Ο «κλώνος» του Johnny Depp εξαπάτησε ηλικιωμένη και της έκλεψε 40.000 δολάρια

Ο «κλώνος» του Johnny Depp εξαπάτησε ηλικιωμένη και της έκλεψε 40.000 δολάρια
Copyright The Associated Press All rights Reserved 2022

Ο απατεώνας παρίστανε τον διάσημο ηθοποιό και ζητούσε χρήματα με αφορμή την πολύκροτη δίκη με την Amber Heard.

Στα καλύτερά του είναι ο Johnny Depp μετά την τελική ετυμηγορία στη δίκη με την πρώην σύζυγό του, Amber Heard. Ο 58χρονος σταρ της μεγάλης οθόνης δικαιώθηκε ομόφωνα και αναμένεται να λάβει ως αποζημίωση 15 εκατομμύρια δολάρια.

Ο ηθοποιός έχει πραγματοποιήσει δυναμικό comeback στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ παράλληλα προετοιμάζει τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα. Αυτό που σίγουρα δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ο Depp είναι πως στην άλλη άκρη της Γης απατεώνας θα παρίστανε εκείνον με στόχο να αποσπάσει χρήματα.

Απατεώνας παρίστανε τον Johnny Depp και απέσπασε μεγάλα χρηματικά ποσά

Η φαντασία των κακοποιών δεν σταματά να μας εκπλήσσει αφού επιτήδειοι στη Βραζιλία παρίσταναν τον Johnny Depp με στόχο να αποσπάσουν μεγάλα χρηματικά ποσά από ανυποψίαστες γυναίκες. Μια 61χρονη συνταξιούχος έπεσε θύμα ενός απαετώνα που προσποιούταν ότι είναι ο ηθοποιός και της έκλεψε 200 χιλιάδες Ρεάλ Βραζιλίας (40 χιλιάδες δολάρια). Η απάτη έλαβε χώρα στο Οsasco του São Paulo.

O Johnny Depp επιστρέφει στον κινηματογράφο ως «βασιλιάς» μετά τη δικαίωσή του. Γιατί έπρεπε

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της 61χρονης, οι συζητήσεις τους λάμβαναν χώρα στο διαδίκτυο και αρχικά περιορίζονταν σε θέματα της καθημερινότητας. Ωστόσο, λίγο καιρό αργότερα ο «Johnny Depp» ξεκίνησε να της ζητά χρήματα για να τακτοποιήσει κάποιες δικαστικές υποθέσεις στις οποίες ενεπλάκη. Η ιστορία αυτή εξελισσόταν παράλληλα με τη δικαστική διαμάχη του ηθοποιού με την Amber Heard.

«Ενώ της διηγούταν την θλιβερή αυτή ιστορία για την περιουσία του και τα χρήματα που χρειαζόταν, ξεκίνησε ένα ειδύλλιο μεταξύ τους. Έλεγε πως μόλις τελειώσει η δικαστική διαμάχη, θα την πήγαινε κάπου να ζήσουνε μαζί», δήλωσε η δικηγόρος του θύματος, Eduarda Tosi.

«Η πανδημία συνέβαλε στο να πιστεύει κάθε ψέμα που έλεγε ο απατεώνας, δεδομένου του συναισθηματικού σοκ που βίωσε. Απλώς έψαχνε για μια διέξοδο ή μια αλλαγή ζωής», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τη μήνυση, η συνταξιούχος υποβλήθηκε ακόμη και σε πλαστική επέμβαση πιστεύοντας ότι θα ζούσε στο Los Angeles με τον γνωστό ηθοποιό. Αξίζει να σημειωθεί ότι πούλησε ένα αυτοκίνητο και ένα σπίτι για να βοηθήσει τον απατεώνα. Οι συζητήσεις μαζί του έληξαν, όταν ο γιος της 61χρονης αντιλήφθηκε ότι έλειπαν μεγάλα ποσά από τους λογαριασμούς της και αναζήτησε την αλήθεια.

Η δικαίωση του Johnny Depp στη δίκη με την Amber Heard

Έξι ολόκληρες εβδομάδες, αμέτρητες καταθέσεις και εξετάσεις στοιχείων χρειάστηκαν για να πειστούν οι ένορκοι και να καταλήξουν ομόφωνα στην απόφαση της δίκης Depp-Heard. Το δικαστήριο δικαίωσε τον Johnny Depp, με την τελική ετυμηγορία να ανακοινώνεται την Τετάρτη 1 Ιουνίου.

Ο διάσημος ηθοποιός απέδειξε περίτρανα ότι η πρώην σύζυγός του τον δυσφήμησε επί σκοπού στο κείμενο που έγραψε το 2018 η Washington Post και ανέφερε πως η Heard ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

«6 χρόνια πριν, η ζωή μου, η ζωή των παιδιών μου, η ζωή των ανθρώπων που βρίσκονταν πιο κοντά μου κι επίσης, η ζωή των ανθρώπων που για πολλά, πολλά χρόνια με υποστήριζαν και πίστευαν σε μένα άλλαξε για πάντα. Όλα μέσα σε μία στιγμή. Ψευδείς, πολύ σοβαρές και εγκληματικές κατηγορίες μου αποδόθηκαν μέσω των media, που πυροδότησαν ένα ατέλειωτο μπαράζ περιεχομένου γεμάτου μίσους, παρόλο που ποτέ δεν μου ασκήθηκε δίωξη. Είχαν ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσα σε ένα nanosecond και είχαν μία σεισμική επιρροή στη δουλειά και την καριέρα μου. χρόνια αργότερα, το δικαστήριο μου έδωσε πίσω τη ζωή μου», έγραψε με αφοπλιστική ειλικρίνεια τον Ιούνιο ο Johnny Depp.

Πηγή κεντρικής: apimages.com