Η Μαρία Αντωνά είπε την πιο σωστή ατάκα για όσους ρωτάνε περί εγκυμοσύνης μία γυναίκα που πήρε κιλά

Νατάσσα Σχοινά
Η Μαρία Αντωνά είπε την πιο σωστή ατάκα για όσους ρωτάνε περί εγκυμοσύνης μία γυναίκα που πήρε κιλά

Φτάνει κάπου με το "Είσαι έγκυος; Με το καλό!" κάθε φορά που παίρνουμε μερικά κιλά.

Αντιμέτωπη με σχόλια σχετικά με τα κιλά που έχει πάρει το τελευταίο διάστημα ήρθε η Μαρία Αντωνά, η οποία θέλησε να απευθυνθεί δημόσια σε όσους έχουν σχετικές απορίες, περνώντας, παράλληλα, το δικό της μήνυμα προς κάθε πιθανή μελλοντική κρούση.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 33χρονη δημοσιογράφος απάντησε σε μία ερώτηση σε Q&A. Εκεί, ο/η follower της ρωτούσε όχι μόνο αν η Αντωνά είναι έγκυος αλλά και αν περιμένει κοριτσάκι «γιατί το πρόσωπό της αγρίεψε». Ενώ, λοιπόν, η ίδια δεν αναφέρθηκε ποτέ σε θέμα εγκυμοσύνης, κάποιος το θεώρησε δεδομένο και άρχισε να σχολιάζει και το φύλο του μωρού.

maria_antona_kila_egkimosini2.jpg

Δε χρειάζεται να μπούμε στη διαδικασία να σχολιάσουμε από πόσες απόψεις είναι αυτό λάθος. Από το ότι δημιουργείται χωρίς λόγο ένα μόνιμο άγχος μη και πάρουμε ένα κιλό μέχρι το ότι μία γυναίκα μπορεί να προσπαθεί να κάνει παιδί, να μην μπορεί και να της το «χτυπάς».

Το κείμενο της Μαρίας Αντωνά για τα σχόλια περί εγκυμοσύνης

Η Μαρία Αντωνά, για παράδειγμα, τελικά αποκάλυψε πως έχει μία ορμονική διαταραχή, ενώ έβαλε τα πράγματα στη θέση τους με ένα πολύ ακριβές κείμενο.

«Θεωρώ άκομψο να βομβαρδίζεται μία γυναίκα από ερωτήσεις σχετικά με το αν περιμένει παιδί ή όχι, πόσο μάλλον όταν δεν περιμένει και όταν μπορεί να αντιμετωπίζει οποιοδήποτε ορμονικό πρόβλημα ή απλά να έχει φάει λίγο παραπάνω. Προσωπικά, αντιμετωπίζω μία ορμονική διαταραχή με μία μικρή αύξηση βάρους, αυτής των δύο κιλών, που είναι θέμα χρόνο να ισορροπήσει.

Έρχομαι στη θέση να κατανοήσω πώς μπορεί να νιώθει ένα άλλο παιδί με ένα μεγαλύτερο πρόβλημα από το δικό μου ή το δικό σου εκεί έξω και πραγματικά απορώ. Γιατί το κάνουμε αυτό; Δώστε αγάπη και πραγματική στήριξη σε όσα παιδιά το χρειάζονται και αφήστε την κριτική. Κάθε ψυχή έχει τον δικό της σταυρό και κάθε ένας δίνει τον δικό του αγώνα», έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram.