Ο Λεωνίδας Κακούρης μας συστήνει τη «σύζυγό» του για πρώτη φορά και αυτή είναι η Ηλέκτρα Νικολούζου

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Λεωνίδας Κακούρης μας συστήνει τη «σύζυγό» του για πρώτη φορά και αυτή είναι η Ηλέκτρα Νικολούζου

Η συμπρωταγωνίστριά του στην νέα σειρά του Mega, «Μαύρο Ρόδο» και η πραγματική σύζυγος του Λεωνίδα Κακούρη. 

Εκτός από πολύ καλός ηθοποιός και ένας πολύ γλυκός άνθρωπος με ιδιαίτερο χιούμορ, ο Λεωνίδας Κακούρης, είναι ένας ευτυχισμένος μπαμπάς δύο παιδιών και ένας ευτυχισμένος σύζυγος στο πλευρό της Αλίκης του, με την οποία είναι παντρεμένος εδώ και 17 χρόνια. Μία άλλη σύζυγός όμως κάνει τώρα την εμφάνισή της και εκείνος αποφάσισε να μας την συστήσει.

https://www.instagram.com/p/Cdsi4bRImO6

Η σύζυγος αλλά και η...σύζυγος

Τον αγαπήσαμε, αλλά παράλληλα και θυμώσαμε μαζί του στον ρόλο του ως Δούκας Σεβαστός. Τον λατρέψαμε φυσικά στο τελευταίο επεισόδιο με την αυτοθυσία του για να σώσει την Ελένη και τη νεογέννητη κόρη της. Ο Δούκας της καρδιάς μας όπως συχνά αποκαλούν στο Twitter τον Λεωνίδα Κακούρη, θα μας χαρίσει επίσης έναν σκοτεινό ρόλο, ως Θέμης Καστρινός, στη νέα σειρά του Mega «Mαύρο Ρόδο». Είναι ο πατέρας του Μιχαήλ Ταμπακάκη, άνθρωπος της νύχτας, ο οποίος και θα φέρει αντίρρηση από την πρώτη στιγμή στο ειδύλλιο του τηλεοπτικού του γιου με την μοναχή Ελισάβετ. Ο Θέμης όμως έχει γούστο στις γυναίκες, όπως γράφει ο Λεωνίδας Κακούρης, παρουσιάζοντάς μας για πρώτη φορά την ηθοποιό Ηλέκτρα Νικολούζου, η οποία και θα υποδυθεί την κυρία Καστρινού.

https://www.instagram.com/p/CincT5YLcEV

Η Ηλέκτρα Νικολούζου έρχεται στην τηλεόραση μετά από ένα μικρό ρόλο στη σειρά του ANT1 Steps το 2011, αλλά όλο αυτό το διάστημα μέχρι σήμερα έχει διαγράψει μία σπουδαία πορεία στο θέατρο, σε παραστάσεις και συνεργασίες με τον Μιχάλη Μαρμαρινό και τον Γιάννη Χουβαρδά.

https://www.instagram.com/p/CbkPNtIA_Sp

Ο Λεωνίδας στην προσωπική του ζωή παραμένει πιστός και αφοσιωμένος στην σύζυγό του Αλίκη Στεφανοπούλου, η οποία είναι μουσικός. Γνωρίστηκαν στην παράσταση «Μάλα» της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα και από τότε έγιναν αχώριστοι. Δημιούργησαν μία υπέροχη οικογένεια με τα δύο τους παιδιά, την Ηλιάνα και τον Βαγγέλη.

https://www.instagram.com/p/CgR4O24oI06

Ο ηθοποιός μας είχε μιλήσει στο Queen.gr για τα παιδιά του και το πως έχουν βιώσει όλα αυτά τα χρόνια την δουλειά του ως ηθοποιός: «Και οι δύο την έχουν ζήσει τη δουλειά μου. Αλλιώς όμως την αντιλαμβάνεται η κόρη μου Ηλιάνα στα 15 της, από το γιο μου που είναι 10 χρονών. Δεν μου έχουν πει πως θέλουν να γίνουν κάποια στιγμή ηθοποιοί, γιατί ειδικά η μεγάλη ψάχνεται ακόμη για το επαγγελματικό της μέλλον. Θέλει να δει τι της ταιριάζει καλύτερα. Δεν είναι και η πιο απλή απόφαση. Εγώ ωστόσο είμαι πάντα δίπλα της για να την βοηθήσω, να της εξηγήσω και να την στηρίξω».

kakouris_oikogeneia.jpg

Photo credits NDP photo agency

Λεωνίδας Κακούρης: Η σπάνια φωτογραφία του «Δούκα της καρδιάς μας» με τη σύζυγο & τα παιδιά του

Για την σχέση με την σύζυγό του σε άλλη του συνέντευξη είχε μιλήσει με θερμά λόγια, αποκαλύπτοντας και ένα άγνωστο περιστατικό όταν γεννήθηκε η 15χρονη σήμερα Ηλιάνα: «Είμαστε πια 20 χρόνια μαζί και 16 ως παντρεμένοι. Περισσότερο βοηθούσα την Αλίκη όταν γεννήθηκαν τα παιδιά μας. Ήμουν πιο θαρραλέος από εκείνη ως νέα μαμά στο να πιάνω το βρέφος στα χέρια μου, ειδικά στο πρώτο μας παιδί. Η γέννηση της κόρης μας έγινε πάρα πολύ γρήγορα. Έσπασαν τα νερά, φτάσαμε στο μαιευτήριο, πήγε να γεννήσει και μέχρι να παρκάρω και να ανέβω πάνω, είδα το μωρό μας. Ούτε που κατάλαβα πότε ήμουν ελεύθερος και πότε έγινα μπαμπάς».

didaskalou.jpg

Στην σειρά «Μαύρο Ρόδο» συνυπάρχει και η άλλη του τηλεοπτική σύζυγος, η Μυρσίνη Σεβαστού, δηλαδή η Κατερίνα Διδασκάλου η οποία υποδύεται την ηγουμένη της Μονής, όμως δεν θα έχουν, παρά ελάχιστες σκηνές μαζί.