Στραβός και ύπουλος ο Ρουβάς; Η γλωσσολόγος του Voice που έκανε τον Σάκη να μιλήσει για τα Γιαννιτσά

Στραβός και ύπουλος ο Ρουβάς; Η γλωσσολόγος του Voice που έκανε τον Σάκη να μιλήσει για τα Γιαννιτσά

Η θητεία του Σάκη Ρουβά στα Γιαννιτσά, η γλωσσολόγος που τρέλανε τον Σάκη και η προέλευση της λέξης Ρουβά!

Ακόμα μία χρονιά για το Voice ξεκίνησε δυναμικά και φέτος με τις blind ausitions να έχουν ξεκινήσει και με τη σύσταση της κριτικής επιτροπής να παραμένει ίδια με πέρσι.

Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου, Πάνος Μουζουράκης και Κωνσταντίνος Αργυρός διεκδικούν τους παίκτες με τους οποίους θα προχωρήσουν στο talent show με σκοπό να βρεθεί η επόμενη φωνή της Ελλάδας.

Η γλωσσολόγος που ξετρέλανε τον Σάκη

Μια ξεχωριστή παίκτρια μπήκε στην ομάδα του Σάκη, αφού πρώτα τον έκανε άνω- κάτω. Μιλάμε για την γλωσσολόγο Σωσώ Ταφίλη, από την οποία ο Σάκης ήθελε να μάθει την προέλευση του επωνύμου του.

Ο Σωσώ, εξήγησε πως το Ρουβάς είναι Στερεοελλαδίτικο, από το ριβό, αλλά και ρουβός που σημαίνει στραβός και ύπουλος με την Έλενα Παπαρίζου να μπαίνει στην κουβέντα και να τονίζει πως ως η πιο παλιά φίλη του Σάκη, η ερμηνεία αυτή δεν του ταιριάζει.

Στην ερμηνεία αυτή ο Σάκης έμεινε άναυδος και εξήγησε πως τα δισύλλαβα που έχουν τον τόνο στη λήγουσα, έχουν καταγωγή από την Ήπειρο αλλά η Σωσώ μίλησε για ιδίωμα με τον Σάκη να επιστρέφει τονίζοντας πως ξέρει ότι η λέξη σημαίνει τον βαρύ, χωρίς πάλι να πείσει την παίκτρια.

Ο Σάκης θυμήθηκε τη θητεία του στον στρατό

Πάντως, η ταλαντούχα Ταφίλη από τα Γιαννιτσά, έκανε τον Σάκη να θυμηθεί μέχρι και τη στρατιωτική του θητεία στην περιοχή, με σκοπό να την πείσει να έρθει στην ομάδα του, κάτι που τελικά συνέβη.

Ο Σάκης εξήγησε πως πέρασε στα Γιαννιτσά οκτώ μήνες, με την Σωσώ να μην γνωρίζει το γεγονός, κάτι που άφησε άφωνο τον Ρουβά.

Ο τραγουδιστής θυμήθηκε πάντως με νοσταλγία τη θητεία στο 501 μηχανοκίνητο τάγμα πεζικού, στο οποίο βρέθηκε το 1995, με την παίκτρια του Voice να εξομολογείται πως τη χρονιά εκείνη γεννήθηκε.

https://www.instagram.com/p/Cjh1gfZMNOt

Κάπου εκεί μπήκε στην κουβέντα ο πάντα σαρωτικός Πάνος μουζουράκης, ο οποίος έκανε χιούμορ τονίζοντας πως μιλάμε για το χαμένο πέμπτο παιδί του Ρουβά! Πάντως, η στρατιωτική θητεία του Σάκη, είχε γίνει θέμα συζήτησης στα περιοδικά της εποχής.

royvas.jpg