Στον Σασμό έχουμε αναστάτωση μετά τον γάμο του Μαθιού - Bόμβες και απειλές για τον Αστέρη

Κατερίνα Μπούσιου
Στον Σασμό έχουμε αναστάτωση μετά τον γάμο του Μαθιού - Bόμβες και απειλές για τον Αστέρη

Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο Μαθιού και Βασιλικής, η παρουσιάστρια Καλλιόπη και οι απειλές του Παύλου που γίνονται πράξη. 

Το Twitter έκανε πριν από λίγες ώρες μία μεγάλη αποκάλυψη, καθώς από την παραγωγή του Σασμού, διέρρευσαν φωτογραφίες από το γύρισμα που έγινε πριν από δύο ημέρες στην Παιανία, με τον τηλεοπτικό γάμο της χρονιάς, μεταξύ του Μαθιού και της Βασιλικής. Μετά τα γλέντια και τις χαρές, έρχονται όμως και οι δυσκολίες. Η ζωή του γαμπρού και κυρίως του αδελφού του Αστέρη κινδυνεύει. Είναι λίγο πριν τιναχτούν όλα στον αέρα. Κυριολεκτικά μιλάμε.

https://www.instagram.com/p/CjBRC8Njg96

Το νέο dress code του γαμπρού και της νύφης

Στο τελευταίο επεισόδιο του Σασμού, της προηγούμενης χρονιάς, είδαμε τον Δημήτρη Λάλο με τη γαμπριάτικη κρητική στολή έτοιμος, να γίνει γαμπρός. Ο γάμος δεν έγινε και τώρα μετά την αποφυλάκισή του και τη δικαίωση της μαμάς Καλλιόπης που επίσης θα αποφυλακιστεί, ο Μαθιός έκανε επιτέλους τον γάμο με την αγαπημένη του Βασιλική, μετά από αναμονή 20 χρόνων. Ανανέωσε όμως και την γκαρνταρόμπα του.

mathios_gabros.JPG

Γιατί τώρα, όπως βλέπουμε και στην πρώτη φωτογραφία που κυκλοφόρησε, είναι πιο... ευρωπαϊκό το look του. Η δε Βασιλική, με παραδοσιακό φόρεμα ως άλλη Αρετούσα. Πριγκιπικός ο γάμος αν κρίνουμε και από το deco του χώρου. Το γύρισμα αυτό έγινε πριν από 2 ημέρες στην Παιανία με τη συμμετοχή όλων των ηθοποιών (πλην των Βρουλάκηδων) και τη συμμετοχή 100 κομπάρσων ως καλεσμένους του γάμου. Ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι και χορός μέχρι αργά το βράδυ. Το επεισόδιο αυτό θα το δούμε στα μέσα Οκτωβρίου. Στο Twitter η είδηση του γάμου, γιορτάστηκε με ανάλογα σχόλια.

Στο Σασμό η Βασιλική έγινε η Αγλαΐα του «Καφέ της Χαράς» και ο Άκης Πετρετζίκης έγινε φαν της σειράς

mathios_gamos1.jpg

Τον Μαθιό και τη Βασιλική θα τους δούμε να πηγαίνουν και ταξίδι του μέλιτος για να χαρούν οι θαυμαστές του τηλεοπτικού ζευγαριού. Αλλά θα αφήσουν πίσω τους συντρίμμια. Ο Παύλος Βρουλάκης δεν νοιάζεται για χαρές και πανηγύρια και είναι έτοιμος να βάλει μπροστά το σχέδιό του για να σκοτώσει κυρίως τον Μαθιό. Όμως απειλεί ανοιχτά και τον Αστέρη, γνωρίζοντας τον δεσμό του με την ανιψιά του, Αργυρώ. Όλα αυτά τα χρόνια οι άνθρωποί του, παρακολουθούσαν τις εξελίξεις. Δεν μένει όμως στα λόγια και κάνει μέχρι και απόπειρα βομβιστικής επίθεσης στο σπιτικό του. Θέλει να δείξει τη δύναμή του. Μόνο που η δράση φέρνει και αντίδραση.

https://www.instagram.com/p/Ci98W13KlVb

Η Αργυρώ θα προσπαθήσει να κατευνάσει τον θείο της, όταν καταλάβει ότι δεν μπορεί να ξεπεράσει τον Αστέρη. Βόμβες πέφτουν και στο δικό της σπίτι. Οι συνεχείς καβγάδες της με τον Σταύρο και τα αναίτια ξεσπάσματά της, δείχνουν πως είναι ερωτευμένη. Οσονούπω και χωρισμένη.

https://www.instagram.com/p/Ci-l6uvqWWv

Γιατί είπαμε ότι είναι αξιοπρεπής ο Σταύρος, αλλά και η υπομονή έχει ένα όριο. Μετά από τόσες θυσίες που έκανε για εκείνη και μεγάλωσε τον γιο της ως δικό του παιδί, ήρθε η στιγμή να φύγει από την Κρήτη. Προς το παρόν έχουμε να ζήσουμε ξανά τα πισωγυρίσματα του Μανόλη που δεν λέει την αλήθεια για τον Μαθιό και τις υποψίες του αστυνόμου για τον φόνο του Στεφανή. Έχουμε όμως και το ατύχημα του Αστέρη που θα λαχταρήσει την Αργυρώ που θα είναι παρούσα. Plus, την πρώτη επεισοδιακή συνάντηση της γιαγιάς με τον υποτιθέμενο νεκρό ανιψιό της, Παύλο.

Η Καλλιόπη παρουσιάστρια

Η Μαρία Τζομπανάκη το είχε εν μέρει επιβεβαιώσει στη συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αλλά τώρα έχουμε πιο συγκεκριμένες πληροφορίες για τον ρόλο της ως παρουσιάστρια στο νέο μουσικό show του Alpha, Secret song. Το μουσικό show στη Γαλλία που έκανε με επιτυχία ο Νίκος Αλιάγας με τους ξεχωριστούς παρουσιαστές σε κάθε επεισόδιο, σε ένα από τα οποία, η ηθοποιός θα αναλάβει αυτόν τον ρόλο, για την ακρίβεια, συζητά ακόμη να το κάνει. Πρωτόγνωρη εμπειρία για εκείνη. Την είδηση έδωσε σήμερα το πρωί ο δημοσιογράφος Κώστας Τσουρός και το Mega Καλημέρα.