Ο μεγαλύτερος φόβος της Kim Kardashian μόλις επιβεβαιώθηκε και ζητά βοήθεια για την ασφάλειά της

Ο μεγαλύτερος φόβος της Kim Kardashian μόλις επιβεβαιώθηκε και ζητά βοήθεια για την ασφάλειά της

Προσέλαβε security για να προστατέψουν την οικογένειά της. Το παρελθόν της Κardashian δεν την αφήνει να ηρεμήσει. 

Μετά το διαζύγιο της με τον Kayne West, η γνωστή influencer και τηλεπερσόνα, δεν πέρασε και τόσο ευχάριστα τη ζωή της. Ο πρώην σύζυγος και πατέρας των 4 παιδιών της, ευθύνεται κυρίως για αυτό. Και με μία κίνησή του, ανάγκασε την Κim Kardashian, να πάρει μέτρα για να προστατέψει την ίδια και την οικογένειά της.

https://www.instagram.com/p/CjMz-77Mboc

Σε διαμάχη για το σχολείο των παιδιών τους

Λόγω της δημοφιλίας της και της αναγνωρισιμότητάς της, όλη η οικογένεια των Kardashians, τα τελευταία χρόνια έχει πάρει έξτρα μέτρα για την ασφάλειά τους. Όμως η Kim αναγκάστηκε τις τελευταίες ημέρες να πάρει ακόμη περισσότερα, για να προστατέψει κυρίως τα παιδιά της, όπως αναφέρει η Page Six.

Αφορμή στάθηκε ένα post του πατέρα τους Kayne, ο οποίος γνωστοποίησε το σχολείο στο οποίο πηγαίνουν τα δύο μεγαλύτερα παιδιά τους, η 9χρονη North και η 6χρονη Saint. H Kim προσέλαβε ειδικούς σωματοφύλακες, που είναι παρόντες δίπλα στην αίθουσα που μαθητεύουν τα παιδιά της, όχι γιατί κινδυνεύουν από τον πατέρα τους, αλλά για παν ενδεχόμενο, από την υποψία πως κάποιος θα θελήσει να εκμεταλλευτεί την πληροφορία και να τους κάνει κακό.

Εδώ και μερικούς μήνες το ζευγάρι είχε συζητήσει για την μόρφωση των παιδιών τους και είχαν καταλήξει σε συμφωνία. Όμως ο West μετά την ίδρυση ενός ιδιωτικού σχολείου, του Donda Academy, πρότεινε τα παιδιά του, να πηγαίνουν τις μισές ημέρες στο παλιό σχολείο τους και τις υπόλοιπες στο δικό του, το οποίο σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ξεφεύγει από τις συνηθισμένες εκπαιδευτικές μεθόδους. Θεωρούσε πως το σχολείο που πηγαίνουν τα παιδιά του, δεν τους προσφέρει κάτι ιδιαίτερο και είναι ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα που απλά όλοι οι celebrities πηγαίνουν τα παιδιά τους.

https://www.instagram.com/p/CiZDJ2VLcWA

«Προς το παρόν έχω συμβιβαστεί. Αλλά δεν είμαι άνθρωπος που συμβιβάζεται» δήλωσε ο Kayne, αφήνοντας υπόνοιες πως δεν έληξε εδώ το ζήτημα και θα επιμείνει στην άποψή του. Βασικά ο στόχος του από ότι καταλαβαίνουμε είναι να μην αφήνει σε ησυχία την πρώην σύζυγό του και διαρκώς να ανοίγει νέα πεδία διαφωνιών.

Photo credits Instagram @kimkardashian