The Idol: Η Lily-Rose Depp στη νέα σειρά του HBO και τα teaser είναι τολμηρά

Νατάσσα Σχοινά
The Idol: Η Lily-Rose Depp στη νέα σειρά του HBO και τα teaser είναι τολμηρά

Η πρώτη τηλεοπτική σειρα στην οποία συμμετέχει η κόρη του Johnny Depp συνοδεύεται από τολμηρές σκηνές στο πλευρό του The Weeknd.

Αυτούς τους μήνες, ο Johnny Depp ήταν που έστρεψε όλα τα βλέμματα πάνω του με την πολύκροτη δίκη του με την πρώην σύζυγό του, Amber Heard, την οποία κατηγόρησε για συκοφαντική δυσφήμιση και νίκησε. Δεν είναι, όμως, μόνο ο 59χρονος ηθοποιός που απασχολεί τη δημοσιότητα από τα μέλη της οικογένειάς του.

Η 23χρονη κόρη του, Lily-Rose Depp, είναι και αυτή ηθοποιός και ήδη έχει συμμετάσχει σε μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές. Το 2019, για παράδειγμα, την είδαμε στην ταινία του Netflix «The King», όπου υποδύθηκε την Catherine και έπαιξε στο πλευρό του Timothée Chalamet.

Η υπόθεση της σειράς και ο χαρακτήρας της Lily-Rose Depp

Τώρα, η Lily-Rose θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του HBO «The Idol» και θα υποδυθεί την Jocelyn, μία τραγουδίστρια της pop που ερωτεύεται έναν ιδιοκτήτη κλαμπ, ο οποίος είναι και αρχηγός αίρεσης.

Το The Idol σηματοδοτεί την πρώτη τηλεοπτική σειρά της Lily-Rose Depp και φαίνεται πως η ιστορία αλλά και ο χαρακτήρας που υποδύεται την έχουν ενθουσιάσει.

the_idol_lily_rose_depp_hbo3.jpg

«Όσο περισσότερα μαθαίνω για την ιστορία και για τον χαρακτήρα, τόσο περισσότερο αναπτύσσεται ένα ιδιαίτερο συναίσθημα για αυτό. Η ομάδα γύρω μου είναι απίστευτη και είμαι σε πραγματικά εξαιρετικά χέρια. Δεν έχω κάνει ποτέ ξανά σειρά και δεν έχω ποτέ παραμείνει σε έναν χαρακτήρα για τόσο πολύ, οπότε είμαι έτοιμη για αυτήν την πρόκληση», είπε η ηθοποιός στο Wonderland τον Μάρτιο του 2022.

Εκτός από την Depp, στο cast βρίσκονται οι: The Weeknd, Dan Levy, Troye Sivan, Suzanna Son, Zachary Quinto και Jane Adams.

Έχουν κυκλοφορήσει τρία teaser μέχρι στιγμής για τη σειρά και είναι το ένα πιο τολμηρό από το άλλο.

Η σειρά ήταν προγραμματισμένη να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2022, αλλά τελικά αυτή μεταφέρθηκε για το 2023.