Όλοι μιλούσαν για νέα πλαστική αλλά η Khloé Kardashian μίλησε για τον όγκο στο πρόσωπό της

Όλοι μιλούσαν για νέα πλαστική αλλά η Khloé Kardashian μίλησε για τον όγκο στο πρόσωπό της
Copyright 2019 The Associated Press. All rights reserved.

Το σημάδι στο πρόσωπο της Khloe Kardashian  έκανε τους fans της να πιστέψουν ότι έκανε κάποια αισθητική επέμβαση αλλά η αλήθεια ήταν άλλη.

H 38χρονη Khloé Kardashian έχει περάσει μια χρονιά με μεγάλες λύπες αλλά και με τη μεγαλύτερη χαρά, τον ερχομό του γιου της τον οποίο απέκτησε μέσω παρένθετης με τον Tristan Thompson και προτού ξεσπάσει το σκάνδαλο με το παιδί που απέκτησε ο μπασκετμπολίστας από άλλη γυναίκα.

H αποκάλυψη για τον όγκο

Η Khloé εμφανίστηκε πρόσφατα με ένα μεγάλο τσιρότο στο πρόσωπο και όλοι άρχισαν να μιλούν για νέα αισθητική επέμβαση αλλά η αλήθεια ήταν πιο σκοτεινή. Η 38χρονη έφτασε στο σημείο να μιλήσει η ίδια για τον όγκο στο πρόσωπό της:

«Βλέπω πολλές ιστορίες να μιλούν για το τσιρότο στο πρόσωπό μου. Υπήρξε ένας μικρός όγκος. Αρχικά νόμιζα πως ήταν κάτι μικρό, ένα σπυράκι», τόνισε η Khloe και αποκάλυψε πως μετά από 2 βιοψίες και συνεδρία με δύο δερματολόγους, έπρεπε να προχωρήσει άμεσα σε χειρουργείο για απομάκρυνση του όγκου ο οποίος είναι όπως της είπαν οι γιατροί, πολύ σπάνιο για την ηλικία της.

«Τα αποτελέσματα φαίνονται καθαρά και προχωράμε στην διαδικασία επούλωσης. Θα συνεχίσετε να βλέπετε τις γάζες και όταν θα μου το επιτρέψουν θα δείτε και την ουλή, μέχρι τότε θα με βλέπετε με αυτά τα τσιρότα στο πρόσωπο», τόνισε η Khloé που έσπευσε να υπενθυμίσει σε όλους να πηγαίνουν να εξετάζονται τακτικά.

Η Khloé αποκάλυψε μάλιστα πως είχε ένα μελάνωμα στην πλάτη όταν ήταν 19 το οποίο και αφαίρεσε και από τότε οι γιατροί της τόνισαν πως πρέπει πάντα να εξετάζεται:

«Ήμουν τυχερή, έχω απλά μια ουλή και μια ιστορία να λέω, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο τυχεροί και θα είμαι ευγνώμων».

Η πρώτη φωτογραφία της Khloé με το νεογέννητο γιο της

Η Khloé κράτησε καλά φυλαγμένο το μυστικό του δεύτερου παιδιού της. Μόλις τον Ιούλιο ένας εκπρόσωπός της επιβεβαίωσε τα νέα ότι η True Thompson θα αποκτήσει αδερφάκι.

Το δεύτερο παιδί της Khloé γεννήθηκε στις 28 Ιουλίου 2022 στο Los Angeles, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το reality ριάλιτι των Kardashians έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τετάρτης (21/09) και μετέδωσε αποκλειστικά πλάνα μέσα από το μαιευτήριο.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η Τrue θα έχει έναν αδερφό που συνελήφθη το Νοέμβριο. Η Khloé είναι απίστευτα ευγνώμων στην εξαιρετική παρένθετη μητέρα για μια τόσο όμορφη ευλογία. Θα θέλαμε να ζητήσουμε καλοσύνη και ιδιωτικότητα, ώστε η Khloé να μπορεί να επικεντρωθεί στην οικογένειά της», είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος.

Σε επεισόδιο του Keeping Up with Khloe & Tristan, το ζευγάρι μίλησε για την έλευση του μωρού, του οποίου η διαδικασία της γονιμοποίησης έγινε τον Νοέμβριο του 2021, δηλαδή πριν το σκάνδαλο με το τρίτο παιδί του Tristan που οδήγησε στον χωρισμό από την Khloe.

«Η Khloé και ο Tristan συμφώνησαν ότι η Khloe θα έχει την αποκλειστική νομική και φυσική επιμέλεια του μωρού τους.