Η Κατερίνα Καινούργιου δέχθηκε το πιο «Super Katerina» δώρο και η χαρά της δεν κρύβεται

Η Κατερίνα Καινούργιου δέχθηκε το πιο «Super Katerina» δώρο και η χαρά της δεν κρύβεται

Η παρουσιάστρια μετακόμισε πρόσφατα σε νέο σπίτι στο κέντρο της Αθήνας και δείχνει να το απολαμβάνει στο έπακρο.

Στα καλύτερά της δείχνει η Κατερίνα Καινούργιου το τελευταίο διάστημα. Η οικοδέσποινα της εκπομπής «Super Katerina» ξεκίνησε δυναμικά και με πολύ όρεξη τη νέα τηλεοπτική σεζόν, με τα νούμερα τηλεθέασης να την ανταμοίβουν. Η παρουσιάστρια επέστρεψε στους δέκτες μας με ανανεωμένη ομάδα και μας κρατά καθημερινά συντροφιά μέσα από τη συχνότητα του ALPHA.

Η «Katken» μετακόμισε πρόσφατα σε νέο σπίτι στο κέντρο της Αθήνας, γεγονός που την χαροποίησε ιδιαίτερα. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μας έχει δείξει αρκετές γωνιές του χώρου της, ο οποίος έχει boho chic επιρροές.

Το ιδιαίτερο δώρο που δέχθηκε

Η 37χρονη δέχθηκε ένα υπέροχο δώρο από μια ζωγράφο-θαυμάστριά της, το οποίο της έδωσε μεγάλη χαρά. Όπως η ίδια αποκάλυψε μέσα από τα Instagram-stories της, η φωτογραφία για τη νέα σεζόν της εκπομπής της έγινε πορτρέτο, με το αποτέλεσμα να είναι άκρως εντυπωσιακό.

«Together forever» είπε η Κατερίνα Καινούργιου στο άλλο της μισό με τρία διαφορετικά stories

«Create your happiness…Πόσο συγκινούμαι όταν γνωρίζω τόσο ταλαντούχα πλάσματα όπως η @angelapaintings_ 🙏🏻 Γέμισε το σπίτι μου με τις υπέροχες δημιουργίες της …τα αγαπημένα μου πορτρέτα ♥️ #portrait #artist #artistsoninstagram Katken…παντού λοιπόν …🥰 σ'ευχαριστώ Άντζελα μου γιατί ξέρω πως το έκανες με πολλή αγάπη …♥️🙏🏻 Δεν είναι υπεροχη η δουλειά της;», έγραψε κάτω από το post της η παρουσιάστρια.

Πριν λίγο καιρό η 37χρονη είχε δεχθεί έναν ακόμη πίνακα τον οποίο έχει τοποθετήσει σε εμφανές σημείο του νέου της σπιτιού.

katken8.jpg

Σε αντίθεση με το προηγούμενό της σπίτι, αυτό το διαμέρισμα έχει ιδιαίτερη έμφαση στη λεπτομέρεια, και όπως και η ίδια λέει σε διάφορες λεζάντες της, έχει ψάξει πολύ πριν καταλήξει στις συγκεκριμένες επιλογές.

«Δεν ξέρω αν σας το είπα, αλλά μετακομίζω. Ειλικρινά το χρειαζόμουνα. Το χρειαζόμουνα και για την ψυχολογία μου πάρα πολύ. Τώρα στο ωραίο μου καινούργιο σπίτι έχει ένα πολύ ωραίο και φωτεινό μπαλκόνι και έχει και ωραία θέα. Βλέπεις στο κέντρο της Αθήνας», είχε αποκαλύψει στον αέρα της Super Κατερίνας λίγο πριν μετακομίσει στη νέα της κατοικία.

Η αγάπη της για την τέχνη

Η 37χρονη είναι λάτρης της τέχνης και δεν είναι λίγες οι φορές που επισκέπτεται διάφορες εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας. Πριν λίγα 24ωρα η παρουσιάστρια έδωσε το παρών στο Ζάππειο όπου διεξάγεται το Art Athina και δημοσίευσε αρκετά Instagram-stories. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως στην συγκεκριμένη έκθεση βρέθηκε και ο πρώην σύντροφός της, Φίλιππος Τσαγκρίδης λίγες ώρες νωρίτερα.

Οι φήμες επανασύνδεσης με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Λίγες εβδομάδες αφότου έγινε γνωστή η επανασύνδεση του Φίλιππου Τσαγκρίδη και της Κατερίνας Καινούργιου, το ζευγάρι τελικά αποφάσισε να διακόψει οριστικά τον δεσμό του όπως διέρρευσε στα media και επιβεβαίωσαν και οι ίδιοι με τον τρόπο τους κάνοντας τα σχετικά unfollow.

Το πρώην ζευγάρι πραγματοποίησε τις διακοπές του σε διαφορετικά μέρη, με την Κατερίνα Καινούργιου να βρίσκεται στη Μύκονο με τους καλούς της φίλους Πηγή Δεβετζή και Νίκο Κοκλώνη και τον εφοπλιστή να περνά ποιοτικό χρόνο με την παρέα του.

Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας βρέθηκαν πριν λίγους μήνες στην Ιταλική πρωτεύουσα όπου χαλάρωσαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ακολούθησε το ταξίδι της παρουσιάστριας στην Κρήτη και η «σιγή ιχθύος» του επιχειρηματία στο Instagram.

Οι δυο τους ταξίδεψαν με το ίδιο αεροπλάνο, αλλά προκειμένου να θολώσουν τα νερά, έφτασαν χωριστά στο αεροδρόμιο και πέρασαν το check in με διαφορά ώρας. «Κινήθηκαν πολύ προσεκτικά, γιατί δεν θέλουν να δώσουν λαβές για νέα δημοσιεύματα. Και αυτό ισχύει και για τους δυο», ανέφερε πηγή στην εφημερίδα «ON time».

Αν παρακολουθείς την Κατερίνα Καινούργιου στο πέρασμα των ετών, θα γνωρίζεις ότι μόλις χωρίζει δεν κρατάει φιλικές σχέσεις με τους πρώην συντρόφους της και το unfollow δεν αργεί να έρθει μετά τον χωρισμό.

Ωστόσο σε αυτή την περίπτωση, ούτε η παρουσιάστρια αλλά ούτε και ο επιχειρηματίας είχαν σταματήσει να ακολουθούν ο ένας τον άλλον, πράγμα που δείχνει ότι παρά τον χωρισμό τους, συνέχισαν να διατηρούν καλές σχέσεις. Αυτό ωστόσο άλλαξε όταν η παρουσιάστρια έκανε unfollow τον επιχειρηματία και έδωσε οριστικό τέλος στις φήμες που τους ήθελαν ξανά ζευγάρι.

Πηγή κεντρικής: katken85