Άκης Πετρετζίκης: Το σπίτι του στην Αγία Παρασκευή, η προπόνηση του γιου & το σχόλιο για τον «Σασμό»

Άκης Πετρετζίκης: Το σπίτι του στην Αγία Παρασκευή, η προπόνηση του γιου & το σχόλιο για τον «Σασμό»

Σύσσωμη η τετραμελής οικογένεια βλέπει Σασμό. 

Μια όμορφη οικογένεια έχουν δημιουργήσει ο Άκης Πετρετζίκης και η σύζυγός του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, η οποία εδώ και λίγο καιρό μετρά και ένα νέο μέλος. Ο λόγος για τη νεογέννητη κόρη τους, η οποία ολοκλήρωσε την ευτυχία τους και έκανε τον σεφ να για δεύτερη φορά μπαμπά στις 17 Σεπτεμβρίου 2022.

https://www.instagram.com/p/ChEXc37M_ZI

«Σήμερα ήρθε στη ζωή η μικρουλίτσα μας! #❤️ Για ακόμα μία φορά η Κωνσταντίνα μου έκανε το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να ονειρευτώ! Αν και δεύτερη φορά μπαμπάς, θα ορκιζόμουν πως τα συναισθήματα είναι λες και έγινα πρώτη φορά μπαμπάκας! Μεγάλο θαυμασμό σε όλες τις γυναίκες για την υπερπροσπάθεια που κάνουν για να φέρουν στον κόσμο μια ζωούλα...», είχε γράψει στον λογαριασμό του στο Instagram ανεβάζοντας την πρώτη φωτογραφία του μωρού από το μαιευτήριο.

https://www.instagram.com/p/Cim1EP8MAY0

Ο «μεγάλος αδερφός» Αχιλλέας, είναι εδώ και καιρό το mini me του Άκη Πετρετζίκη, αφού τον συνοδεύει παντού: Από τα ψώνια του σούπερ μάρκετ, μέχρι τη δουλειά στο εστιατόριό του, ο μικρός είναι πολύ δραστήριος.

https://www.instagram.com/p/CY7DR0KANMt
https://www.instagram.com/p/CerOGxcMyop

Σε μια από τις αναφορές του στον γιο του, πριν ακόμη έρθει στον κόσμο η κόρη του, ο σεφ είχε πει σε ένα Instagram live του: «Καλησπέρα σε όλους, ελπίζω να είστε καλά. Να σας πω ότι εγώ είμαι πάρα πολύ καλά. Είμαι στα καλύτερά μου, γιατί έχω σπίτι ένα μικρό φιλαράκο καινούργιο που είναι φανταστικός. Και ανυπομονώ να γυρίσω σπίτι και να τον δω. Όπως κάθε μέρα. Και γενικά ανυπομονώ να πάω σπίτι και να μη φύγω από το σπίτι. Γιατί είναι εκεί πέρα ο μικρός. Αλλά δεν πειράζει, πρέπει και να δουλέψω. Γιατί αν δε δουλέψω, ο μικρός θα έχει προβλήματα. Οπότε πρέπει να έρθω στη δουλειά. Αλλά ανυπομονώ να γυρίσω σπίτι να δω τον μικρό».

Φυσικά με κάθε νέα του ανακάλυψη και κατόρθωμα, ο μικρός Αχιλλέας ξετρελαίνει ακόμη περισσότερο τους γονείς του που μένουν να θαυμάζουν κάθε βήμα του. Αυτή τη φορά ο δημοφιλής σεφ μοιράστηκε στο προφίλ του στο Instagram μερικά στιγμιότυπα του γιου του να ανεβαίνει τα σκαλιά. «Απογευματινή προπονησούλα» έγραψε χαρακτηριστικά.

Στα πλάνα αυτά έχουμε την ευκαιρία να δούμε ένα μέρος του σπιτιού της οικογένειας, το οποίο είναι διώροφο με εσωτερική ξύλινη σκάλα. Με αφορμή αυτό, είπαμε να ρίξουμε μια εκτενέστερη ματιά στο σπίτι του και να πάρουμε μια γεύση από τον χώρο της οικογένειας.

https://www.instagram.com/p/B-FqsXQgS4n
https://www.instagram.com/p/CTmx0GlszAL

Κάτι που σίγουρα κάνει η οικογένεια Πετρετζίκη στο σπίτι της λοιπόν, είναι να βλέπει «Σασμό». Η σειρά του Alpha σημειώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης, έχοντας χτίσει το δικό της φανατικό κοινό- κοινό στο οποίο ανήκει και ο σεφ. Μάλιστα, με πολλές δόσεις χιούμορ, έκανε ένα σχόλιο στα social media με αφορμή την κηδεία του Άγγελου, σε ένα από τα τελευταία επεισόδια, που συγκλόνισε το τηλεοπτικό κοινό.

Η σελίδα Τελεταί Μπούκουρας λοιπόν, με εξίσου χιουμοριστική διάθεση, δημοσίευσε στο Facebook μια ανάρτηση για την κηδεία του Άγγελου, η οποία έδωσε την απαραίτητη έμπνευση στον Άκη Πετρετζίκη προκειμένου να αφήσει το δικό του σχόλιο.

«Τι γίνεται πια σε αυτή τη σειρά», έγραψε ο διαχειριστής της σελίδας ανεβάζοντας τη φωτογραφία του Άγγελου από το φέρετρο.

«Όταν έχεις δουλειά εσύ, έχω και εγώ!», σχολίασε ο Άκης Πετρετζίκης προσθέτοντας το σχετικό link για τη συνταγή του για κόλλυβα.

«Άκη πρέπει να ενωθούμε», απάντησε το «Τελεταί Μπούκουρας», με τα σχόλια και των δύο να αποσπούν πάρα πολλά likes.