Η Madonna και οι ορτανσίες: Μέρος 2ο

Η Madonna και οι ορτανσίες: Μέρος 2ο

Η Madonna αποφάσισε να υπερασπιστεί το μίσος της για τις ορτανσίες, με ένα βίντεο-απάντηση στο YouTube.

Φυσικά όλοι θυμάστε το σκηνικό μεταξύ της Madonna και του θαυμαστή που της προσέφερε ένα μπουκέτο ορτανσίες κατά τη συνέντευξη τύπου για τη νέα της ταινία στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, και την, κάπως αγενή, για να το θέσουμε κομψά, αντίδρασή της όταν αυτός έφυγε.

Η 53χρονη βασίλισσα της ποπ, όμως, δεν είναι τυχαία αυτή που είναι. Έτσι, μετά τον χαμό που έγινε όταν δημοσιεύθηκε το βίντεο που δείχνει τη Madonna να λέει –χωρίς να ξέρει πως τα μικρόφωνα είναι ακόμα ανοιχτά- «Μισώ τις ορτανσίες όσο τίποτα», η Madonna αποφάσισε να απαντήσει στους κατακριτές της με ένα βίντεο στο YouTube.

Υπό τους δραματικούς ήχους της μουσικής του Nino Rota για το soundtrack του «Νονού», και βιντεοσκοπημένη σε σκουρόχρωμο, σέπια φιλμ, σε στυλ βωβού κινηματογράφου, η Madonna κρατά στοργικά στης αγκαλιά της ένα μπουκέτο ορτανσίες και τις χαϊδεύει.

Στη πορεία, εμφανίζονται υπότιτλοι στο κάτω μέρος της οθόνης, με τα υποτιθέμενα απολογητικά λόγια της Madonna εκείνη τη στιγμή.

«Δεν έχετε ιδέα πόσες νύχτες έχω μείνει ξάγρυπνη, σκεπτόμενη το πόσο σας πλήγωσα», διαβάζουμε στο πρώτο σετ υποτίτλων.

«Οι λέξεις δεν είναι αρκετές για να σας εκφράσω το πόσο λυπάμαι για τον πόνο που σας προκάλεσα».

«Η καρδιά μου θα σπάσει από τη θλίψη. Πρέπει να με συγχωρέσετε, κάποια στιγμή».

«Αν μπορούσα να πάρω πίσω όσα είπα, θα το έκανα, αλλά δεν μπορώ. Άρα τι μου μένει να κάνω;», διερωτάται στο τέλος η Marge.

Και τότε, ξαφνικά, ακούγεται ο ήχος του δίσκου να σπάει και ο ρυθμός αλλάζει. Η Madonna πετά την ανθοδέσμη στο πάτωμα και την ποδοπατά, φωνάζοντας:

«Μου μένει το γεγονός πως εξακολουθώ να μισώ τις ορτανσίες! Και θα τις μισώ για πάντα! Ζούμε σε μια ελεύθερη χώρα, οπότε άντε γ******τε, μου αρέσουν τα τριαντάφυλλα!»

Και έπειτα, κλωτσά ότι έχει απομείνει από τις ορτανσίες και απομακρύνεται νευριασμένη από την κάμερα.

Δυστυχώς το βίντεο δεν είναι διαθέσιμο προς το παρόν, αλλά οι φωτογραφίες από τα καρέ σε βάζουν για τα καλά στο κλίμα. Γιατί, όπως είπαμε και πριν, δεν είναι τυχαίο που είναι η Madonna.