Ένας νέος έρωτας, μία κρυφή αγάπη και 3 ακόμη ιστορίες του Maestro που όλοι περιμένουν να δουν

Κατερίνα Μπούσιου
Ένας νέος έρωτας, μία κρυφή αγάπη και 3 ακόμη ιστορίες του Maestro που όλοι περιμένουν να δουν

Τι θα δούμε σήμερα, στο πρώτο επεισόδιο του Maestro. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει τηλεοπτικά με μία ακόμη έκπληξη. 

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ζει τις τελευταίες ημέρες με την αγωνία ενός μικρού παιδιού που περιμένει το δώρο που λαχταρούσε. Και ελπίζει σήμερα οι τηλεθεατές (στις 22.30 στο Mega), να του χαρίσουν αυτό το δώρο με την αγάπη που θα δείξουν για την πρεμιέρα του Maestro του. H νέα σειρά σηματοδοτεί και την επιστροφή του στην τηλεόραση 12 χρόνια μετά τους «4» και είναι ένα κοινωνικό ψυχογράφημα με ετερόκλητους ήρωες και 6 κύριες ιστορίες που εξελίσσονται παράλληλα σε μία πολύ ιδιαίτερη πλοκή. Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο; Ένας νέος έρωτας, ένας κρυφός και 3 άλλες ιστορίες, δημιουργούν το σκηνικό των Παξών και επηρεάζουν τη ζωή του Ορέστη, του νεαρού δασκάλου μουσικής. Ο Χριστόφορος όμως ανακοίνωσε μία ακόμη έκπληξη, λίγο πριν την πρεμιέρα του.

Ορέστης - Κλέλια και Μιχάλης με Σοφία

Η άφιξη του Ορέστη (Χριστόφορος Παπακαλιάτης) στους Παξούς με όνειρο να διδάξει μουσική και να διοργανώσει ένα μουσικό φεστιβάλ στο νησί, δημιουργεί σταδιακά ένα ντόμινο εξελίξεων στον Maestro, που ενώ αρχικά φαίνεται ότι δεν τον αφορούν, συνδεόνται όμως μαζί του και αλλάζουν και τη δική του ζωή.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μας μιλάει για τον Maestro του - Τα απίθανα περιστατικά στα γυρίσματα

https://www.instagram.com/p/Cjn0QkuNBzV

Στο πρώτο επεισόδιο θα δούμε την γνωριμία του με την μαθήτριά του, την Κλέλια (Κλέλια Ανδριολάτου), θα διακρίνουμε ένα ενδιαφέρον μεταξύ τους, το οποίο θα εξελιχθεί στη συνέχεια και σε έναν κεραυνοβόλο έρωτα, που ζει με προβλήματα ανάμεσα σε άλλες προβληματικές καταστάσεις. Ο Ορέστης θα γνωρίσει την οικογένειά της, την οποία στοιχειοθετούμε σε ένα από τα προβλήματα. Ειδικά με την μητέρα της.

https://www.instagram.com/p/CjicVHJDwRI

Η Σοφία (Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου) και μαμά της Κλέλιας και του Αντώνη, ζει εδώ και χρόνια εγκλωβισμένη στην συνθήκη του δυστυχισμένου γάμου της με τον Φάνη (Φάνης Μουρατίδης). Τα παιδιά της είναι μία διέξοδος στην ευτυχία της, όπως και ο Μιχάλης, ο κρυφός της έρωτας εδώ και χρόνια, που είναι ο γιατρός του νησιού και υποδύεται ο Αντίνοος Αλμπάνης. Εκείνος είναι ο κυματοθραύστης της δυστυχίας της, αλλά και ο άνθρωπος που γνωρίζει πολλά και για πολλούς στο νησί. Υπήρξαν εραστές, έμειναν φίλοι, αλλά όσα θα συμβούν στο νησί θα αναγκάσουν τη Σοφία να εξαρτάται απόλυτα από εκείνον. Και τώρα πηγαίνουμε στις άλλες παράλληλες ιστορίες που θα μας συγκλονίσουν.

https://www.instagram.com/p/Cja4PvGoezi

Ο σκοτεινός ρόλος του Φάνη

Ο σύζυγος της Σοφίας, ο Φάνης (Φάνης Μουρατίδης) είναι ένας ευκατάστατος παράγοντας του νησιού και υποψήφιος δήμαρχος. Είναι και εκείνος που έχει την ιδέα να έρθει ο Oρέστης στο νησί. Η μεγάλη του αδυναμία είναι η κόρη του Κλέλια για αυτό και θα έρθει σε πλήρη σύγκρουση με τον Ορέστη. Σε σύγκρουση είναι και με το γιο του. Το καλό προς τους άλλους προφίλ του, θα αρχίσει σταδιακά να σπάει. Κρύβει πολλά, είναι ο ιθύνων νους σε αρκετές παρανομίες, τις οποίες η σύζυγός του, εν μέρει γνωρίζει.

https://www.instagram.com/p/Cjh9toqoyVF

Η Χάρις και η υποστήριξη στον Ορέστη

Η μητέρα της Σοφίας, η Χάρις Αλεξίου στον πρώτο τηλεοπτικό ρόλο, είναι εκείνη που θα αντιληφθεί και τον ρόλο του Φάνη. Μία κυρία της καλής κοινωνίας του νησιού που ποτέ δεν βρήκαν αντίκρισμα οι καλλιτεχνικές της ανησυχίες, γίνεται ο μεγάλος σύμμαχος της εγγονής της Κλέλιας και του Ορέστη. Ένα αντίβαρο στις παθογένειες όλων στο νησί. Η ερμηνεύτρια θα μας χαρίσει υπέροχες σκηνές στη συνέχεια.

https://www.instagram.com/p/CXZGxwdMWSt

Η Μαρία Καβογιάννη είναι η δύναμη του Maestro

Η δική της ιστορία, επίκαιρη και πιο ρεαλιστική από ποτέ, είναι εκείνη που θα μας κάνει να προβληματιστούμε και να συγκινηθούμε από το πλάνα του πρώτου επεισοδίου.

maestro_kavogianni.jpg

Η Μαρία Καβογιάννη είναι η Μαρία, η γλυκιά ιδιοκτήτρια της ταβέρνας του νησιού που ζει όμως μία πικρή ζωή με τον σύζυγό της Χαράλαμπο και βιώνει καθημερινή την κακοποιητική του συμπεριφορά. Η δική της ιστορία θα μας σοκάρει και θα μας αφυπνίσει. Με τον αγώνα που θα κάνει για να προστατεύσει το γιο της και το «παράθυρο» που θα της ανοίξει ο Ορέστης σε μία άλλη ζωή. «Η Μαρία δεν είναι δυνατή. Βρίσκει όμως τη δύναμη», όπως λέει χαρακτηριστικά η Μαρία Καβογιάννη για τον τρόπο που με ευαισθησία προσέγγισε ο Χριστόφορος, τον τόσο επίκαιρο ρόλο της. Ρεαλιστικός στον ρόλο του συζύγου της ο υπερταλαντούχος ηθοποιός Γιάννης Τορτσέκης.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του επεφύλλαξε και μία ακόμη έκπληξη. Κάθε Πέμπτη, μετά το τέλος του επεισοδίου του Maestro, στο επίσημο site του Mega, θα ανεβαίνει ένα ξεχωριστό δικό του podcast με έναν από τους ήρωες της ιστορίας του. Σήμερα, η πρώτη του καλεσμένη είναι η Κλέλια Ανδριολάτου.

maestropodcast.jpg