεθάνετε στην ταλαιπωρία φέτος τον Ορφέα Αυγουστίδη!

Ηighlight No2

Αυτά δεν είναι τίποτε με όσα θα έρθουν στην συνέχεια. Ο Παύλος Βρουλάκης επιστρέφει και επίσημα στο σπίτι που μεγάλωσε, αλλά δεν θα είναι για πολύ ο καλούλης θείος και ο συμπονετικός. Θα βάλει όρους. Πρώτα από όλα στην Αργυρώ. Να μην εγκαταλείψει τον Σταύρο και να μην τολμήσει να ξαναμιλήσει στον Αστέρη. Μετά έρχεται η σειρά της Μαρίνας. Ούτε να το διανοηθεί να παντρευτεί τον Αντώνη. Θα πρέπει να μείνει χήρα τιμώντας την μνήμη του Μάρκου.

Μία έκρηξη στον Σασμό τα ανατρέπει όλα - Οι μισοί φεύγουν και ο Γιώργος Γεροντιδάκης έρχεται

Η Μαρίνα προς το παρόν χωρίζει για να θολώσει τα νερά και η Αργυρώ ούτε που δίνει σημασία στα λόγια του γιατί όχι μόνο θα χωρίσει τον Σταύρο, αλλά για ένα διάστημα θα έχει κρυφό δεσμό με τον Αστέρη. Ο Παύλος θα γίνει εφιάλτης του, αρχής γενομένης από σήμερα. Απειλές και φοβέρες.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης