Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης εμφανίστηκε γυμνός στο «Μαύρο Ρόδο» και το Twitter αποθέωσε τη στιγμή

Πριν δούμε το ειδύλλιο με την μοναχή Ελισάβετ ο νεαρός πρωταγωνιστής χάρισε απολαυστικές πόζες στις θαυμάστριες του «Μαύρου Ρόδου».

Ακόμη είμαστε στην αρχή, αλλά ήδη το «Μαύρο Ρόδο» έχει αρχίσει να χτίζει το κοινό του. Μετά την πρεμιέρα της Δευτέρας, τα φαν club της σειράς οργανώθηκαν και άρχισαν τις κόντρες, για τον αγαπημένο τους ηθοποιό. Στο χθεσινό επεισόδιο ξεκάθαρος νικητής ήταν ο γοητευτικός Μιχαήλ Ταμπακάκης, γιατί με μία του σκηνή προκάλεσε μεγάλη ταραχή στο κοινό του Twitter.

«Θεός φυλάξει Μιχαήλ»

Τα περισσότερα σχόλια που τον αφορούσαν, προκλήθηκαν με την σκηνή του στο ποτάμι. Ο νεαρός Πέτρος Καστρινός που φιλοξενείται στο σπίτι της ετεροθαλούς αδελφής της μοναχής Ελισάβετ, πήγε με την υπόλοιπη παρέα του για να κάνουν μπάνιο και χάρισε ημίγυμνες σκηνές του και βλέμμα θανατηφόρο. Καλά τα είπε η Θεοφανία Παπαθωμά στην Ευθαλία Παπακώστα: «Δεν μου αρέσει καθόλου το βλέμμα του». Εκείνος πάντως ήταν προσηλωμένος στην δόκιμη μοναχή που φιλοξενείται στο πατρικό της σπίτι για λίγες ημέρες, μετά τον σεισμό που προκάλεσε ζημιές στο μοναστήρι. Και τα σχόλια που έλαβε στο Twitter ήταν αντίστοιχα...θρησκευτικού περιεχομένου, με ένα μόνιμο «Θεός φυλάξει Μιχαήλ».

Στα επόμενα επεισόδια γίνεται και η πρώτη σοβαρή προσέγγιση του μελλοντικού ζευγαριού. Ο Καστρινός junior βρήκε και έναν ωραίο τρόπο να την πλησιάσει δίχως να τον χλευάσουν οι φίλοι του. Έβαλε στοίχημα μαζί τους, ότι θα την κάνει να τον προσέξει. Το έπαθλο ήταν να πληρωθεί ένα μεγάλο μέρος από το αρχιτεκτονικό γραφείο που θέλει να ανοίξει στο Λονδίνο. Κάπως παιδικό όλο αυτό και λίγο άστοχο στο σενάριο. Όλα προς το παρόν κυλούν ομαλά, αλλά σύντομα θα μπούμε στην δράση.

Το «Mαύρο Ρόδο» με μία του σκηνή σόκαρε το Twitter - Η επιστροφή από τα παλιά με τις Άγριες Μέλισσες

Ο ηθοποιός την τελευταία 5ετία έχει κάνει την έκπληξη, τόσο στην τηλεόραση, όσο και στον κινηματογράφο, αλλά και στο θέατρο. Για δύο σεζόν ήταν στο πλευρό του Νίκου Κουρή στην πολυβραβευμένη παράσταση «Γίδα».

Τηλεοπτικά τον είδαμε για πρώτη φορά στη σειρά του Alpha «Έρωτας μετά» ως ο γιός της Έμιλυ Κολιανδρή και του Αντώνη Καρυστινού, ενώ ήταν ο βασικός πρωταγωνιστής μαζί με την Καριοφυλλιά Καραμπέτη και τον Νίκο Ψαρά στην «Αγάπη παράνομη», τη σειρά που επικροτήθηκε από όλους την περσινή χρονιά.

Τον είδαμε ωστόσο και στις Άγριες Μέλισσες σε κάποια επεισόδια, υποδυόμενος τον Ακύλα Μεγαρίτη σε νεαρή ηλικία. Είναι απόφοιτος της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου και έχει σπουδάσει Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά. Και αν αφήσουμε τα επαγγελματικά και έρθουμε στα προσωπικά, ο ηθοποιός εδώ και λίγο διάστημα είναι ζευγάρι με την συνάδελφό του από τον Σασμό, την Σάντυ Χατζηιωάννου. Την Τζένη και κορίτσι του Νικηφόρου.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης