Η Ηλιάνα Μαυρομάτη και ο μεγάλος «έρωτας» με τον Δημήτρη Λάλο πριν το «Αυτή η νύχτα μένει»

Κατερίνα Μπούσιου
Η Ηλιάνα Μαυρομάτη και ο μεγάλος «έρωτας» με τον Δημήτρη Λάλο πριν το «Αυτή η νύχτα μένει»

Τι συνδέει την ταλαντούχα ηθοποιό με τον συνάδελφό της από τον Σασμό; Η Ηλιάνα Μαυρομάτη από την δημοσιότητα σε μικρή ηλικία εξαιτίας των γονιών της, στην νέα τηλεοπτική σειρά. 

Ως Ζέτα στο «Αυτή η νύχτα μένει», η Ηλιάνα Μαυρομάτη ετοιμάζεται να ζήσει τον σκληρό κόσμο της νύχτας, σε ένα νυχτερινό κέντρο στο Αγρίνιο και βιώνει παράλληλα την αντιπαλότητα του Βασίλη Μπισμπίκη και του Γιάννη Στάνκογλου. Η σειρά κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, στις 22.40 από τον Alpha και η Ηλιάνα είναι η πρωταγωνίστρια που θα αγαπηθεί. Η αγάπη άλλωστε, έπαιξε μεγάλο ρόλο στη ζωή της. Από τα παιδικά της χρόνια και την στενή σχέση που είχε με τους γνωστούς σε όλους μας γονείς της, μέχρι τον «έρωτα» που έζησε με ένα επίσης γνωστό μας πρόσωπο, τον Δημήτρη Λάλο.

Η κινηματογραφική συνεργασία με τον Μαθιό

Η κόρη της Λίλας Καφαντάρη και του επίσης ηθοποιού και σκηνοθέτη Βασίλη Μαυρομάτη, από μικρή ηλικία έζησε την δημοσιότητα, αν και δεν μπορούσε πολλές φορές, να την κατανοήσει.

mavromati_kafantari.jpg

Το δήλωσε και η ίδια, στην συνέντευξή της σήμερα στο Happy Day: «Δεν ένιωσα ότι μου έλειψαν οι γονείς μου, επειδή δούλευαν, γιατί φρόντισαν να μην μου λείψουν. Αλλά με είχε τρομάξει το κομμάτι της δημοσιότητας που βίωνα μέσω της μητέρας μου κυρίως, όταν ήμουν παιδί. Ήταν πολύ έντονο ειδικά στην εποχή των 90's. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ εύκολα όλο αυτό που γινόταν γύρω μου. Πάρα πολύ συχνά όταν βγαίναμε έξω, έρχονταν ο κόσμος και μας μιλούσε. Από τη μια ήταν ωραίο γιατί υπήρχε κοινωνική ζωή πολύ έντονη, αλλά πάρα ήταν έντονη και δεν μπορούσα να καταλάβω το γιατί».

Ήταν αναμενόμενο ότι με καλλιτεχνικές προσλαμβάνουσες από μικρή ηλικία, πως η Ηλιάνα θα γινόταν τελικά ηθοποιός. Και δεν έμεινε καθόλου στην σκιά των γονιών της, αλλά δημιούργησε μία αυτόνομη και πολύ ιδιαίτερη πορεία. Τόσο με τις θεατρικές της συνεργασίες, όσο και με τις τηλεοπτικές. Όμως, μία κινηματογραφική της εμπειρία, την βοήθησε να ξεδιπλώσει ακόμη περισσότερο το ταλέντο της και να διαμορφώσει την δική της καλλιτεχνική ταυτότητα. Και εκεί συναντάμε ένα πολύ γνωστό μας πρόσωπο. Τον Δημήτρη Λάλο, ή τον Μαθιό του Σασμού. Η Ηλιάνα Μαυρομάτη συνεργάστηκε μαζί του στην ταινία «Αισθηματίες», ένα ψυχολογικό αλλά και ερωτικό θρίλερ και έζησε μία ιδιόμορφη ερωτική περιπέτεια μαζί του. Σκηνοθέτης σε αυτή την ταινία, ήταν ο Νίκος Τριανταφυλλίδης, ο γιος του Χάρρυ Κλυνν, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή πριν από 6 χρόνια.

Η Ηλιάνα, θα βιώσει φέτος όμως με την σειρά μία ιδανική συνθήκη και μία υπέροχη συνεργασία, τόσο με τον Βασίλη Μπισμπίκη, όσο και με τον Γιάννη Στάνκογλου και δηλώνει ενθουσιασμένη: «Είναι πολύ όμορφη συγκυρία για μένα. Προς το παρόν η ιστορία μου συνδέεται περισσότερο με τον Στρατή, το ρόλο που παίζει ο Βασίλης Μπισμπίκης. Είναι υπέροχη η συνεργασία μας, είναι πολύ ωραίος συνεργάτης, πολύ καλός ηθοποιός. Είναι η πρώτη φορά που δουλεύουμε μαζί και είναι μεγάλη μου χαρά, τον εκτιμώ πολύ».

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη είναι το κορίτσι που θα διχάσει Βασίλη Μπισμπίκη και Γιάννη Στάνκογλου

https://www.instagram.com/p/CjSeKgqM2Jf

Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή το οποίο έχει μεταφερθεί και στον κινηματογράφο και εξελίσσεται ανάμεσα στο παρόν και στο παρελθόν στο νυχτερινό κέντρο «Το όνειρο». Ο Βασίλης Μπισμπίκης και ο Γιάννης Στάνκογλου έρχονται σε σύγκρουση γιατί εκτός από τα συμφέροντά τους, τους χωρίζει και ένα οδυνηρό παρελθό, αφού αγάπησαν παράφορα την ίδια γυναίκα.

https://www.instagram.com/p/CjQnnkMA5DY

Photo credits: Instagram Iliana_mavromati