Μαύρο Ρόδο: Τα δύο σπόιλερ που θα αλλάξουν για πάντα τις ζωές των πρωταγωνιστών

Μαύρο Ρόδο: Τα δύο σπόιλερ που θα αλλάξουν για πάντα τις ζωές των πρωταγωνιστών

Τι κι αν στις Άγριες Μέλισσες ο Λεωνίδας Κακουρής και ο Γιάννης Κουκουράκης ήταν μπαμπάς και γιος, στο Μαύρο Ρόδο είναι μαφιόζοι και έχουν πολλά να χωρίσουν.

«Όταν προσπαθούν να σε εμποδίσουν να είσαι αυτό που θες, τότε σε καταδικάζουν στον πόνο και τη δυστυχία», ήταν ίσως η πρώτη ατάκα που διαβάσαμε για τη σειρά Μαύρο Ρόδο. Η 22χρονη Ελισάβετ έχει αφιερώσει τη ζωή της στον Θεό ήδη από τα 12 της, όμως, ξαφνικά δοκιμάζεται από έναν απαγορευμένο έρωτα και κάπως έτσι η έννοια του «απαγορευμένου» μπαίνει ξανά στην τηλεοπτική καθημερινότητά μας.

Μόλις δύο επεισόδια έχουν προβληθεί τη δεδομένη στιγμή μετατρέποντας τους άλλοτε μπαμπά και γιο στις Άγριες Μέλισσες (Λεωνίδας Κακουρής και Γιάννης Κουκουράκης) σε μαφιόζους που αναπόφευκτα θα πιαστούν στα χέρια.

Η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη Mega Καλημέρα έρχεται τώρα να δώσει δύο σπόιλερ για τη σειρά που πολύ άμεσα θα δούμε να πραγματοποιούνται μπροστά στα μάτια μας και, όπως όλα δείχνουν, τα επόμενα επεισόδια θα είναι γεμάτα εξελίξεις.

Σπόιλερ Νο1: Θέμης και Βίκος έχουν κοινό παρελθόν

«Τα σπόιλερ αφορούν στην οικογένεια Καστρινού. Ο Θέμης -Λεωνίδας Κακουρής- είδαμε ότι έχει κάποια μπλεξίματα με τον Βίκο -Γιάννη Κουκουράκη- και θα μάθουμε στη συνέχεια ότι στο παρελθόν γνωρίζονταν μεταξύ τους και, μάλιστα, ήταν και συνεργάτες. Και δεν ήταν μόνο ανταγωνιστές επαγγελματικά αλλά και στην προσωπική τους ζωή», είπε η δημοσιογράφος.

Σπόιλερ Νο2: Η Αγγελική προδίδεται

«Επειδή έχει υποψίες ο Θέμης ότι κάτι συμβαίνει με τη γυναίκα του, την Αγγελική, πείθει την πεθερά του, την Κίρα -Λουκία Παπαδάκη-, να τηλεφωνήσει με βιντεοκλήση στη σύζυγό του, όπου εκείνη νομίζοντας ότι είναι μόνο η μητέρα της απαντάει και τη βλέπει να είναι σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Αμέσως ο Θέμης παίρνει το αυτοκίνητο και πάει να τους βρει», συνέχισε.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η σύζυγος του Θέμη θα καταφέρει να καλύψει κάπως την απιστία με τον Βίκο, όμως τελικά Θέμης και Βίκος θα οδηγηθούν σε μετωπική επίθεση. Την ίδια στιγμή, ο γιος του Καστρινού, Πέτρος, θα αρχίσει πια να έρχεται πιο κοντά με τη μοναχή Ελισάβετ για να ξετυλιχθεί στη συνέχεια το κουβάρι αυτού του απαγορευμένου έρωτα που είναι καταδικασμένος να προκαλέσει προβλήματα.

Στην εκπομπή, μάλιστα, προβλήθηκαν και σκηνές από το επόμενο επεισόδιο που θα προβληθεί την Κυριακή στις 22.30 για να ανυπομονούμε περισσότερο.

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης βρίσκει πολλά κοινά στοιχεία με τον Πέτρο

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης που υποδύεται τον Πέτρο μίλησε επίσης στην εκπομπή και σχολίασε γιατί η έννοια του απαγορευμένου έχει τόση πέραση σήμερα.

«Ίσως γιατί αυτό έχει κάτι το ρομαντικό που έχουμε χάσει εμείς σαν εποχή. Νομίζω πια δεν υπάρχουν απαγορευμένοι έρωτες. Είναι πιο ξεπερασμένο αυτό. Αυτός της σειράς θα μπορούσε να υπάρξει, κατά τ’ άλλα, πολύ δύσκολα», είπε.

Όσο για τον χαρακτήρα του, είπε: «Ταυτίζομαι με τον χαρακτήρα μου στο ότι βάζει στόχους και θέλει να τους πετύχει. Είναι επίμονος μέχρι να τα καταφέρει κι ερωτεύεται πολύ. Κι εγώ ερωτεύομαι πολύ. Αυτό είναι ένα πολύ κοινό μας σημείο».