Η Κατερίνα Λέχου επιστρέφει στη τηλεόραση αλλά όχι ως Ελένη Πετράκη στο «Μία νύχτα του Αυγούστου»

Κατερίνα Μπούσιου
Η Κατερίνα Λέχου επιστρέφει στη τηλεόραση αλλά όχι ως Ελένη Πετράκη στο «Μία νύχτα του Αυγούστου»

Η αποκάλυψη της ηθοποιού για την επιστροφή της σε καθημερινή σειρά 11 χρόνια μετά το «Νησί». Η πορεία στην τηλεόραση και το νέο εγχείρημα της Κατερίνας Λέχου. 

Λόγω του sequel της σειράς «Το Νησί» και λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα του «Μία νύχτα του Αυγούστου», πολλοί υπέθεσαν ότι μετά τον Γιάννη Στάνκογλου, την Ευγενία Δημητροπούλου και τον Αλέξανδρο Λογοθέτη, οι σεναριογράφοι θα έβρισκαν έναν τρόπο για να επαναφέρουν την Κατερίνα Λέχου, έστω και για λίγο στη σειρά. Μόνο που η Κατερίνα Λέχου ετοιμάζεται να παίξει σε σειρά εποχής και σε διαφορετικό κανάλι που έχει σχέση με το ξεκίνημά της στην Tv.

https://www.instagram.com/p/CYKA51TIxlP

Η Βίκυ στο «Είσαι το ταίρι μου» στο «Ευτυχισμένοι μαζί»

Το 1992 η Κατερίνα Λέχουν κάνει το ντεμπούτο της στην τηλεόραση με την σειρά «Φιλενάδες» στον ΑΝΤ1. Αλλά δεν ήταν αυτός ο ρόλος που έκανε τον κόσμο να την αγαπήσει. Η Βίκυ από το «Είσαι το ταίρι μου», η Μαρία από το «Τζιβαέρι», η κυρία Μαυροτσούκαλου στο «Ευτυχισμένοι μαζί» και σίγουρα ο ρόλος της ως Ελένη Πετράκη στο πλευρό του Στέλιου Μάινα στο «Νησί», την έκαναν όχι μόνο να είναι αγαπητή, αλλά και να θεωρείται βασικό κεφάλαιο της τηλεοπτικής ιστορίας.

Η Κατερίνα Λέχου ποζάροντας με μαγιό και χωρίς μακιγιάζ δείχνει πως πρέπει να είσαι στο...«Νησί»

Στην σειρά βέβαια είχε απεβιώσει στην Σπιναλόγκα, για αυτό το λόγο δεν θα την δούμε και στο «Μία νύχτα του Αυγούστου» που είναι η συνέχειά του. Ούτε ως flashback όπως βλέπουμε για παράδειγμα την Ευγενία Δημητροπούλου. Η Κατερίνα Λέχου, αποκάλυψε χθες στην εκπομπή «Ό,τι αγαπώ» και στο πρώην τηλεοπτικό της ταίρι Γιάννη Μπέζο, πως επιστρέφει από την νέα χρονιά σε σειρά εποχής, αλλά χωρίς να αποκαλύψει (πριν υπογράψει) ποια θα είναι αυτή. Αλλά μας έδωσε αρκετά στοιχεία, ώστε να την καταλάβουμε.

Από όσα είπε όμως, πως πρόκειται για σειρά που αναφέρεται πριν το 1821, φωτογράφισε άθελα της, την νέα σειρά «Μάγισσα» με την Έλλη Τρίγγου και τον Αναστάση Ροιλό για τον ΑΝΤ1, που υπογράφει το συγγραφικό δίδυμο των Άγριων Μελισσών, η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης. Αν συμβεί αυτό, θα έχουμε ένα πολύ δυνατό καστ. Η Κατερίνα πάντως για να είναι καλυμμένη, δήλωσε πως αν δεν υπογράψει το συμβόλαιό της και δεν κάνει το πρώτο της γύρισμα δεν θα το αποκαλύψει.

https://www.instagram.com/p/COGF_yPllto

Η Κατερίνα τα τελευταία χρόνια είχε συμμετάσχει και ως guest στην «Πέτα τη φριτέζα» αλλά και στο ιδιαίτερο ψυχολογικό θρίλερ «42ο» της Cosmote.