H Kim Kardashian δεν θέλει κανένα μετά τον Pete και ο πρώην Kanye σε τρυφερή συνάντηση με την Shyak

Πατούλια Κατερίνα
H Kim Kardashian δεν θέλει κανένα μετά τον Pete και ο πρώην Kanye σε τρυφερή συνάντηση με την Shyak

Kim Kardashian και Kanye West έχουν βρει μια ισορροπία στη μεταξύ τους σχέση και ο καθένας τραβάει τον δικό του δρόμο στην προσωπική του ζωή!

Η Kim Kardashian δηλώνει μόνη και δεν έχει καμία μα καμία διάθεση να ερωτευτεί ξανά, τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον.

Στην πρόσφατη εμφάνιση της 41χρονης στην εκπομπή Live with Kelly and Ryan, η Kim ρωτήθηκε για το πώς φαντάζεται τον άντρα που θα έχει στο πλευρό της και η ίδια αποκάλυψε πως δεν θέλει κανέναν άντρα, τουλάχιστον προς το παρόν:

Η Κιμ θέλει να μείνει μόνη

«Δεν ψάχνω για τίποτα, θέλω να μείνω μόνη και να τελειώσω τη σχολή νομικής και να επικεντρωθώ στα παιδιά μου», τόνισε η Kim η οποία προσπάθησε να ανακατασκευάσει τη δήλωση που έκανε τον Αύγουστο και στην οποία είχε πει πως βλέπει τον εαυτό της δίπλα σε έναν επιστήμονα, έναν γιατρό, έναν βιοχημικό ή έναν δικηγόρο.

Μιλώντας για τη δήλωση αυτή στην Kelly Ripa, η Kim τόνισε πως τότε που έκανε αυτή τη δήλωση, την είχαν προσεγγίσει άντρες από τα πεδία αυτά.

Kim θέλει να μείνει μόνη, Kanye ψάχνει μοντέλο

Η Kim Kardashian χώρισε πρόσφατα από τον Pete Davidson μετά από 9 μήνες σχέσης και ήταν η πρώτη μεγάλη σχέση της 41χρονης μετά το διαζύγιο από τον Kanye West. Η Ripa είπε πάντως στην Kim πως θα πρέπει να βρει έναν τιτάνα γιατί μια τέτοια γυναίκα είναι κι αυτή και έναν τέτοιο άντρα χρειάζεται.

Όσο για τον Kanye West, ευτυχώς τα πράγματα είναι καλύτερα ανάμεσα στον 45χρονο και την Kim, μετά το ηχηρό διαζύγιο ύστερα από 7 χρόνια γάμου και την απόκτηση τεσσάρων παιδιών.

Στο διάστημα του διαζυγίου, η Kim είχε εξομολογηθεί πως ήθελε να έχει μια σχέση με την οποία θα ευχαριστιέται τα μικρά πράγματα!

Ο Kanye West από την άλλη, εντοπίστηκε στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, στα παρασκήνια του σόου του οίκου Burberry με τη δική του πρώην Irina Shayk.

Ο Kanye και η 36χρονη είχαν έναν σύντομο δεσμό και φαίνεται πως χώρισαν πολύ φιλικά με τον West να είναι εκείνος που τράβηξε στην αγκαλιά του την Irina, την οποία οι φήμες θέλουν να έχει σμίξει ξανά με τον πατέρα του παιδιού της Bradley Cooper.

Από την άλλη, οι φήμες θέλουν τον ράπερ να έχει έρθει κοντά με το μοντέλο Candice Swanepoel, το τρίτο μοντέλο το οποίο συνδέεται με τον Kanye μετά το διαζύγιο, ακολουθώντας την Julia Fox και την Irina.