Μία έκρηξη στον Σασμό τα ανατρέπει όλα - Οι μισοί φεύγουν και ο Γιώργος Γεροντιδάκης έρχεται

Κατερίνα Μπούσιου
Μία έκρηξη στον Σασμό τα ανατρέπει όλα - Οι μισοί φεύγουν και ο Γιώργος Γεροντιδάκης έρχεται

Ο Αστέρης χαροπαλεύει  και το #cancelstavros για τον σύζυγο της Αργυρώς γίνεται trend στο Twitter. Πως αντέδρασε ο ηθοποιός και τι σημαίνει η είσοδος του Γιώργου Γεροντιδάκη στη σειρά;

Η βεντέτα αναβιώνει στον Σασμό και μία βόμβα τα τινάζει όλα στον αέρα κυριολεκτικά. Οι μισοί ήρωες αναγκάζονται να φυγαδευτούν και άλλοι όπως ο Αστέρης καταλήγουν στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση. Ήρθε η στιγμή να εμφανιστεί ο Γιώργος Γεροντιδάκης και να αλλάξουν τα δεδομένα. Η πρώτη σκηνή με την Δανάη Παππά θα οδηγήσει στο ειδύλλιο του Λευτέρη και της Θοδώρας που θα αλλάξει την ιστορία μας. Όπως και η οριστική συμφιλίωση του Αστέρη και της Αργυρώς.

Όπου φύγει...φύγει

Ήρθε η στιγμή μετά τις Άγριες Μέλισσες να δούμε τον Γιώργο Γεροντιδάκη σε έναν τελείως διαφορετικό ρόλο από εκείνον του Μελέτη. Σε λίγες ημέρες θα τον δούμε να κάνει την είσοδό του στον Σασμό, ως αστυνομικός Λευτέρης Ορφανός. Σκοτεινός τύπος με πολλά μυστικά και το μόνο φως στη ζωή του το φέρνει η Θοδώρα. Πολυαναμενόμενο αυτό το νέο τηλεοπτικό ειδύλλιο με την Δανάη Παππά.

https://www.instagram.com/p/CjDIi8moHtO

Χρονικά θα δούμε τον Γιώργο, λίγο μετά την μεγάλη έκρηξη στο σπίτι των Σταματάκηδων που προκάλεσε ο Παύλος Βρουλάκης. Αυτή η έκρηξη οδηγεί τον Αστέρη στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση με τη ζωή του να κρέμεται από μία κλωστή. Το λίγο πριν τον θάνατο θα τον φέρει κοντά στην αγάπη ξανά. Η Αργυρώ μετά από αυτό τον τραυματισμό δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια. Τίποτε δεν την συνδέει πια με τον Σταύρο. Αγωνιά μόνο για να είναι καλά ο πρώην αγαπημένος της.

https://www.instagram.com/p/CiuRaIJKpKO

Τίποτε δεν συνδέει όμως και τους φανς της σειράς στο Twitter με τον ηθοποιό Γιώργο Χριστοδούλου ο οποίος τον υποδύεται. Το #cancelstavros κάνει θραύση από χθες το βράδυ μετά την έντονη σκηνή που έχει εκείνος - και θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο - με την Αργυρώ, ο οποίος την απειλεί ότι θα πάρει το γιο τους και θα γυρίσουν στο Ρέθυμνο. Τον γιο του Αστέρη δηλαδή. Εδώ δεν σηκώνουν κουβέντα οι θαυμάστριες του Ορφέα Αυγουστίδη.

«Αστέρη σε πειράξανε;» - Οι φανς του Σασμού συγκινήθηκαν και θύμωσαν με την επίθεση του Σταύρου

Η έκρηξη όμως προκαλεί πανικό. Η Μαρίνα ζητά από την Αργυρώ να φύγει από το χωριό, το ίδιο κάνει και η Άννα με το γιο της Μανώλη. Οι μισοί Βρουλάκηδες προσπαθούν να ξεφύγουν για να μην κατηγορηθούν και οι άλλοι μισοί δεν ξέρουν τι τους περιμένει. Τα ξαδέλφια της Μαρίνας που είχαν απειλήσει για βεντέτα, συλλαμβάνονται ως ύποπτοι.

Μέχρι όλα να ξεκαθαρίσουν και να ξαναδούμε την Μαρία Τζομπανάκη να βγαίνει από τη φυλακή και να γυρνά ως καπετάνισσα στο σπιτικό της, θα έχουμε αρκετές δυνατές συναισθηματικές σκηνές ανάμεσα στην Αργυρώ και στον Αστέρη και κάπως έτσι θα ξεκινήσει ο κρυφός δεσμός τους, πριν εκείνη πάρει το διαζύγιό της.