Το «Mαύρο Ρόδο» με μία του σκηνή σόκαρε το Twitter - Η επιστροφή από τα παλιά με τις Άγριες Μέλισσες

Κατερίνα Μπούσιου
Το «Mαύρο Ρόδο» με μία του σκηνή σόκαρε το Twitter - Η επιστροφή από τα παλιά με τις Άγριες Μέλισσες

Η σκηνή παρενόχλησης στην μικρή Άννα, η υπόνοια ενός φόνου και η παρουσία παλιών γνώριμων ηθοποιών έκαναν το «Μαύρο Ρόδο» talk of the town. 

Μετά την επιτυχία του «Κάνε ότι κοιμάσαι», της σειράς «Παγιδευμένοι», το «Κόκκινο Ποτάμι», της «Μία νύχτα του Αυγούστου» και πριν καλωσορίσουμε τον Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και το «Αυτή η νύχτα μένει», το «Μαύρο Ρόδο» έγινε το νέo trend στο Twitter και η νέα μεγάλη αγάπη του κοινού. Η χθεσινή πρεμιέρα είχε χιούμορ με την επανεμφάνιση των Σεβαστών από τις Άγριες Μέλισσες (Λεωνίδας Κακούρης, Γιάννης Κουκουράκης και Κατερίνα Διδασκάλου) αλλά και μεγάλη συγκίνηση, όταν αποκαλύφθηκε ο λόγος που η μικρή Άννα, κατέφυγε ένα βράδυ στο μοναστήρι, για να γίνει η μοναχή Ελισάβετ. Αυτή η σκηνή σόκαρε το κοινό που αγάπησε την ηθοποιό Φωτεινή Παπαθεωδόρου η οποία την υποδύεται.

https://www.instagram.com/p/CjNXnZxIxaO

Οι απαγορευμένοι έρωτες στην Tv «πουλάνε» μόνο, αν έχουν το σωστό περιτύλιγμα. Και το «Μαύρο Ρόδο» το διαθέτει με 5 συνολικά ηθοποιούς από τις 'Αγριες Μέλισσες (Λεωνίδας Κακούρης, Κατερίνα Διδασκάλου, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Ελένη Καρακάση) που έχουν ήδη κερδίσει εδώ και 3 χρόνια την αγάπη των τηλεθεατών. Μέχρι και την Ελένη Σταμίρη θυμήθηκε το κοινό, όταν εμφανίστηκε η Κατερίνα Διδασκάλου, ως Ηγουμένη, η οποία είναι απλά συγκλονιστική στον ρόλο της.

didaskalou.JPG

Οι επικότερες αντιδράσεις όμως ήταν όταν εμφανίστηκε ο Γιάννης Κουκουράκης ο οποίος παίζει τον ρόλο ενός νονού της νύχτας, τον Βίκο, που έχει κόντρα με τον Λεωνίδα Κακούρη, τον γνωστό Θέμη Καστρινό που έχει τα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα στην Πάτρα. Επικό το νέο στυλ του Κώτσου όπως τον αποκαλούν οι φανς του.

koukourakisrodo.JPG

Το κάστ είναι πολύ προσεγμένο και πριν δούμε την εξέλιξη στην σχέση της Ελισάβετ και του νεαρού Καστρινού τον οποίο υποδύεται ο Μιχαήλ Ταμπακάκης (ο οποίος επίσης έχει μεγάλη απήχηση στις φανς του Twitter), είδαμε σε flashback την ζωή της για να μας εξηγηθεί πως πήρε την απόφαση να μονάσει.

tampakakis3.JPG

Στο ομότιτλο βιβλίο της Ελένης Καπλάνη, η αιτία ήταν η μηνηγγίτιδα σε μικρή ηλικία. Η Θεοφανία Παπαθωμά που παίζει την μητριά της, έπεισε τον πατέρα της (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης) να την κλείσουν σε μοναστήρι. Στη σειρά ωστόσο τα πράγματα είναι διαφορετικά.

undefined

Είδαμε τη μικρή Άννα (το κοσμικό της όνομα) να την κυνηγά ένας άντρας από το χωριό και η σκηνή με τον παιδόφιλο που προσπαθούσε να ασελγήσει στην μικρή, σόκαρε τους τηλεθεατές. Η κατάληξη ήταν να τον σπρώξει βίαια και να πέσει εκείνος πάνω σε μία τσουγκράνα. Ο γιος του σε μία σκηνή - στο σήμερα - τον αναφέρει ως εξαφανισμένο νεκρό, αλλά δεν έχουμε κατανοήσει αν η μικρή τελικά τον δολοφόνησε. Εκείνο το βράδυ η μικρή Άννα βρήκε καταφύγιο στο μοναστήρι, κοντά στην θεία της και αδελφή της μητέρας της που είχε πεθάνει. Σε αυτό τον ρόλο θα δούμε την Λένα Παπαληγούρα στα επόμενα επεισόδια. Η εξέλιξη όλης της σκηνής, έκανε αίσθηση στο Twitter και η υπόνοια ενός φόνου με συγκάλυψη από ορισμένες μοναχές δημιουργεί ήδη σασπένς.

Στα top της σειράς ο νέος ρόλος του Λεωνίδα Κακούρη, αλλά στα μείον της σειράς κάποιοι διάλογοι. Πρόκειται ωστόσο για μία μεγάλη παραγωγή και ένα δυνατό αουτσάιντερ στο prime time. Θυμίζει αλλά και δεν θυμίζει σε αρκετά σημεία το «Άγγιγμα Ψυχής», την μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία των '90s με τον Σταύρο Ζαλμά και την Θεοφανία Παπαθωμά. Στην σειρά είδαμε και την εξαφανισμένη Κλαίρη από τον Σασμό. Η ηθοποιός Ευθαλία Παπακώστα το έσκασε από την Άνω Ποριά για να γίνει η ετεροθαλής αδελφή της Ελισάβετ.