Ο Johnny Depp άλλαξε look - Πόσο γρήγορα θα τον καταλάβαινες αν εμφανιζόταν έτσι μπροστά σου;

Νατάσσα Σχοινά
Ο Johnny Depp άλλαξε look - Πόσο γρήγορα θα τον καταλάβαινες αν εμφανιζόταν έτσι μπροστά σου;
Ο Johnny Depp στη δίκη με την Amber Heard

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός αποφάσισε πως ήρθε η ώρα για μία αλλαγή και σου παίρνει μερικά δευτερόλεπτα για να τον καταλάβεις.

Δεν μπορείς να πεις ότι ο Johnny Depp πέρασε και λίγα τα τελευταία έξι χρόνια με το όνομά του να βάλλεται υπό τις κατηγορίες της πρώην συζύγου του, Amber Heard, ότι την κακοποιούσε ψυχολογικά, σωματικά και σεξουαλικά κατά τη διάρκεια της κοινής τους πορείας. Οπότε, το να τον βλέπεις να έχει επιστρέψει σιγά-σιγά στα κοινά μετά τη δικαίωσή του και να μην έχει ενδοιασμούς στο να βγαίνει έξω, να τραγουδάει, να κάνει γυρίσματα και να γνωρίζει τους φανς του είναι πολύ εξιλεωτικό.

Η νέα εμφάνιση του Johnny Depp

Πρόσφατα, ωστόσο, ο 59χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη και στο Capitol Theatre για να ποζάρει με τους φανς του και να τραβήξει φωτογραφίες πριν το σόου του με τον Jeff Beck. Τους πλησίασε, λοιπόν, αλλά εκείνοι εξεπλάγησαν καθώς ο σταρ των Πειρατών της Καραϊβικής έχει υιοθετήσει πλέον ένα εντελώς διαφορετικό look από τα συνηθισμένα του.

Ο Johnny είπε να ξυρίσει εντελώς το μούσι και το μουστάκι του, ενώ τα μαλλιά του τα είχε αφήσει ανέμελα στο ύψος των ώμων. Το όλο look έμοιαζε περισσότερο με τον Ozzy Osbourne παρά με τον ηθοποιό που υποδύθηκε τον Jack Sparrow. Φυσικά, αυτό δεν απέτρεψε ούτε στο ελάχιστο το κοινό από το να ενθουσιαστεί όπως είθισται, αλλά η αλλαγή έγινε αντιληπτή.

Το ντουέτο του Johnny Depp με τον Jeff Beck

Ο Johnny Depp και ο 78χρονος μουσικός Jeff Beck ξεκίνησαν την περιοδεία τους στην Αμερική στις 23 Σεπτεμβρίου στο Τέξας και θα συνεχίσουν μέχρι τις 12 Νοεμβρίου ολοκληρώνοντας τις εμφανίσεις τους στο Reno στη Nevada.

Το ντουέτο τους τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως όταν συναντήθηκε την ώρα που ακόμη ο ηθοποιός βρισκόταν εν αναμονή της απόφασης του δικαστηρίου για την υπόθεση της Heard που τελικά ολοκληρώθηκε την 1η Ιουνίου. Έκτοτε, οι δύο καλλιτέχνες έχουν πραγματοποιήσει πολλές εμφανίσεις και έχουν κυκλοφορήσει και ένα άλμπουμ με τον τίτλο «18» στις 15 Ιουλίου.

https://www.instagram.com/p/CgCDJD1AFsP

Η Amber Heard στο ενδιάμεσο προσπάθησε να ασκήσει έφεση και να απορριφθεί η απόφαση του δικαστηρίου, αλλά αυτή απορρίφθηκε.