Η Βάσω Λασκαράκη βρήκε τη χρυσή ισορροπία στο γάμο της με τον Λευτέρη Σουλτάτο και εξηγεί το πως

Η Βάσω Λασκαράκη βρήκε τη χρυσή ισορροπία στο γάμο της με τον Λευτέρη Σουλτάτο και εξηγεί το πως

«Δεν είναι η ζωή μας αμερικάνικη σειρά όπου τρώμε όλοι μαζί και πέφτουμε για ύπνο στα λευκά σεντόνια». Η Βάσω Λασκαράκη μιλά για τον σύζυγο αλλά και για την μονάκριβη κόρη της Εύα. 

Τον Απρίλιο του 2019, η Βάσω Λασκαράκη θα παντρευόταν σε μία κλειστή τελετή στην Κρήτη τον Λευτέρη Σουλτάτο και θα ξεκινούσαν μαζί την νέα τους ζωή. Η κοινή συμβίωση και η ευτυχία τους, έχει τα μυστικά της, όπως λέει η ηθοποιός σε συνέντευξή της και σίγουρα δεν μοιάζει με τον ρόλο της στο «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» που ξεκινά στο Mega, το Σάββατο στις 8 Οκτωβρίου στις 21.00. Η Βάσω εξηγεί και πως στην διάρκεια των χρόνων κατάφερε να εκπαιδεύσει την κόρη της Εύα για να καταλάβει τη φύση της δουλειάς της.

https://www.instagram.com/p/CimtGFxr3yy

Ζωή σαν το Σοί σου ή σαπουνόπερα;

Η Βάσω Λασκαράκη αναφέρθηκε εκτός από τον σύζυγό της και στην 8χρονη κόρη της Εύα, από τον γάμο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Και της τέθηκε από την δημοσιογράφο της Real News, Νίκη Κώτσου, το ερώτημα που απασχολεί όλες τις μαμάδες, για το από ποια ηλικία θα πρέπει τα παιδιά τους να βλέπουν σειρές στην τηλεόραση. Η ηθοποιός διευκρίνησε και το πόσο διαφορετικό ήταν όλο αυτό στην δική της περίπτωση, γιατί η κόρη της Εύα ξεκίνησε να βλέπει τη μαμά της στην τηλεόραση, μετά το «Σόι σου», στο οποίο πήγαινε και στα γυρίσματα. «Όταν τελείωσα το «Σόι σου» και άρχισα το «Έρωτας μετά» είχα βγάλει φωτογραφίες από τα γυρίσματα και της είχα δείξει που ήμουν με αίματα, δήθεν χτυπημένη και της εξήγησα ότι είμαστε όπως όταν ντυνόμαστε καρναβάλια. Βλέπαμε ταινία πριν από λίγες μέρες και με ρωτούσε αν αυτά που έβλεπε είναι αλήθεια. Υπάρχει η αγωνία αν αυτο που βλέπουν είναι πραγματικότητα».

https://www.instagram.com/p/CgKJWF-N-ee

Με τον άντρα της με τον οποίο έκλεισε φέτος το καλοκαίρι 3 χρόνια γάμου, η Βάσω κάνει έναν...αγώνα για να καταφέρει να συντονιστούν τα απαιτητικά προγράμματά τους. Η λύση για να είναι αγαπημένοι και μονιασμένοι και να μην αφήνουν τη σχέση τους να φθίνει με την καθημερινότητα είναι μία και αυτό είναι το μυστικό της ευτυχίας τους: «Εξισορροπούμε τις καταστάσεις με επιμονή και υπομονή. Όλες οι δουλειές που δεν έχουν 8ωρο δεν μπορούν να δημιουργήσουν συνθήκες όπως εκείνες τις ιδανικές στις αμερικάνικες ταινίες, που θα φάνε όλοι μαζί, θα πλύνουν τα δόντια και θα πέσουν για ύπνο στα λευκά σεντόνια!».

https://www.instagram.com/p/Cg_ddIUrnO9

Όσο για την τηλεοπτική της Μαίρη και εκεί κάνει αγώνα ως σύζυγος, μάνα και επαγγελματίας να τα προλάβει όλα: «7 χρόνια παντρεμένη, Μάνα, σύζυγος, ερωμένη επαγγελματίας -, αφιερωμένη στο παιδί, στον άντρα της αλλά και στην καριέρα της, βρίσκεται αντιμέτωπη με την καθημερινότητα που την αναγκάζει να επαναπροσδιορίσει τον γάμο της και την ζωή της. Αρνείται να το βάλει κάτω στις δυσκολίες και είναι αποφασισμένη να τα καταφέρει όλα γιατί πιστεύει οτι μπορεί. Η σύγχρονη γυναίκα το 2022 είναι η Μαίρη Β είναι η δίκη μου Μαίρη και την αγαπώ ήδη πολύ… ελπίζω το ίδιο κι εσείς», όπως γράφει στην ανάρτησή της.

Βάσω Λασκαράκη: Η «μάχη» που κέρδισε μετά το διαζύγιο & η απουσία του Λευτέρη Σουλτάτου από το σπίτι

https://www.instagram.com/p/CjI52ZFrI8q