«Είναι ό,τι πιο αστείο έχω ζήσει» - Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη αισθάνεται Ρουβάς στην τοποθεσία Σασμός

Κατερίνα Μπούσιου
«Είναι ό,τι πιο αστείο έχω ζήσει» - Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη αισθάνεται Ρουβάς στην τοποθεσία Σασμός

Η Αργυρώ του Σασμού, από τον Σάκη Ρουβά, στους Pink Floyd και στο πιο ιδιαίτερο φλερτ που έχει δεχτεί. Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη μιλά για πρώτη φορά για όσα δεν ξέρουμε για εκείνη. 

Από την Θεοδοσία στις Άγριες Μέλισσες, στην Αργυρώ του Σασμού. Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη είδε την επαγγελματική της ζωή να αλλάζει τα τελευταία χρόνια, αλλά και να ζει πρωτόγνωρες στιγμές από την αγάπη του κοινού σε εκείνη. Σε μία άκρως χιουμοριστική συνέντευξή της στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» στην ΕΡΤ, αποφάσισε να μας αποκαλύψει πολλά, ειδικά για την σχέση της με τον Σάκη Ρουβά και να μας λύσει τον γρίφο με το μωρό του Σασμού. Το πως συνδυάζονται αυτά τα δύο, θα το καταλάβεις στην συνέχεια.

https://www.instagram.com/p/Cisjs-irMN6

Από τους Pink Floyd στον Σάκη Ρουβά

Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν πως το πατρικό της Αργυρώς στον Σασμό και σπίτι της οικογένειας Βρουλάκη, είναι και το πατρικό της Χριστίνας στην πραγματικότητα. Η ίδια όπως αποκάλυψε ζήτησε από τον πατέρα της να παραχωρήσει το σπίτι για τα γυρίσματα, όταν η παραγωγή δεν κατάφερε να βρει το κατάλληλο location. Το σπίτι αυτό στον Νέο Βουτζά όπου έχει περάσει τα παιδικά της χρόνια, είχε δοθεί και στο παρελθόν για γυρίσματα σε διάφορες σειρές όπως το «Μία στιγμή δύο ζωές». Η ηθοποιός είχε γνωρίσει από μικρή αρκετούς από τους γνωστούς ηθοποιούς.

https://www.instagram.com/p/Ci-l6uvqWWv

Δεν είναι όμως το μόνο άγνωστο παρασκήνιο που μας αποκάλυψε. Όπως δήλωσε την πιο αστεία στιγμή της την έζησε με ένα τρολάρισμα που είχε γίνει στο Twitter, όταν ως Αργυρώ γέννησε τον γιο της και στα πρώτα πλάνα είχαμε δει ένα μωρό - κούκλα, πριν δούμε το #babystamatakis όπως το αναφέρουν στα social media το παιδάκι που κάνει τον Πετρή της στην σειρά. «Ήταν μία μέρα που ήμουν πάρα πολύ κουρασμένη και μου το έστειλε σε μήνυμα η Βέρα Μακρομαρίδου, που κάνει την Άσπα στην σειρά. Γέλασα πάρα πολύ με αυτό. Είναι ότι πιο αστείο έχω ζήσει στον Σασμό».

morosasmos.jpg

Η Χριστίνα αποκάλυψε και την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τους Pink Floyd από μικρή, σε τέτοιο σημείο, ώστε να κάνει τατουάζ το αγαπημένο της συγκρότημα.

https://www.instagram.com/p/CinVZL-jJuL

Αποκάλυψε ωστόσο και την ιδιαίτερη σχέση της με τον...Σάκη Ρουβά και το πιο περίεργο φλερτ που έχει δεχθεί: «Τους πρώτους μήνες που πήγα στην Κρήτη για τον Σασμό, αισθάνθηκα και λίγο Σάκης, δεν το περίμενα. Μάλιστα κάποια στιγμή με πλησίασε ένα παιδί και μου έκανε το πιο ωραίο φλερτ. Μου είπε «Είσαι ωραία κοπέλα. Να πω στην γιαγιά μου ότι έχουμε σχέση;». Γέλασα πάρα πολύ με αυτό».

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως η δυσλεξία που έχει από παιδί την ταλαιπωρεί μερικές φορές μέχρι και σήμερα διαβάζοντας ή γράφοντας κείμενα ή ακόμη και μηνύματα. «Μερικές φορές λείπουν προτάσεις από όσα γράφω. Γιατί στο μυαλό μου το έχω ότι το έχω γράψει», Όσο για τα προσωπικά της, αν και δεν αναφέρθηκε ονομαστικά στον σύντροφό της Θανάση Τότσικα, είπε ότι κάποια στιγμή μάζευε σαν μαγνήτης τους πλέον ακατάλληλους άντρες, με εξαίρεση βέβαια τον τωρινό άντρα που είναι στο πλευρό της.