H αποκάλυψη της Khloé Kardashian για την πρόταση γάμου από τον Tristan Thompson

H αποκάλυψη της Khloé Kardashian για την πρόταση γάμου από τον Tristan Thompson

Η τηλεπερσόνα έφερε στο φως άγνωστες λεπτομέρειες για τη σχέση της με τον διάσημο μπασκετμπολίστα.

Από σαράντα κύματα έχει περάσει το love story της Khloé Kardashian και του Tristan Thompson. Οι απιστίες του μπασκετμπολίστα έφεραν την οριστική ρήξη ανάμεσά τους όμως το πρώην ζευγάρι διατηρεί σήμερα τυπικές σχέσεις για χάρη των παιδιών τους.

Τον περασμένο Ιούλιο η τηλεπερσόνα και ο NBAer απέκτησαν τον γιο τους μέσω παρένθετης μητέρας και ήρθαν λίγο πιο κοντά. Πριν λίγα 24ωρα η αδερφή της τηλεπερσόνας, Kim, έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη για τη σχέση τους στο νέο επεισόδιο του reality «The Kardashians».

H άγνωστη πρόταση γάμου

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Kim Kardashian, τον Δεκέμβριο του 2020 ο Tristan Thompson έκανε πρόταση γάμου στην Khloé την οποία εκείνη απέρριψε.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν ο Tristan με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι θα της κάνει πρόταση γάμου ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Του τηλεφώνησα την επόμενη μέρα να τον ρωτήσω αν έκανε την πρόταση γιατί η Khloé δεν ανέφερε κάτι», δήλωσε η Κim Kardashian στην κάμερα.

«Ω, ναι, της έκανα πρόταση τον Δεκέμβριο», φέρεται να απάντησε ο Thompson.

H 38χρονη τηλεπερσόνα εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν δέχθηκε την πρόταση του πρώην συντρόφου της αναφέροντας:

«Πρέπει να βεβαιωθώ ότι αυτή είναι μια εντελώς διαφορετική σχέση. Θέλω να είμαι περήφανη που λέω ότι είμαι αρραβωνιασμένη με οποιονδήποτε. Δεν νιώθω άνετα να το αποδεχτώ αυτή τη στιγμή. Δεν είμαι ενθουσιασμένη που το λέω στην οικογένειά μου. Όσο κι αν τον πλήγωσε η απάντησή μου, ήταν η αλήθεια. Δεν πρόκειται να δεχτώ κάτι και να δώσω σε κάποιον ψεύτικες ελπίδες», ομολόγησε η Khloé.

Οι φήμες για τον νέο της σύντροφο

Μια κοινή εμφάνιση της Khloé Kardashian και του Michele Morrone κατά τη διάρκεια του Fashion Week στάθηκε η αφορμή για να πυροδοτηθούν οι φήμες που τους θέλουν να είναι ζευγάρι. Ο Ιταλός ηθοποιός και η τηλεπερσόνα έδωσαν το παρών στο show των Dolce & Gabbana μαζί με την Kim Kardashian.

Η 38χρονη και ο 31χρονος πρωταγωνιστής της ταινίας «The Next 365 Days» εντοπίστηκαν από τους φωτογράφους πολύ κοντά, με εκείνον να αγκαλιάζει τρυφερά την Khloé από την μέση.

https://www.instagram.com/p/Ci7sGzOqGmB

Ο ερχομός του δεύτερου παιδιού τους

Το δεύτερο παιδί του πρώην ζευγαριού γεννήθηκε στις 28 Ιουλίου 2022 στο Los Angeles, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το reality των Kardashians έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τετάρτης (21/09) και μετέδωσε αποκλειστικά πλάνα μέσα από το μαιευτήριο.

https://www.instagram.com/p/CizfB8WLdC5

Η Khloé είχε κρατήσει καλά φυλαγμένο το μυστικό του δεύτερου παιδιού της. Τον περασμένο Ιούλιο ένας εκπρόσωπός της επιβεβαίωσε τα νέα ότι η True Thompson θα αποκτήσει αδερφάκι.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η Τrue θα έχει έναν αδερφό που συνελήφθη το Νοέμβριο. Η Khloé είναι απίστευτα ευγνώμων στην εξαιρετική παρένθετη μητέρα για μια τόσο όμορφη ευλογία. Θα θέλαμε να ζητήσουμε καλοσύνη και ιδιωτικότητα, ώστε η Khloé να μπορεί να επικεντρωθεί στην οικογένειά της», είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος.

