Ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά κάνουν πρόβα στα λευκά λίγο πριν βάλουν τη βέρα στο δεξί

Ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά κάνουν πρόβα στα λευκά λίγο πριν βάλουν τη βέρα στο δεξί
Instagram

Αγαπούν και αδιαφορούν για τα αρνητικά σχόλια. Ταιριαστοί σε έξοδό τους. 

Ιδιαίτερη ήταν η σεζόν που μας πέρασε για τον Άρη Σοϊλέδη και τη Μαρία Αντωνά, καθώς κλήθηκαν για πρώτη φορά από τότε που είναι ζευγάρι, να περάσουν αρκετούς μήνες χωριστά.

https://www.instagram.com/p/CgCv2bQIR4A
https://www.instagram.com/p/CgFHjhXMGLn

Αυτό εξαιτίας φυσικά της συμμετοχής του ποδοσφαιριστή στο Survivor και την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο. Μάλιστα, κατάφερε να φτάσει στον τελικό του reality επιβίωσης και να αναδειχθεί σε έναν από τους μεγάλους φιναλίστ, τερματίζοντας τελικά δεύτερος.

«Είσαι το μεγαλύτερο μου έπαθλο! Οι μεγαλύτερες νίκες σου είναι αυτές που έχεις πετύχει σε αυτήν την ζωή , το ποσό έχεις παλέψει το ποσό έχεις βοηθήσει απλόχερα όλους γύρω σου ..το ποσό πάντα έδινες … Αξίζει σήμερα να είσαι ο νικητής ! Για το ποσό πολεμήθηκες για το ποσό κατηγορήθηκες για όλα οσα σε αδίκησαν ! Και γιατί απλά έχεις σπάσει κάθε ρεκόρ σε νίκες ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ! Σε λατρεύω» είχε γράψει τότε η ραδιοφωνική παραγωγός στο προφίλ της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CfrKfSbIGtR
https://www.instagram.com/p/CfwIbcUMnSa

Έναν μήνα λοιπόν σχεδόν μετά την ολοκλήρωση του Survivor, αλλά και δύο περίπου μήνες πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε στο Νησί των Ανέμων. Θυμίζουμε ότι οι δυο τους ετοιμάζουν πλέον πολύ εντατικά τον γάμο τους, αφού δεν έμεινε πολύς καιρός μέχρι να διαβούν το κατώφλι της εκκλησίας. Συγκεκριμένα, πρόκειται να παντρευτούν το προσεχές φθινόπωρο.

https://www.instagram.com/p/CLRj0HypKkP
https://www.instagram.com/p/COV1EsbhtLK

Προς το παρόν, χαλαρώνουν στη Μύκονο, όπου και διασκεδάζουν με παρέα καλούς φίλους, όπως τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, προκειμένου να «γεμίσουν έτσι τις μπαταρίες τους».

Σε ένα από τα κλικ των φωτογράφων, η παρουσιάστρια του Open και ο ποδοσφαιριστής πόζαραν αγκαλιά σε πρόσφατη βραδινή τους έξοδο και τράβηξαν αμέσως τα βλέμματα. Μάλιστα, εκτός από τις βόλτες στα σοκάκια, το «παρών» έδωσαν και σε ένα από τα πολλά events του νησιού, φωτογραφιζόμενοι αγκαλιά χωρίς να κρύβουν τον έρωτά τους.

Εντύπωση προκάλεσε πως για την έξοδό τους στο νησί επέλεξαν ασορτί χρωματικά outfits επενδύοντας και οι δύο στο λευκό. Έτσι, η Μαρία Αντωνά ανέδειξε τα καλλίγραμμα μαυρισμένα πόδια της με λευκό hot σορτσάκι και crop top. Ο Survivor της καρδιάς της, Άρης Σοϊλέδης, είπε επίσης "ναι" στα λευκά, επιλέγοντας άσπρη βερμούδα και T-shirt.

https://www.instagram.com/p/Cgm8r1osJaB

Γάμος μέσα στο φθινόπωρο για Άρη Σοϊλέδη και Μαρία Αντωνά έναν χρόνο μετά την πρόταση γάμου

Πέρασαν έξι μήνες χώρια λόγω Survivor, άκουσαν πολλά για τη σχέση τους, δεν κατάφεραν να πάρουν την κούπα του ριάλιτι επιβίωσης στο σπίτι, όμως η σχέση τους παραμένει πιο δυνατή από ποτέ.

