Δούκισσα Νομικού: «Ο κόσμος με έχει στηρίξει πάρα πολύ και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ»

Τσακιρίδου Χριστίνα
Δούκισσα Νομικού: «Ο κόσμος με έχει στηρίξει πάρα πολύ και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ»

Η παρουσιάστρια παρευρέθηκε σε event γνωστής εταιρίας και απάντησε σε αυτό που όλοι ήθελαν να μάθουν. 

Η Δούκισσα Νομικού έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ξαφνική και πολυσυζητημένη αποχώρηση από «Το Πρωινό» και όπως ήταν αναμενόμενο κέντρισε το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον.

Η παρουσιάστρια-μοντέλο επέστρεψε από την Γαλλική πρωτεύουσα όπου βρισκόταν τα τελευταία 24ωρα για να παραστεί σε fashion show γνωστής εταιρίας καλλυντικών. Η 35χρονη απόλαυσε στο έπακρο το ταξίδι της στο Παρίσι και έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στην πασαρέλα ενώ προηγουμένως συνάντησε επώνυμες πρέσβειρες του brand όπως η Eva Longoria και η Katherine Langford.

Οι πρώτες δηλώσεις της Δούκισσας Νομικού μετά την αποχώρηση από «Το Πρωινό»

Η παρουσιάστρια έδωσε το παρών σε εκδήλωση γνωστής εταιρίας υποδημάτων με την οποία συνεργάζεται και δεν δίστασε να μιλήσει με ειλικρίνεια στις τηλεοπτικές κάμερες. Η 35χρονη ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξή του ωστόσο προτίμησε να μην πει πολλά για το τέλος της από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Ξέρω ότι έχετε πολλά να με ρωτήσετε, το καταλαβαίνω και το σέβομαι, όμως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή ούτε το κατάλληλο περιβάλλον για να συζητήσουμε μία τόσο σοβαρή για μένα απόφαση», είπε αρχικά η Δούκισσα Νομικού.

Η κριτική που δέχθηκε η Δούκισσα Νομικού για την παρουσία της στο Πρωινό & ο λόγος που έχει βαρύτητα

«Ο κόσμος με έχει στηρίξει πάρα πολύ και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί έλαβα χιλιάδες μηνύματα και τα είχα ανάγκη, όπως ευχαριστώ πάρα πολλούς συναδέλφους που μου έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης, τόσο δημοσίως όσο και κατ’ ιδίαν», τόνισε η παρουσιάστρια.

Σε επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το αν η έλλειψη σεβασμού στην οποία αναφέρθηκε στην ανάρτησή της μετά την αποχώρησή της η Δούκισσα Νομικού, ανέφερε: «Θα μου επιτρέψετε να μην πω τίποτα. Θα τα πούμε κάποια στιγμή που και οι συνθήκες θα είναι καλύτερες και το περιβάλλον».

Η αποχώρηση από «Το Πρωινό»

Το κανάλι του Αμαρουσίου είχε δημοσιεύσει μια λιτή ανακοίνωση για το τηλεοπτικό διαζύγιο Λιάγκα- Νομικού αναφέροντας: «Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί από «Το Πρωινό». Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας, υπήρξαν διαφωνίες σε θέματα που δεν θα επέτρεπαν την ομαλή λειτουργία της εκπομπής. Η Δούκισσα παραμένει αγαπητό μέλος της οικογένειας του ΑΝΤ1» αυτό αναφέρει στην ανακοίνωση του ο σταθμός για το τέλος της συνεργασίας της με το «Πρωινό» και τον Γιώργο Λιάγκα.

https://www.instagram.com/p/Ci7-CwHL1eQ

«Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 που σεβάστηκε την επιθυμία μου να αποχωρήσω από το Πρωινό. Τιμώ τις συνεργασίες μου όλα αυτά τα χρόνια με επαγγελματισμό, αφοσίωση και συνέπεια. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, ήταν όμως αναπόφευκτη. Ο σεβασμός είναι για μένα αξία αδιαπραγμάτευτη και οδηγός ζωής. Η ευγένεια είναι δύναμη και όχι αδυναμία. Ευχαριστώ το σταθμό και τους συντελεστές της εκπομπής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, για όσα (λίγα) προλάβαμε να μοιραστούμε και εύχομαι στον Γιώργο και στην ομάδα καλή συνέχεια και καλή επιτυχία. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τη νοερή σας αγκαλιά όλες αυτές τις ημέρες, τη χρειαζόμουν», έγραψε λίγο αργότερα η Δούκισσα Νομικού.

Η επόμενη ημέρα μετά την αποχώρησή της από τη τηλεόραση

Εμείς δεν έχουμε παρά να αναμένουμε τα τηλεοπτικά της νέα. Η Δούκισσα Νομικού έχει υπογράψει 3ετές συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 και σύμφωνα με πληροφορίες, πρόθεση του καναλιού, είναι να αξιοποιηθεί σε νέο project, πιο κατάλληλο για εκείνη.

https://www.instagram.com/p/CjNmMnmoWaR

Η παρουσιάστρια συνεχίζει για την ώρα να εργάζεται ως μοντέλο και ambassador μεγάλων εταιριών και δείχνει στα καλύτερά της.

https://www.instagram.com/p/CjLo363ATx4

Πηγή κεντρικής: dutchesss_