Η Khloe Kardashian μίλησε για πρώτη φορά για τον γιο που απέκτησε με τον Tristan Thompson

Σε επεισόδιο του Keeping Up with Khloe & Tristan, το ζευγάρι μίλησε για την έλευση του μωρού, του οποίου η διαδικασία της γονιμοποίησης έγινε τον Νοέμβριο του 2021, δηλαδή πριν το σκάνδαλο με το τρίτο παιδί του Tristan που οδήγησε στον χωρισμό από την Khloe.

«Η Khloé και ο Tristan συμφώνησαν ότι η Khloe θα έχει την αποκλειστική νομική και φυσική επιμέλεια του μωρού τους. O Tristan είναι τόσο ενθουσιασμένος που καλωσόρισε έναν γιο γιατί ήθελε πραγματικά ένα ακόμη αγόρι. Παρόλο που η Khloe θα έχει την πλήρη επιμέλεια του μωρού, είναι πολύ χαρούμενη που ο Tristan είναι παρών στη ζωή του παιδιού τους όσο θέλει», ανέφερε πηγή από το στενό περιβάλλον του πρώην ζευγαριού.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ELLE Αμερικής, η τηλεπερσόνα, αποκάλυψε πώς ακριβώς είναι η ζωή με δύο παιδιά:

«Το να μπορώ να διαμορφώνω αυτά τα μικρά πλάσματα σε μεγάλους ανθρώπους, είναι δώρο και μεγάλη τιμή για εμένα. Ξέρω πως ακούγεται κλισέ αλλά αγαπώ κάθε κομμάτι της μητρότητας, ακόμα και τα δύσκολα κομμάτια αυτού που λέγεται γονιός. Είναι πολύ τρομακτικό όλο αυτό αλλά παίρνω τη δουλειά μου πολύ σοβαρά. Πρέπει να αναλαμβάνεις τον ρόλο αυτό με σοβαρότητα, ειδικά στη σημερινή εποχή που τα παιδιά έχουν τόσες πληροφορίες στη διάθεσή τους από μικρή ηλικία», δήλωσε η Khloé Kardashian.

H απιστία του Tristan και η γέννηση του γιου του

Τον Ιανουάριο του 2022, έγινε γνωστό ότι ο Tristan Thompson απέκτησε παιδί με την personal trainer Maralee Nicols. Η σύλληψη του παιδιού έγινε όσο ήταν σε σχέση με την Khloé Kardashian και οδήγησε στον εκ νέου χωρισμό τους (σ.σ. Έχει εμπλακεί, ωστόσο, σε ερωτικές περιπτύξεις και με την κολλητή της Kylie Jenner, Jordyn Woods αλλά και με άγνωστες γυναίκες σε νυχτερινό κέντρο λίγο πριν η Khloe γεννήσει την True).

Αν και ο 31χρονος μπασκετμολίστας είχε αρχικά αρνηθεί ότι το μωρό είναι δικό του, αναθεώρησε μετά το τετσ πατρότητας και ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την Khloe Kardashian.

«Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη των πράξεών μου. Τώρα που η πατρότητα έχει πιστοποιηθεί, ανυπομονώ να μεγαλώσω με αγάπη τον γιο μας», «Khloé, δεν σου αξίζει αυτό. Δεν σου αξίζει η στενοχώρια και η ταπείνωση που σου προκάλεσα. Δεν σου αξίζει ο τρόπος που σου φέρθηκα όλα αυτά τα χρόνια», δήλωσε ο Thompson για τη νέα απιστία.

Πηγή κεντρικής: khloekardashian