Απατεώνες προσποιούνται πως είναι ο Johnny Depp, αλλά εκείνος το κατάλαβε και έκανε κίνηση ματ

Νατάσσα Σχοινά
Απατεώνες προσποιούνται πως είναι ο Johnny Depp, αλλά εκείνος το κατάλαβε και έκανε κίνηση ματ

O Johnny Depp στην πρεμιέρα της ταινίας "Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales" το 2017

2017 Invision

Καιροσκόποι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τους φανς του ηθοποιού και, φυσικά, μόλις το αντιλήφθηκε, δεν το άφησε έτσι.

Ο Johnny Depp βρέθηκε περισσότερο από ποτέ στη δημοσιότητα αυτήν τη χρονιά με την περιβόητη δίκη του με την Amber Heard. Η πρώην σύζυγός του τον κατηγορούσε επί 6 χρόνια ότι την κακοποίησε ψυχολογικά, σωματικά και σεξουαλικά και ο ηθοποιός τής έκανε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, την οποία και τελικά κέρδισε.

Πολλά ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της δίκης και αφορούσαν και στις δύο πλευρές. Η σχέση τους, μέσα από τις ηχογραφήσεις τόσο του ενός όσο και του άλλου, ακούγεται πέρα για πέρα τοξική, όμως, η 36χρονη Heard δεν είχε αρκετές αποδείξεις για να υποστηρίξει τα λεγόμενά της, σε αντίθεση με τον 59χρονο Depp.

Η δίκη παρακολουθήθηκε από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλον τον κόσμο που ήθελαν να μάθουν περισσότερα για το πρώην ζευγάρι, ενώ τα social media, όσο περνούσαν οι μέρες, τόσο περισσότερο τάσσονταν με τον κινηματογραφικό Jack Sparrow, ένα γεγονός που αναζωπύρωσε το ενδιαφέρον του πλανήτη για εκείνον.

Η διαδικτυακή απάτη και η απάντηση του Johnny Depp

Επειδή πάντα υπάρχουν καιροσκόποι που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν καταστάσεις, ο λογαριασμός του Johnny στο Instagram ενημέρωσε το κοινό του πως απατεώνες προσπαθούν να βγάλουν χρήματα σε βάρος των φανς του Depp, υποδυόμενοι είτε πως είναι εκείνος είτε πως είναι κάποιοι από την ομάδα του.

Αυτό έγινε αντιληπτό από την ίδιο τον ηθοποιό και την ομάδα του και, φυσικά, αποφάσισαν να δράσουν γρήγορα με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Έγραψαν ένα πολύ αναλυτικό κείμενο στον λογαριασμό του στο Instagram, δηλαδή στο σημείο όπου σίγουρα θα δει ένας φαν του.

johnny_depp_apati.jpg

«Έχουμε αντιληφθεί ότι συνεχίζουν να υπάρχουν απατεώνες που προσποιούνται πως είναι ο Johnny ή κάποιοι από την ομάδα μου, προσφέροντας συναντήσεις και υποσχόμενοι χρόνο μαζί του, συχνά για αμοιβή.

Κάποιες από αυτές τις προσπάθειες μοιάζουν πειστικές, για παράδειγμα μιμούμενοι ψηφιακά τη φωνή του και χρησιμοποιώντας άλλους τρόπους επικοινωνίας που μοιάζουν αυθεντικοί.

Να ξέρετε ότι είναι απάτες. Δεν είναι ο Johnny και κανείς άλλος από την ομάδα του. Αυτοί οι άνθρωποι είναι εγκληματίες που προσπαθούν να βγάλουν χρήματα από ευάλωτους, καλούς ανθρώπους. Αν ξέρετε ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει ή αν έχετε στοχοποιηθεί εσείς οι ίδιοι, παρακαλώ αναφέρετέ το στις online ομάδες εξαπάτησης στις τοπικές μονάδες αστυνομίας.

Υπενθυμίζουμε ότι αυτά και μόνο είναι τα social media του Johnny.

INSTAGRAM: @johnnydepp

ΤΙΚΤΟΚ: @johnnydepp

FACEBOOK: @johnnydepp

DISCORD: @johnnyDepp0854

Επιπλέον, ο Johnny δεν επικοινωνεί με τους θαυμαστές του μέσω email, fan sites, WhatsApp, Signal, Telegram, μήνυμα ή τηλεφωνικές κλήσεις. Αν κάποιος επικοινωνεί με εσάς από εκεί, δυστυχώς είναι απάτη.

Μείνετε ασφαλείς και, σας παρακαλούμε, μην πέφτετε στην παγίδα αυτών των απατεώνων.

(Ευχόμαστε) τα καλύτερα,

Η ομάδα του JD», έγραψε η ομάδα του.

Στην παρούσα φάση, ο Johnny Depp ασχολείται με τα γυρίσματα της νέας του ταινίας, Jeanne du Barry, ενώ έχει εντυπωσιάσει το κοινό με τους πίνακές του που εξέθεσε στο Castle Fine Art στη Μεγάλη Βρετανία.

https://www.instagram.com/p/CgjUNTfsbZt

Πρώτα ηθοποιός, έπειτα ζωγράφος - Οι πίνακες του Johnny Depp απέφεραν 3,5 εκ. ευρώ σε μερικές ώρες