Οι πριν και μετά φωτογραφίες που μαρτυρούν την τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση του Λεωνίδα Καλφαγιάννη

Τσακιρίδου Χριστίνα
Οι πριν και μετά φωτογραφίες που μαρτυρούν την τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση του Λεωνίδα Καλφαγιάννη

Η κούκλα μητέρα των 2 παιδιών του, το τροχαίο που του άλλαξε τη ζωή, το νέο κούρεμα και χρώμα μαλλιών.

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της εκπομπής «The 2Night Show» ήταν το βράδυ της Τετάρτης (05/10) ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης. Ο γνωστός ηθοποιός εμφανίστηκε άκρως ανανεωμένος λίγο πριν το τηλεοπτικό του comeback και εξήγησε ότι προσπαθεί να κάνει πράγματα που τον κάνουν να νιώθει ευτυχισμένος.

Ο 41χρονος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην επιστροφή του στην τηλεόραση με τη σειρά «Έρωτας φυγάς», το σοβαρό ατύχημα που είχε με την μηχανή του και τη ζωή με τα δύο του παιδιά.

Η επιστροφή στο θέατρο και την τηλεόραση

Ο ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστός στο κοινό από το «Δεληγιάννειον Παρθεναγωγείον» και το «Κάτω Παρτάλι» παραδέχτηκε πως ήταν λανθασμένη η απόφασή του να αφήσει την υποκριτική. Σύντομα ο 41χρονος επιστρέφει στο θέατρο με τον Ροβινσώνα Κρούσο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών σε σκηνοθεσία Τατιάνας Λύγαρη.

«Το είπα αλλά η πραγματικότητα δεν με δικαίωσε. Ήμουν ένας άνθρωπος που έλεγα ότι δεν μπήκα σε αυτόν το χώρο επειδή το ήθελα, προέκυψε. Κάθε φορά που ήταν να φύγω, κάποιος με κρατούσε. Όταν πήρα την απόφαση, είδα πόσο ανόητος ήμουν γιατί δεν μπορώ να ζήσω χωρίς την επαφή τελικά, την ανάγκη μου να καταλάβω τι θέλεις και να σου δώσω με τη μετάφρασή μου αυτό που θα σε πάει μέχρι το τέλος της μέρας. Τελικά την πάτησα. Δεν θέλω να αποχωρήσω από αυτόν το χώρο, αλλά να την παλέψω με έναν άλλον τρόπο. Για αυτό λέω ότι από αυτήν την κατάσταση βγαίνω νικητής, ακόμα κι αν δεν μου βγει», δήλωσε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης.

Λίγο αργότερα ο ηθοποιός μίλησε για την παράσταση «Λαχτάρα για Κεράσια», στην οποία θα συμμετέχει, αλλά και για την τηλεοπτική του επιστροφή, μετά από 2 χρόνια απουσίας, στη σειρά «Έρωτας Φυγάς», όπου όπως είπε έχει γίνει μια πολύ καλή δουλειά με πολύ ταλαντούχους ηθοποιούς και συντελεστές.

Οι δύσκολες ώρες του Λεωνίδα Καλφαγιάννη και το συγκινητικό post στο Instagram

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης είναι πατέρας δυο παιδιών (μιας 11χρονης και ενός 5χρονου) και αποκάλυψε πως νιώθει ότι τα παιδιά του είναι πιο ώριμα από τον ίδιο. Όσον αφορά τη δουλειά του, ο 41χρονος τόνισε πως αποφεύγει να κάνει παράλληλα τηλεόραση και θέατρο, αλλά φέτος έγινε μια εξαίρεση μετά την πανδημία.