Γάμος προ των πυλών!

Ο φιναλίστ του φετινού Survivor, Άρης Σοϊλέδης και η αγαπημένη του Μαρία Αντωνά θα ανέβουν φέτος τα σκαλιά της εκκλησίας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real Life, ο Άρης και η Μαρία σχεδιάζουν να παντρευτούν το διάστημα μεταξύ τέλη Σεπτεμβρίου και αρχές Οκτωβρίου.

Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι οι καλοί τους φίλοι, Κώστας Φραγκολιάς με την σύντροφό του, Δώρα, ο Απόστολος Ρουβάς, αλλά και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, συμπαίκτες του Άρη στο Survivor.

Τον Ιούλιο του 2021, ο Άρης Σοϊλέδης έκανε μια πρόταση γάμου – υπερπαραγωγή στην εδώ και χρόνια αγαπημένη του με την Αντωνά να αποκαλύπτει:

«Κάποια στιγμή μου είπε να πάμε για ένα γεύμα για να γνωρίσουμε κάτι συμπαίκτες του και τελικά αυτό το γεύμα ήταν μια ωραία επίσκεψη σε ένα ωραίο σκάφος, στολισμένο, πολύ ωραία μουσική και ένα drone ήρθε και έφερε το δαχτυλίδι. Έστησε υπερπαραγωγές, το αγόρι μου σε αυτά είναι τρομερός».

Ο Άρης είχε υμνήσει τη στήριξη της Μαρίας τους μήνες που ήταν μέσα στο παιχνίδι γράφοντας:

«Φεύγoντας για το παιχνίδι μου είπες κάποια πράγματα στα οποία έπεσες σε όλα μέσα … Χωρίς εσένα δεν θα ήταν τίποτα το ίδιο… χωρίς εσένα δεν θα πετύχαινα όσα πέτυχα χωρίς εσένα όλα θα ήταν αλλιώς …. Για αυτό και θέλω να σου πω δημόσια πως είσαι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί και είσαι η δύναμη μου … σε ευχαριστώ για όλη την στήριξη όχι μόνο στο παιχνίδι αλλά για όλα αυτά τα χρόνια … Σ’ αγαπώ και θέλω πάντα να σε βλέπω να χαμογελάς γιατί το αξίζεις», ενώ και η Μαρία είχε παραδεχτεί πως το εξάμηνο που πέρασε μακριά από τον Άρη δεν ήταν το καλύτερο της ζωής της:

«Είσαι το μεγαλύτερο μου έπαθλο! Οι μεγαλύτερες νίκες σου είναι αυτές που έχεις πετύχει σε αυτήν την ζωή , το ποσό έχεις παλέψει το ποσό έχεις βοηθήσει απλόχερα όλους γύρω σου ..το ποσό πάντα έδινες … Αξίζει σήμερα να είσαι ο νικητής ! Για το ποσό πολεμήθηκες για το ποσό κατηγορήθηκες για όλα οσα σε αδίκησαν ! Και γιατί απλά έχεις σπάσει κάθε ρεκόρ σε νίκες ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ! Σε λατρεύω»!

Πάντως, στο πρόσφατο Yes I Do catwalk, είδαμε την Αντωνά με κοντό νυφικό αλλά και στην πρόβα με πιο μακρύ!

marytheotoki_280645885_148105254447302_635291180804268080_n.jpg
yesidogr_285933262_704012647524123_3382781866372740713_n.jpg