Η Κατερίνα Καινούργιου είπε ότι έχει ψεύτικα προφίλ στα social & έχει τη στήριξη των φίλων της

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε ότι έχει ψεύτικα προφίλ στα social & έχει τη στήριξη των φίλων της

Τα 5 ψεύτικα προφίλ της Κατερίνας Καινούργιου στο Instagram, η νέα σχέση του Φίλιππου Τσαγκρίδη και το υπονοούμενο του Νίκου Κοκλώνη.

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει μάθει να μη μασάει τα λόγια της και να μην κρύβεται. Όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο προσκήνιο έχει αναπτύξει μια ειλικρινή σχέση με τους τηλεθεατές της και καθημερινά, στην εκπομπή της, μοιάζει σαν να τους υποδέχεται στο σπίτι της. Μιλάει ανοιχτά για ό,τι την απασχολεί και ό,τι βιώνει. Αυτό έκανε και σήμερα που είχε καλεσμένο τον κολλητό της φίλο, Νίκο Κοκλώνη, με αφορμή την αυριανή πρεμιέρα του Just the 2 of Us στον ALPHA.

Η παρουσιάστρια με τον παρουσιαστή και ιδιοκτήτη της Barking Well έκατσαν αναπαυτικά στον καναπέ και τα είπαν σαν να βρίσκονταν σε κάποια γωνιά του σπιτιού τους. Και οι αποκαλύψεις, βέβαια, δεν άργησαν να έρθουν. Ο Νίκος και η Κατερίνα παραδέχθηκαν ότι έχουν ψεύτικα προφίλ στα social media, ενώ έγινε αναφορά και στον πρώην σύντροφο της παρουσιάστριας, Φίλιππο Τσαγκρίδη, με τον Κοκλώνη να αφήνει... το υπονοούμενό του.

Η Δέσποινα Βανδή δεν θέλει να παντρευτεί τον Βασίλη Μπισμπίκη και εξήγησε το γιατί στην Καινούργιου

Τα ψεύτικα προφίλ στα social media

Η συζήτηση για τα ψεύτικα προφίλ της Κατερίνας Καινούργιου και του Νίκου Κοκλώνη ξεκίνησε από τον Γιάννη Πουλόπουλο. Ο δημοσιογράφος πρότεινε στους δύο φίλους να κάνουν μαζί εκπομπή- reality για να βλέπει ο κόσμος τις παρακολουθήσεις που κάνουν, με την Κατερίνα να παραδέχεται με χιούμορ ότι… «εκεί θα πέσει ΕΣΡ».

Ο Νίκος Κοκλώνης, λοιπόν, πήρε τον λόγο και προχώρησε σε αποκαλύψεις. «1800 ψεύτικα προφίλ έχουμε στα social media. Κάποια στιγμή από την εναλλαγή των προφίλ μπερδευόμαστε και μπαίνουμε από το κανονικό. Και λέω ''τι τα έχουμε τα ψεύτικα; Αφού μπαίνουμε από τα κανονικά;’’», είπε ο ιδιοκτήτης της Barking Well με όλα τα μέλη της εκπομπής «Super Katerina» να ξεσπούν σε γέλια.

Σε άλλο σημείο η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε με χιούμορ: «Ξαφνικά μπαίνω από το κανονικό μου (σ.σ. προφίλ). Και μου λέει: ''ρε τρελή θα βλέπουν @katken85 και θα καταλαβαίνουν ότι ψάχνουμε’’», ενώ λίγο αργότερα παραδέχθηκε ότι συνολικά έχει 5 ψεύτικα προφίλ στο Instagram.

Η αναφορά στον Φίλιππο Τσαγκρίδη και το υπονοούμενο του Νίκου Κοκλώνη

Οι αποκαλύψεις για τα προσωπικά των δύο καλών φίλων δεν είχαν τέλος στη σημερινή «Super Katerina». Αφού η Κατερίνα Καινούργιου συζήτησε με τον Νίκο Κοκλώνη για την αυριανή πρεμιέρα του J2US στον ALPHA, η κουβέντα με κάποιον τρόπο έφτασε... στον πρώην σύντροφο της παρουσιάστριας, Φίλιππο Τσαγκρίδη, αλλά και στον «άνθρωπό» της.

Όπως θα καταλάβεις και από το βίντεο, η 37χρονη παρουσιάστρια θα βρίσκεται αύριο στην πρεμιέρα του φίλου της για να τον στηρίξει. Ο Νίκος Κοκλώνης, λοιπόν, είχε την απορία αν μαζί της θα είναι και… ο άνθρωπός της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο δικός σου άνθρωπος θα έρθει αύριο στην πρεμιέρα μου; Ε, πρέπει ο Φίλιππος να έρθει αύριο», με την Κατερίνα Καινούργιου να αντιδρά και να λέει: «Ποιος Φίλιππος καλέ; Ο Φίλιππος… δεν έχεις μάθει τα νέα του; Έχει προχωρήσει τη ζωή του» και τον Νίκο να απαντά: «Άσε μας καλέ που έχει προχωρήσει, μεταξύ μας τώρα» δημιουργώντας για άλλη μια φορά ερωτηματικά για το τι συμβαίνει τελικά στην προσωπική ζωή της παρουσιάστριας.