Το σοβαρό ατύχημα και η ευγνωμοσύνη στον Σταύρο Σβήγκο

Ένα πολύ σοβαρό ατύχημα είχε ο ηθοποιός Λεωνίδας Καλφαγιάννης πριν από περίπου 3 χρόνια. Ο ηθοποιός ενεπλάκη σε τροχαίο με τη μηχανή του, όταν ένα αυτοκίνητο φρέναρε απότομα με αποτέλεσμα να πέσει πάνω του. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να μεταφερθεί στο ΚΑΤ και να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

«Όταν έπαθα το ατύχημα, ήταν ο πρώτος που βρέθηκε από πάνω μου και ήταν η φωνή του που άκουσα και άνοιξα τα μάτια μου. Τυχαία βρέθηκε στο σημείο, άφησε το αυτοκίνητό του και έτρεξε να με βοηθήσει. Αυτόν τον άνθρωπο ό,τι και να γίνει στα 80 μου αυτόν τον άνθρωπο θα τον θυμάμαι», είπε ο ηθοποιός για τον Σταύρο Σβήγκο, ο οποίος βρέθηκε τυχαία στο σημείο του ατυχήματος και έσπευσε να βοηθήσει τον ηθοποιό.

«Είναι η πρώτη φορά μετά το ατύχημα που βγαίνω και μιλάω και λέω και το οτιδήποτε σχετικά με αυτό. Όταν τα επικοινωνείς με κάποιο τρόπο χάνεις την ουσία και την οπτική Κάποια πράγματα που βγήκαν προς τα έξω δεν ισχύουν. Αυτό που ισχύει είναι πως όντως είχα ένα ατύχημα, έσπασα και τα δύο μου πόδια, τώρα είμαι καλά. Δεν έφταιγα στο τροχαίο, αλλά το αποτέλεσμα ήταν να μείνω εκτός ένα χρόνο. Ήταν ένα πολύ μεγάλο σχολείο όλο αυτό που πέρασα», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης στην Φωλιά των ΚουΚου.

«Συγκυριακά πριν τρεις εβδομάδες γνωρίστηκα με τον πατέρα Δημήτριο. Δεν θέλω να πω πολλά λόγια. Αυτόν τον άνθρωπο όταν τον είδα, έχοντας ακούσει πολλά πράγματα από ανθρώπους που είναι κοντά του, ήθελα να τον αγκαλιάσω, χωρίς να τον ξέρω, χωρίς να τον έχω ακούσει, πέρασε τυχαία μπροστά μου. Συγκυριακά εκείνη την ημέρα με σταμάτησε και μου μίλησε. Όποιος δεν βρεθεί σε εκείνο το μέρος δεν μπορεί να μιλήσει. Ο καθένας είναι ελεύθερος να πει τη γνώμη του. Μάθετε πρώτα τι συμβαίνει. Πιστεύω τόσο πολύ στον Θεό που αν βρω έναν άνθρωπο να αγαπάει τόσο πολύ την αγάπη του Χριστού, εκεί θα πω αποσύρομαι», συμπλήρωσε.

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του

Αγνώριστος είναι σήμερα ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης αφού δείχνει αρκετά αδυνατισμένος, ενώ απέκτησε νέο κούρεμα και χρώμα μαλλιών. Ο 41χρονος ηθοποιός ξυρίστηκε (πιθανώς για τις ανάγκες του ρόλου του) και δεν θυμίζει σε τίποτα την παλιά του εικόνα.

https://www.instagram.com/p/CjVel5GM_Nc

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις μερικές throwback φωτογραφίες του ηθοποιού για να θυμηθείς το παλιό του look.

Η άγνωστη σχέση με τη μητέρα των παιδιών του

kalfagiannis10.jpg

Ο ηθοποιός κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αποφεύγει να μιλά για τη σχέση με την μητέρα των παιδιών του. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει 2 παιδιά και είχε χωρίσει στο παρελθόν για σύντομο χρονικό διάστημα. Ο έρωτάς τους ξεπέρασε τις δυσκολίες αφού λίγο αργότερα τα ξαναβρήκαν και παραμένουν μαζί μέχρι και σήμερα.

Πηγή κεντρικής: lewnidaskalfagiannis