Το έξυπνο accessorizing της Βάσως Λασκαράκη μπορεί να μεταμορφώσει το πιο απλό σύνολο

Ναταλία Κατσακιώρη
Το έξυπνο accessorizing της Βάσως Λασκαράκη μπορεί να μεταμορφώσει το πιο απλό σύνολο
Photo: Instagram/@vasolaskaraki

Τα αξεσουάρ μποορύν να σώσουν και το πιο απλό και βαρετό outfit. Κάντο όπως η Βάσω Λασκαράκη!

Οι πιο πολλές δεν έχουμε μάθει να χρησιμοποιούμε τα αξεσουάρ. Πιο συγκεκριμένα, δεν έχουμε μάθει να τα αξιοποιούμε, αφού έχουμε περιορίσει τις αγορές μας σε items κλασικά και διαχρονικά, με comfort γραμμές και basic χρωματική παλέτα. Ξέρω πως θα μας πεις ότι εμείς ήμασταν αυτές που μιλάγαμε -και μιλάμε- για το versatility, και θα το υποστηρίξουμε φυσικά, αλλά όταν πρόκειται για αξεσουάρ, τότε καλό θα ήταν να αφήσετε την φαντασία σας ελεύθερη και να επενδύσετε και σε κάποια πιο ιδιαίτερα κομμάτια που κάνουν statement.

Σε αυτά συγκαταλέγονται οι τσάντες, οι ζώνες, τα κοσμήματα και τα head pieces, τα οποία επανήλθαν δυναμικά στην ζωή μας τις τελευταίες σεζόν. Εδώ να πούμε πως δεν χρειάζεται ξαφνικά να υιοθετήσετε pieces, τα οποία δεν ταιριάζουν στο στυλ και την προσωπικότητα σας, απλώς να αφήσετε ελεύθερη την φαντασία σας και να περιηγηθείτε σε νέα στυλιστικά μονοπάτια. Το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

Το vivid blue accessorizing της Βάσως Λασκαράκη.

Αυτή την φορά το inspo έρχεται από μια αγαπημένη ηθοποιό και influencer, την Βάσω Λασκαράκη, η οποία έχει δημιουργήσει το δικό της ξεχωριστό κοινό που λατρεύει το στυλ και τις επιλογές της. Η Βάσω αγαπά την μόδα και είναι πάντα ενημερωμένη, έχοντας κρατήσει την προσωπική της νότα σε κάθε outfit. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μπορεί να δει κανείς πως το casual chic είναι μάλλον το αγαπημένο της go to styling, αφού προτιμά συνήθως basic items με neutral αποχρώσεις και άνετες γραμμές.

Το ίδιο έκανε και αυτή την φορά με ένα ακόμη σύνολο έμπνευση για την άνοιξη. Πιο συγκεκριμένα φόρεσε λευκό παντελόνι, με ασορτί λευκό jacket με φερμουάρ και λευκό tank top. Όλο αυτό το μονόχρωμο σύνολο, που συνδύασε με western μποτάκια σε beige suede δέρμα, έγινε αμέσως πιο ξεχωριστό με κάποια αξεσουάρ σε vivid blue.


https://www.instagram.com/p/CbrWpg0A5O8

H Βάσω Λασκαράκη επέλεξε μια μεγάλη clutch bag και ασορτί ζώνη από βελούδο, στο πιο λαμπερό μπλε που μπορείς να φανταστείς. Αυτό το έξυπνο trick τόνισε τις γραμμές του look και το έκανε αμέσως πιο ενδιαφέρον με μία απλή κίνηση.

Διαβάστε επίσης:

4 street style trends που είναι τώρα hot στους δρόμους του Παρισιού

The challenge is open: Οι πιο έξυπνες συμβουλές για chic σύνολα με leggings