Η Χαρά Παππά του GNTM έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση της και οι φωτογραφίες μιλούν μόνες τους

Η Χαρά Παππά του GNTM έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση της και οι φωτογραφίες μιλούν μόνες τους

Η Χαρά Παππά, η παίκτρια του GNTM που έγινε γνωστή από τη σχέση με τον Μπουράκ Χακί, όχι μόνο είναι ερωτευμένη αλλά έκανε και το επόμενο βήμα στη σχέση με τον αγαπημένο της.

Η Χαρά Παππά, ένα από τα κορίτσια που ξεχώρισαν στο GNTM 2 τόσο από τις auditions μιας και είχε ήδη γίνει γνωστή η σχέση της με τον Μπουράκ Χακί όσο και αργότερα ως παίκτρια, μιας και το μοντέλο είχε καταφέρει να ξαφνιάσει ευχάριστα τους κριτές και να φτάσει σχεδόν μια ανάσα από τον τελικό.

Το GNTM αποτελεί πια παρελθόν για την Χαρά όπως και ο δεσμός με τον Τούρκο ηθοποιό και η Παππά έχει προχωρήσει πια στην προσωπική ζωή της μιας και το τελευταίο διάστημα είναι σε σχέση με τον Στέφανο Τσαγκαράκη.

harapappa_2946097367703134826.jpg

Το πρώτο βήμα στον δεσμό του ζευγαριού είχε γίνει όταν τα δύο παιδιά είχαν αρχίσει να μένουν ο ένας στο σπίτι του άλλου αλλά χτες βράδυ, έγινε και η επίσημη νέα αρχή στη σχέση της πρώην παίκτριας του GNTM.

harapappa_2945882702897256553.jpg

Η Χαρά έδειξε μέσα από stories της στο Instagram τη διαδικασία μετακόμισης από το παλιό της σπίτι στο νέο, ενώ ο αγαπημένος της μας έδειξε πώς πέρασαν το πρώτο βράδυ στο νέο σπίτι, βλέποντας την πρώτη σεζόν της σειράς Grey’s Anatomy.

Μιλώντας για την πρώην και τη νυν σχέση της η Παππά είχε πει χαρακτηριστικά:

«Η πρώην σχέση μου είναι πολύ παλιά και δεν πρέπει να αναφέρεται γιατί δεν είναι ωραίο για τη νέα μου σχέση. Δεν την κρατάω μακριά από τα φώτα αλλά δεν κάνω κάτι για την δείξω και να την κρύψω, είμαι αυθόρμητος άνθρωπος! Πάντως είμαι ευτυχισμένη», είχε τονίσει μέσα στο καλοκαίρι η Χαρά Παππά.

Η μάχη με την κατάθλιψη

Και πραγματικά η Χαρά είναι ένας πολύ αυθόρμητος άνθρωπος που μιλάει ανοιχτά για όλα του τα προβλήματα. Πρόσφατα, είχε αναφερθεί στη μάχη που έδινε καθημερινά με την κατάθλιψη, τονίζοντας:

«Πιστεύω πως κάθε άνθρωπος που παλεύει με κάτι μέσα του έχει τεράστια δύναμη! Η διάθεσή μου είναι ελεγχόμενη τον τελευταίο καιρό… το άγχος είναι που με βασανίζει παραπάνω! Ιδίως τώρα το καλοκαίρι που δεν είχα κάτι να με αγχώνει όντως μέσα στην ημέρα και παρόλα αυτά ξυπνούσα απότομα με ένα βάρος στο στήθος σαν να έχω ξεχάσει κάτι να κάνω… Και με έχει κουράσει πολύ που τα τελευταία 12 χρόνια της ζωής μου ξυπνώ έτσι το πρωί… Αυτό είναι το χειρότερο κομμάτι», είχε πει χαρακτηριστικά!